F1NAC je napisao/la:bas sam razmisljao cak da nabavim bnet za kreator tv , al onda odem na wikipediju di je popis broadcastera i nađem ove nase i vidim da je jedina razlika u tome sto za razliku od SPTV na kreator tvu mozes gledat F1u HD sto za novce koje bi morao investirati u bnet i te gluposti mi se ne isplati jer slika ce vjerujem biti dobra na sptv , ako sam prezivio na tv istri onda mogu sve

također mislio sam da ce se moc na kreator tvu pratiti i treninzi i kvale i trka al ocito ce bit samo kvale i trka ako da je ista pašta kao i na sptv . Tako da nis od kreator TVa
još jedna je razlika, a to je da ces na tom kanalu na bnet-u moc gledat i gp2, f3, wtcc (barem su tako rekli), dok na sptv to neces moc gledat.. Ako inace ne pratis te serije i zanima te samo f1 onda ti je svejedno skoro i ne isplati ti se uzimat bnet, al npr. ja koji obožavam pogledat i ostale serije jedva čekam taj kanal.

Nažalost nemam bnet pa cu se morat zadovoljit nekim streamom tog kanala na netu, valjda ce bit negdje na vipboxu il tako nešto. Ako ne bude onda mi ne prostaje ništa drugo nego uložit koju kunu i kupit bnet samo zbog tog kanala hehe.