Komentatori i prijenosi utrka

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Komentatori i prijenosi utrka

Post Postao/la K1M1 »

F1NAC je napisao/la:bas sam razmisljao cak da nabavim bnet za kreator tv , al onda odem na wikipediju di je popis broadcastera i nađem ove nase i vidim da je jedina razlika u tome sto za razliku od SPTV na kreator tvu mozes gledat F1u HD sto za novce koje bi morao investirati u bnet i te gluposti mi se ne isplati jer slika ce vjerujem biti dobra na sptv , ako sam prezivio na tv istri onda mogu sve :D također mislio sam da ce se moc na kreator tvu pratiti i treninzi i kvale i trka al ocito ce bit samo kvale i trka ako da je ista pašta kao i na sptv . Tako da nis od kreator TVa
još jedna je razlika, a to je da ces na tom kanalu na bnet-u moc gledat i gp2, f3, wtcc (barem su tako rekli), dok na sptv to neces moc gledat.. Ako inace ne pratis te serije i zanima te samo f1 onda ti je svejedno skoro i ne isplati ti se uzimat bnet, al npr. ja koji obožavam pogledat i ostale serije jedva čekam taj kanal. :) Nažalost nemam bnet pa cu se morat zadovoljit nekim streamom tog kanala na netu, valjda ce bit negdje na vipboxu il tako nešto. Ako ne bude onda mi ne prostaje ništa drugo nego uložit koju kunu i kupit bnet samo zbog tog kanala hehe. :)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

K1M1 je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:bas sam razmisljao cak da nabavim bnet za kreator tv , al onda odem na wikipediju di je popis broadcastera i nađem ove nase i vidim da je jedina razlika u tome sto za razliku od SPTV na kreator tvu mozes gledat F1u HD sto za novce koje bi morao investirati u bnet i te gluposti mi se ne isplati jer slika ce vjerujem biti dobra na sptv , ako sam prezivio na tv istri onda mogu sve :D također mislio sam da ce se moc na kreator tvu pratiti i treninzi i kvale i trka al ocito ce bit samo kvale i trka ako da je ista pašta kao i na sptv . Tako da nis od kreator TVa
još jedna je razlika, a to je da ces na tom kanalu na bnet-u moc gledat i gp2, f3, wtcc (barem su tako rekli), dok na sptv to neces moc gledat.. Ako inace ne pratis te serije i zanima te samo f1 onda ti je svejedno skoro i ne isplati ti se uzimat bnet, al npr. ja koji obožavam pogledat i ostale serije jedva čekam taj kanal. :) Nažalost nemam bnet pa cu se morat zadovoljit nekim streamom tog kanala na netu, valjda ce bit negdje na vipboxu il tako nešto. Ako ne bude onda mi ne prostaje ništa drugo nego uložit koju kunu i kupit bnet samo zbog tog kanala hehe. :)
wtcc mi se sviđa al za to mogu nac stream :D nadam se da ce u buducnosti kreator tv bit nesto kao sky f1 :biggrin: :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Mogli bi oni (ako misle ozbiljno s tim prijenosima) i poslati neku sitnu ekipicu i na stazu.
Ne treba ove, ali sljedeče, 2015., samo da konstantno rade na dizanju kvalitete tog prijenosa, pa ja možda i neću po internetu tražiti Sky.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Što se tiče nas u BiH opet smo prepušteni internetu.
Nijedna od domaćih televizija neće prenositi F1 ove godine, bar neće uskoro.Prošle godine je jedna sarajevska televizija počela prenos u pola sezone, ali imali su toliko loše komentatore da je bilo bolje držati se interneta.

Nažalost mnogi ljudi koji imaju kablovsku televiziju u BiH nemaju ni Sportklub koji će ove sezone prenositi F1 kao i prošle.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Walter je napisao/la:Što se tiče nas u BiH opet smo prepušteni internetu.
Nijedna od domaćih televizija neće prenositi F1 ove godine, bar neće uskoro.Prošle godine je jedna sarajevska televizija počela prenos u pola sezone, ali imali su toliko loše komentatore da je bilo bolje držati se interneta.

Nažalost mnogi ljudi koji imaju kablovsku televiziju u BiH nemaju ni Sportklub koji će ove sezone prenositi F1 kao i prošle.
Ja imam kablovsku TV i na njoj imam RTL Njemacki, SPORTKLUB, i SBTV koja je prenosila prosle godine F1. A sto se tice proslogodisnjeg prijenosa samo mogu reci ne daj Boze nikome. Isto kao kad bih ja poceo da komentiram Baseball.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Ferrari-BiH je napisao/la: Ja imam kablovsku TV i na njoj imam RTL Njemacki, SPORTKLUB, i SBTV koja je prenosila prosle godine F1. A sto se tice proslogodisnjeg prijenosa samo mogu reci ne daj Boze nikome. Isto kao kad bih ja poceo da komentiram Baseball.

Imaš li možda kakav link da se vidi kako je izgledao prijenos sa vašim komentatorima? Mene baš zanima...
1982 UCV 1919
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Dr. DJ je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Ja imam kablovsku TV i na njoj imam RTL Njemacki, SPORTKLUB, i SBTV koja je prenosila prosle godine F1. A sto se tice proslogodisnjeg prijenosa samo mogu reci ne daj Boze nikome. Isto kao kad bih ja poceo da komentiram Baseball.

