Toon, ne trebamo možda toliko filozofirati i skretati u politiku i omalovažavanja vozača. Ovo je ipak samo Formula i navijanje...
Evo i mene iz Hockenhaima, nakon 1000 km vožnje. Uskoro dolaze i slike, i filmići. Strava...
Dojam je jak. Jedino, da je nedjelja bila kišna, bilo bi stvarno zeznuto za gledatelje.
Dojmovi: bio sam već na formuli i znam da je glasno, ali svaki put se opet čovjek iznenadi. Nenormalno su glasni.
Drugo, jedna mana je da je teško pratiti šta se dešava. Ako se stvarno ne potrudiš, svodi se na to da "gledaš bolide koji se vrte u krug"

, što je i kritika formule od onih koji je na favoriziraju. Ipak dok gledaš na tv-u, pratiš sve ono radi čega je F1 i zanimljiva: kako se koji bolid ponaša s kakvim tehničkim postavkama, odnosi među bolidima od kruga do kruga, kako kome gume traju i td... Zato je sad i skidam, da je pogledam i tako.
Utrka:
Alonso - bajka. U biti, najveće iznenađenje mi je bilo što alonsu nisu gume "prerano i neobjašnjivo pale"

. Samo sam čekao, ali ništa.
Vettel - napravio je što bi po meni svaki veliki vozač napravio - pokušao je. Ali ipak -zasluženo je kažnjen. Pravila su tu jasna. Morao je pustit poziciju ako je izašao. Također, to se ne može uspoređivati sa Schumijem 2003. jer je tada ipak bila neka druga, mekša priča što se pravila tiče.
Button dokazao da Mclaren ima force.
Hamilton - komično je kad on Vettela proziva da je nezrel.
Massa - (...)
Samo neka se trkaju.