Number of Laps: 58
Circuit Length: 5.303 km
Race Distance: 307.574 km
Lap Record: 1:24.125 - M Schumacher (2004)
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ja to neželim jer onda ima šansu da pobjedi Mercedes, ali SLSF2004_the_best_ever je napisao/la:Pošto je Ferrari u problemu, ja se nadam kišnom vikendu, možda Ferrari zbog kiše bude loši nego što realno jeste ali ja sam ipak za kišu.
Bio sam malo zauzet ovih dana, pa me Kenny preduhitrioF1NAC je napisao/la:ja sam cekao NOS-a da otvoripa mi bilo sumnjivo vec 7 dana do trke a nema topica
can't wait
Ako su u nekakvim problemima baš bi se i trebao veseliti Australiji, jer tamo ce "problemi" biti najmanje izraženi zbog specifičnosti staze.F2004_the_best_ever je napisao/la:Pošto je Ferrari u problemu, ja se nadam kišnom vikendu, možda Ferrari zbog kiše bude loši nego što realno jeste ali ja sam ipak za kišu.
Čisto sumnjam da će se to desit mislim da će 3 najjača tima biti RBR, Mclaren i Ferrari, a i Brawn je izjavio da Schumacher i dalje ima problema sa kvalifikacijama, tako da će to prije na postolju biti Rosberg nego Schumacher, a mislim da netreba zaboravit ni Lotus, imaju Kimija, a i čine mi se dosta brziDodi_napalm je napisao/la:opet prognoza ko i prošle sezone, svaku bude padala kiša i na kraju mućak..
Očekujem Gazdu na postolju... ostalo kak bu bu.
tu neće uništiti utrku jer smo vidjeli prošle godine da DRS zona u Australiji (na startnoj ravnini) nije bila "dovoljna", jer je jednostavno prekratkaDero je napisao/la:I idemo opet.
2 DRS zone za uništenje utrke yipi-yey![]()
The FIA has yet to publish details about the two DRS zones in Melbourne but potential locations for the second zone would be between turns two and three or between turns 12 and 13.
Kako da stave travu kad je to u sve dane osim GP vikenda parkiralište...Kenny je napisao/la:Neka stave travu pa da vidimo ko će htjet ić pored staze