Imaš li možda kakav link da se vidi kako je izgledao prijenos sa vašim komentatorima? Mene baš zanima...
Mozes naci na YT samo trazi F1 na TV1 i eto. Trenutno sam na poslu, pa kada dodjem kuci "nabacit" cu neki clip i ovdje
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Neznam jeste li vidjeli, ali postignut je dogovor s MaxTV-om o prijenosima tako da možete odahnuti. Iako hvatam normalno SPTV drago mi je zbog kolega koji su bili u strepnji dosad. :biggrin:

slika
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Slika na Sportskoj je 200 puta bolja nego na lokalcima lani.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Zašto im ovaj poredak sa rezultatima gotovo po sredini ekrana
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

EDIT:
A ipak proradila sptv stream (nakon 8. puta).
I bolje im je :biggrin:

Već sam mislio da ću naučiti ruski tijekom ove sezone. :lol:
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hvala Novaku što nas je obavijestio da JONATHAN NEALE prelazi iz McLarena u Mercedes.
slika
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Attack mode! :biggrin: http://mladenjergovic.com/chris-who" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ovaj Jergović je ko uvrijeđena frajla.
Ok shvatili smo da ih ne voliš, i da si radio u f1 i da si "frend" sa svima njima..
Michael is faster than you!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

gringo73 je napisao/la:Attack mode! :biggrin: http://mladenjergovic.com/chris-who" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerovatno je izvisio,očito je se nadao da će on biti komentator pa sipa žuć.Da je on sukomentator onda bi za njega Blaž bio dobar

U svakom slučju 10 puta su bolji komentatorski dvojac nego što su bili on i Dijaković
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Nisu problem po meni komentatori koliko oni nemaju pristup aktualnostima koje Jergović toliko spominje. Oni ne mogu drukčije nego prenositi ono što pročitaju na internetu, a kako to većina nas već zna onda nema ni smisla previše to ponavljat. Lako je TV kućama kao BBC, Sky, RTL, i sličnima koji imaju ekipu od 10 ljudi koji se brinu samo za analize, komentiranje i sl, + još ljudi koji se brinu za tehnikalije
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kakve aktualnosti imaju pričati?Oni trebaju pričati o događanjima na stazi i većinom to rade a ne kao Jergović događa se pretjecanje za 1. mjesto a on nas davi nekim nebitnim podacima

Evo zašto sipa žuć,pročitajte komentar ispod
kiki
16.03.2013 u 12:51

a ja pomislio da cu vas vidjet sutra ujutro u studiu f1 :(
Odgovori

Mladen
16.03.2013 u 13:13

I ja sam pomislio. U Zagrebu sam…
Pametnom dosta
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Za one koji su spavali ili radili jutros, evo popravni - snimka na SpTV. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Hvala Bogu da nema Jergovića. Radije ću slušati Ivicu nego ovog lika sa svojim subjektivnim mišljenjima i prodavanjem magle. Onda mogu i ja prenositi formulu 1.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

haha meni je ovo najjace bilo ,
slika
da je to bar pravi blaž :D .. Koji jadnik je ovaj Jergović , ono mrvicu postovanja sto sam imao prema njemu nema vise ... malo jači panj je on
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Chuck Norris je napisao/la:Kakve aktualnosti imaju pričati?Oni trebaju pričati o događanjima na stazi i većinom to rade a ne kao Jergović događa se pretjecanje za 1. mjesto a on nas davi nekim nebitnim podacima
Stvar je u tome da treba znat o čemu pričati...nema smisla ako je u kadru Alonso izašao sa staze (lupam primjer bezveze) i on sad ponavlja ko papiga "Alonso je izašao sa staze"...Doduše, naši nemaju pristup stazi pošto nisu tamo pa o drugome ni ne mogu pričati nego o onome što se vidi...
Ali sviđa mi se na Sky-u kad pričaju uglavnom o općenitim temama u F1, novosti vezane za poboljšanja na bolidima, novosti vezane za vozače...a ako se događa što zanimljivo onda prekinu priču i koncentriraju se na tu zanimljivost na stazi.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Gledao sam i na njemackom rtlu ( i to dosta dugo ), pa onda kod nas, i danas po prvi puta utrku na Skyu :oops:
Predobro to izgleda, predobro... Navikao sam se na reklame ( dugo godina gledao na rtl i hrt/lokalce) pa mi bilo malo neobicno bez njih. :D Hehe.

1. Sky
2. RTL

---
Nas prijenos.
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Meni je danas prijenos bio dobar.
Michael is faster than you!!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Igor18 je napisao/la:Meni je danas prijenos bio dobar.
Solidno odrađeno ništa pretjerano...Uljepšali su prijenos sa par dobrih izjava :lol:
1982 UCV 1919
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

na Sky-u su reklame u slobodnim treninzima te u emisijama prije i nakon kvalifikacija i utrke, dok kvale i utrka kompletno bez reklama. Jedini problem u njihovom prijenosu je - naći vrijeme za pobjeć na wc :D

slika
Odgovori