još jedna je razlika, a to je da ces na tom kanalu na bnet-u moc gledat i gp2, f3, wtcc (barem su tako rekli), dok na sptv to neces moc gledat.. Ako inace ne pratis te serije i zanima te samo f1 onda ti je svejedno skoro i ne isplati ti se uzimat bnet, al npr. ja koji obožavam pogledat i ostale serije jedva čekam taj kanal.F1NAC je napisao/la:bas sam razmisljao cak da nabavim bnet za kreator tv , al onda odem na wikipediju di je popis broadcastera i nađem ove nase i vidim da je jedina razlika u tome sto za razliku od SPTV na kreator tvu mozes gledat F1u HD sto za novce koje bi morao investirati u bnet i te gluposti mi se ne isplati jer slika ce vjerujem biti dobra na sptv , ako sam prezivio na tv istri onda mogu svetakođer mislio sam da ce se moc na kreator tvu pratiti i treninzi i kvale i trka al ocito ce bit samo kvale i trka ako da je ista pašta kao i na sptv . Tako da nis od kreator TVa
Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi i Frijns
Re: Komentatori i prijenosi utrka

- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
wtcc mi se sviđa al za to mogu nac streamK1M1 je napisao/la:još jedna je razlika, a to je da ces na tom kanalu na bnet-u moc gledat i gp2, f3, wtcc (barem su tako rekli), dok na sptv to neces moc gledat.. Ako inace ne pratis te serije i zanima te samo f1 onda ti je svejedno skoro i ne isplati ti se uzimat bnet, al npr. ja koji obožavam pogledat i ostale serije jedva čekam taj kanal.F1NAC je napisao/la:bas sam razmisljao cak da nabavim bnet za kreator tv , al onda odem na wikipediju di je popis broadcastera i nađem ove nase i vidim da je jedina razlika u tome sto za razliku od SPTV na kreator tvu mozes gledat F1u HD sto za novce koje bi morao investirati u bnet i te gluposti mi se ne isplati jer slika ce vjerujem biti dobra na sptv , ako sam prezivio na tv istri onda mogu svetakođer mislio sam da ce se moc na kreator tvu pratiti i treninzi i kvale i trka al ocito ce bit samo kvale i trka ako da je ista pašta kao i na sptv . Tako da nis od kreator TVa
Nažalost nemam bnet pa cu se morat zadovoljit nekim streamom tog kanala na netu, valjda ce bit negdje na vipboxu il tako nešto. Ako ne bude onda mi ne prostaje ništa drugo nego uložit koju kunu i kupit bnet samo zbog tog kanala hehe.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
Mogli bi oni (ako misle ozbiljno s tim prijenosima) i poslati neku sitnu ekipicu i na stazu.
Ne treba ove, ali sljedeče, 2015., samo da konstantno rade na dizanju kvalitete tog prijenosa, pa ja možda i neću po internetu tražiti Sky.
Ne treba ove, ali sljedeče, 2015., samo da konstantno rade na dizanju kvalitete tog prijenosa, pa ja možda i neću po internetu tražiti Sky.

- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Što se tiče nas u BiH opet smo prepušteni internetu.
Nijedna od domaćih televizija neće prenositi F1 ove godine, bar neće uskoro.Prošle godine je jedna sarajevska televizija počela prenos u pola sezone, ali imali su toliko loše komentatore da je bilo bolje držati se interneta.
Nažalost mnogi ljudi koji imaju kablovsku televiziju u BiH nemaju ni Sportklub koji će ove sezone prenositi F1 kao i prošle.
Nijedna od domaćih televizija neće prenositi F1 ove godine, bar neće uskoro.Prošle godine je jedna sarajevska televizija počela prenos u pola sezone, ali imali su toliko loše komentatore da je bilo bolje držati se interneta.
Nažalost mnogi ljudi koji imaju kablovsku televiziju u BiH nemaju ni Sportklub koji će ove sezone prenositi F1 kao i prošle.
- Ferrari-BiH
- Veteran

Ja imam kablovsku TV i na njoj imam RTL Njemacki, SPORTKLUB, i SBTV koja je prenosila prosle godine F1. A sto se tice proslogodisnjeg prijenosa samo mogu reci ne daj Boze nikome. Isto kao kad bih ja poceo da komentiram Baseball.Walter je napisao/la:Što se tiče nas u BiH opet smo prepušteni internetu.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa
Ferrari-BiH je napisao/la: Ja imam kablovsku TV i na njoj imam RTL Njemacki, SPORTKLUB, i SBTV koja je prenosila prosle godine F1. A sto se tice proslogodisnjeg prijenosa samo mogu reci ne daj Boze nikome. Isto kao kad bih ja poceo da komentiram Baseball.
Imaš li možda kakav link da se vidi kako je izgledao prijenos sa vašim komentatorima? Mene baš zanima...
1982 UCV 1919
- Ferrari-BiH
- Veteran

Mozes naci na YT samo trazi F1 na TV1 i eto. Trenutno sam na poslu, pa kada dodjem kuci "nabacit" cu neki clip i ovdjeDr. DJ je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la: Ja imam kablovsku TV i na njoj imam RTL Njemacki, SPORTKLUB, i SBTV koja je prenosila prosle godine F1. A sto se tice proslogodisnjeg prijenosa samo mogu reci ne daj Boze nikome. Isto kao kad bih ja poceo da komentiram Baseball.
Imaš li možda kakav link da se vidi kako je izgledao prijenos sa vašim komentatorima? Mene baš zanima...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
Neznam jeste li vidjeli, ali postignut je dogovor s MaxTV-om o prijenosima tako da možete odahnuti. Iako hvatam normalno SPTV drago mi je zbog kolega koji su bili u strepnji dosad.

