Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Onda bi se jedan TR-ov bolid zabio u AlonsaCuky je napisao/la:bilo bi dobro da se ponovi ovo...na gridu samo Ferrari, Toro Rosso i Force India (iste ekipe su i na toj slici). Onda idemo u zadnju utrku sa prednosti od 15 bodova
Jel ova lijeva uzbrdica na slici, pa dolazak do dva brežuljka?K1M1 je napisao/la:
Uf ova uzbrdica (i ulaz u prvi zavoj) je luda.Ma cijela staza mi baš odlično izgleda, baš ono zahtjevna, vozačka. Uz istanbul najbolja tilkeova... Naravno treba pričekat i utrku i vidjet, can't wait...
e baš taDani je napisao/la: Jel ova lijeva uzbrdica na slici, pa dolazak do dva brežuljka?
One DRS zone for first Grand Prix in Texas:
Formula 1 governing body the FIA has organised a single DRS zone as the sport heads to Austin’s Circuit of the Americas for the first time.
As has been the case at past venues such as Istanbul Park, the sole DRS zone is not on the start/finish straight. For the Texas race, drivers will be able to deploy the rear wing device between Turns 11 and 12, as the second half of the lap begins.
This means DRS will come into play after the hairpin at Turn 11. Both before the hairpin and after the back straight, the brand-new track features sweeping curves.
mrd je napisao/la:Ovo tehnički nije Tilkedrom jer su originalni dizajneri Tavo Hellmund i Kevin Schwantz, a Tilke je njihovu prvobitnu skicu prepravio po svome.Na slici je originalni nacrt:
[ https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 7074_n.jpg ]
Najjači su mi ovi komentari sa strane, 2 tunnels, make it counter clockwise, like Interlagos, eau rouge... tipično američki, daj što više svega
kad bi dodao jos koji kamioncic pijeska bi bilo jos bolje mada staza zasad izgleda izazovno , dosta je tu elementa Silverstonea, suzuke , turske , Indije , BahrainaCuky je napisao/la:mrd je napisao/la:Ovo tehnički nije Tilkedrom jer su originalni dizajneri Tavo Hellmund i Kevin Schwantz, a Tilke je njihovu prvobitnu skicu prepravio po svome.Na slici je originalni nacrt:
[ https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 7074_n.jpg ]
Najjači su mi ovi komentari sa strane, 2 tunnels, make it counter clockwise, like Interlagos, eau rouge... tipično američki, daj što više svega
Kad vidim ovakve stvari drago mi je da Tilke dizajnira staze...ovo je previše svega...naravno, kad krenu forumaši poput nas dizajnirati stazu oni bi sve najbolje djelove sa ostalih staza pobrali, a onda to ispadne veliko ništa. Možeš uzet inspiraciju negdje, ali ista stvar na dva različita mjesta ne funkcionira.
Najgore od svega što izgleda da su to radili neki ljudi kojima je to posao...tako da još jednom, drago mi je da je Tilke radio stazu. Nije sve ni u stazama što se tiče (ne)dostatka pretjecanja
...teško ti je tu išta pametno reći jer nitko ne zna koliko je asfalt u stvari (kako ti kažeš) abrazivan...gume i jesu zato tako odabrane kako jesu...dmarijon je napisao/la:Nego, asfalt? Nitko ne komentira? Meni osobno zanimljivo. Kakav će biti i kome će odgovarati?
Onaj pravac je oko 1.2km, ima ga komad.pinkdpanter je napisao/la:Temperaturu bu jesenske ujutro oko 5C popodne oko 20C
Kolko je dug ovaj pravac. Sa drs-om, izgleda dugacko i izgleda da bu lotus nahebo na tom djelu
Da, šteta kaj ne pogoduje staza Red Bullu još višepadobranac je napisao/la:i brži auto će uvijek biti brži kroz brzi zavoj, za razliku od pravca gdje sporiji auto može imati veću brzinu.
padobranac je napisao/la:za pretjecanje su najbolji brzi zavoji, posebno kombinacija brzih zavoja (sjetite se kombinacije prije autobusne stanice u spa) jer na brzim se zavojima najviše osjeti brzina bolida i brži auto će uvijek biti brži kroz brzi zavoj, za razliku od pravca gdje sporiji auto može imati veću brzinu.