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Zašto im ovaj poredak sa rezultatima gotovo po sredini ekrana
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda

EDIT:
A ipak proradila sptv stream (nakon 8. puta).
I bolje im je
Već sam mislio da ću naučiti ruski tijekom ove sezone.
A ipak proradila sptv stream (nakon 8. puta).
I bolje im je
Već sam mislio da ću naučiti ruski tijekom ove sezone.
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Hvala Novaku što nas je obavijestio da JONATHAN NEALE prelazi iz McLarena u Mercedes.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Attack mode!
http://mladenjergovic.com/chris-who" onclick="window.open(this.href);return false;

- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
Ovaj Jergović je ko uvrijeđena frajla.
Ok shvatili smo da ih ne voliš, i da si radio u f1 i da si "frend" sa svima njima..
Ok shvatili smo da ih ne voliš, i da si radio u f1 i da si "frend" sa svima njima..
Michael is faster than you!!
-
Chuck Norris
- Veteran

Vjerovatno je izvisio,očito je se nadao da će on biti komentator pa sipa žuć.Da je on sukomentator onda bi za njega Blaž bio dobargringo73 je napisao/la:Attack mode!http://mladenjergovic.com/chris-who" onclick="window.open(this.href);return false;
U svakom slučju 10 puta su bolji komentatorski dvojac nego što su bili on i Dijaković
- Cuky
- Moderator

Nisu problem po meni komentatori koliko oni nemaju pristup aktualnostima koje Jergović toliko spominje. Oni ne mogu drukčije nego prenositi ono što pročitaju na internetu, a kako to većina nas već zna onda nema ni smisla previše to ponavljat. Lako je TV kućama kao BBC, Sky, RTL, i sličnima koji imaju ekipu od 10 ljudi koji se brinu samo za analize, komentiranje i sl, + još ljudi koji se brinu za tehnikalije
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
Chuck Norris
- Veteran

Kakve aktualnosti imaju pričati?Oni trebaju pričati o događanjima na stazi i većinom to rade a ne kao Jergović događa se pretjecanje za 1. mjesto a on nas davi nekim nebitnim podacima
Evo zašto sipa žuć,pročitajte komentar ispod
Evo zašto sipa žuć,pročitajte komentar ispod
Pametnom dostakiki
16.03.2013 u 12:51
a ja pomislio da cu vas vidjet sutra ujutro u studiu f1
Odgovori
Mladen
16.03.2013 u 13:13
I ja sam pomislio. U Zagrebu sam…
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Za one koji su spavali ili radili jutros, evo popravni - snimka na SpTV. 

- Schumy.d
- Legenda

Hvala Bogu da nema Jergovića. Radije ću slušati Ivicu nego ovog lika sa svojim subjektivnim mišljenjima i prodavanjem magle. Onda mogu i ja prenositi formulu 1.
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
haha meni je ovo najjace bilo ,

da je to bar pravi blaž
.. Koji jadnik je ovaj Jergović , ono mrvicu postovanja sto sam imao prema njemu nema vise ... malo jači panj je on

da je to bar pravi blaž

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator

Stvar je u tome da treba znat o čemu pričati...nema smisla ako je u kadru Alonso izašao sa staze (lupam primjer bezveze) i on sad ponavlja ko papiga "Alonso je izašao sa staze"...Doduše, naši nemaju pristup stazi pošto nisu tamo pa o drugome ni ne mogu pričati nego o onome što se vidi...Chuck Norris je napisao/la:Kakve aktualnosti imaju pričati?Oni trebaju pričati o događanjima na stazi i većinom to rade a ne kao Jergović događa se pretjecanje za 1. mjesto a on nas davi nekim nebitnim podacima
Ali sviđa mi se na Sky-u kad pričaju uglavnom o općenitim temama u F1, novosti vezane za poboljšanja na bolidima, novosti vezane za vozače...a ako se događa što zanimljivo onda prekinu priču i koncentriraju se na tu zanimljivost na stazi.

- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Gledao sam i na njemackom rtlu ( i to dosta dugo ), pa onda kod nas, i danas po prvi puta utrku na Skyu
Predobro to izgleda, predobro... Navikao sam se na reklame ( dugo godina gledao na rtl i hrt/lokalce) pa mi bilo malo neobicno bez njih.
Hehe.
1. Sky
2. RTL
---
Nas prijenos.
Predobro to izgleda, predobro... Navikao sam se na reklame ( dugo godina gledao na rtl i hrt/lokalce) pa mi bilo malo neobicno bez njih.
1. Sky
2. RTL
---
Nas prijenos.

- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa
Solidno odrađeno ništa pretjerano...Uljepšali su prijenos sa par dobrih izjavaIgor18 je napisao/la:Meni je danas prijenos bio dobar.
1982 UCV 1919
- Cuky
- Moderator

na Sky-u su reklame u slobodnim treninzima te u emisijama prije i nakon kvalifikacija i utrke, dok kvale i utrka kompletno bez reklama. Jedini problem u njihovom prijenosu je - naći vrijeme za pobjeć na wc