Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Zbog čega bi Šimunić uopće igrao u prvih 11?
...zato jer nažalost boljeg nemamo...svi se možemo složiti da je obrana užasno loša i da se ne možemo pouzdati u njenu neprobojnost - znači treba zabiti bar 2-3 komada ako želimo nerješeno ili pobjedu :D
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la:
...zato jer nažalost boljeg nemamo...svi se možemo složiti da je obrana užasno loša i da se ne možemo pouzdati u njenu neprobojnost - znači treba zabiti bar 2-3 komada ako želimo nerješeno ili pobjedu :D
Pa Šifo do sada šta je igrao, odigrao je jako dobro. ;)

Nemojmo ih još podcjenjivati, imam osjećaj da će Ćorluka odigrati briljantno na stoperu ovo prvenstvo i da će se prodati za 25 milijuna u City. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Može i Šifo na to mjesto... ;)

Mislim i da će Perišić imati prednost ispred Kranjčara, a možda i Dujmović ispred Vukojevića, pogotovo protiv Irske.
Puno mi je sigurniji Simunic negio Schildenfeld. Ima vise takvih utakmica u nogama. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Puno mi je sigurniji Simunic negio Schildenfeld. Ima vise takvih utakmica u nogama. ;)
Ma OK, meni je isto Joe dobar igrač, ali ako Šifo bude u prvih 11 s Ćorlukom, ja neću biti iznenađen.
Scuderia
Moderator
Moderator

Goran Bare je obojen teskim bojama, dok je ovaj izgleda na teskim drogama.
KLIK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Goran Bare je obojen teskim bojama, dok je ovaj izgleda na teskim drogama.
KLIK
Sva sreća pa Ozil nije zvijezda... :lol: #-o
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Sva sreća pa Ozil nije zvijezda... :lol: #-o
Pletikosa je za Neuera izmislio golmansku poziciju, Strinic je doktor lijeve strane za Lahma Vukojevic najbolji veznjak na svijetu Schweinsteiger mu moze samo kopacke cistiti itd... :roll:

Kvazi profesor : Branko Kontrolirani Rizik Ivanko(nj)vic. :-({|=
Njegov najveci domet : treniranje Dinama

...
Lampard propusta Europsko zbog ozlijede.
Njemacka (nakon sto je Low ukljucio igrace Bayerna, a izbacio visak ) je pobjedila Izrael 2-0
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Scuderia je napisao/la:Goran Bare je obojen teskim bojama, dok je ovaj izgleda na teskim drogama.
KLIK
Daj prolio sam jutarnju kavu po tipkovnici :mplavi:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Kelava - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Iličević, Modrić, Rakitić, Perišić - Eduardo, Mandžukić (Jelavić). Ekipa koja bez ikakvih problema prolazi u polufinale EP. Ne razumijem postavljanje Vide u početnu postavu i to na mjesto koje ne igra u svom klubu. Vidi se da je čovjek rupa da nema veće. Isto vrijedi i za Strinića. Pranjić koliko god da ne igra u svom klubu i koliko god da je jučer griješio, barem uljeva kakvu-takvu sigurnost. :roll:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Kelava - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Iličević, Modrić, Rakitić, Perišić - Eduardo, Mandžukić (Jelavić). Ekipa koja bez ikakvih problema prolazi u polufinale EP. Ne razumijem postavljanje Vide u početnu postavu i to na mjesto koje ne igra u svom klubu. Vidi se da je čovjek rupa da nema veće. Isto vrijedi i za Strinića. Pranjić koliko god da ne igra u svom klubu i koliko god da je jučer griješio, barem uljeva kakvu-takvu sigurnost. :roll:
Nisam Strinićev fan, ali jučer je čak odigrao bolje nego Pranjić. Pranjić je imao onu katastrofalnu grešku kad je vraćao Pletikosi loptu.
I jučer Pletikosa fantastičan, mislim da je jedinica garantirano njegova.
Kelava nije loš, ali ipak bolje Stipe jer je iskusniji i manje griješi.

I kako vama nije jasno da MORAJU igrati ili Vukojević ili Dujmović. I Modrić i Kranjčar i Rakitić su preofanzivni veznjaci da bi igrali skupa u sredini. Treba imati i jednog defanzivnog veznog.
To je isto kao da staviš Xavija i Iniestu na srednje vezne u Španjolskoj... bez Xabi Alonsa ili Busquetsa to ne prolazi. ;)

EDIT:

Messi, Aguero, Higuain, Di Maria... =D>
Po meni Argentina ima uvjerljivo najbolji napad na svijetu. Od ove četvorice ne znaš koji je bolji. :)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Messi, Aguero, Higuain, Di Maria... =D>
Po meni Argentina ima uvjerljivo najbolji napad na svijetu. Od ove četvorice ne znaš koji je bolji. :)
...kako ne znaš koji je bolji :D ...ccc...pa jedan je ipak najbolji... :)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Messi, Aguero, Higuain, Di Maria... =D>
...kako ne znaš koji je bolji :D ...ccc...pa jedan je ipak najbolji... :)
Apsolutno se slažem... Imao je fantastičnu sezonu u Cityju gdje je u debitantskoj sezoni praktički sam donio naslov svojoj ekipi nakon 60-ak godina. Bravo Kun! :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

:oo: dobra, dobra dječače...pamtim ovo...vraćam prvom prilikom, čim naletiš :D...
...i da ne bude baš off... mene dosta brine Olićeva ozljeda - ne toliko taj mišić koliko izjava doktora o njegovoj povijesti bolesti tj. zatezanje mišića je kod Olembea do sada uvijek imalo uzrok u kralježnici (leđima) a to nije nikako dobro...
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la::oo: dobra, dobra dječače...pamtim ovo...vraćam prvom prilikom, čim naletiš :D...
...i da ne bude baš off... mene dosta brine Olićeva ozljeda - ne toliko taj mišić koliko izjava doktora o njegovoj povijesti bolesti tj. zatezanje mišića je kod Olembea do sada uvijek imalo uzrok u kralježnici (leđima) a to nije nikako dobro...
Čekam te ko zapeta puška. :biggrin:

Bit će Lola dobro, ovo mu je vjerojatno zadnje veliko natjecanje u karijeri i mislim da ga ni pod razno neće htjet propustit. ;)
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Srnu na bok,Ilicevica na krilu...jedino takva obrana nece biti "tako losa".Samo sto to (de)bilic ne vidi i forsira Vidu na beku sto je ravno samoubojstvu.

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Bibi je napisao/la:Srnu na bok,Ilicevica na krilu...jedino takva obrana nece biti "tako losa".Samo sto to (de)bilic ne vidi i forsira Vidu na beku sto je ravno samoubojstvu.
...da to ionako igra cijeli život, da ga netko i želi kupiti kupovo bi ga kao beka a ne krilo... a sad i imamo čovjeka koji može desno krilo odigrati dostojno...desni bok Srna/Čorluka definitvno puno bolje riješenje od Vide...
Schumy.d
Legenda
Legenda

OLIĆ OTPAO!!

Pozvan Kalinić umjesto njega.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...reprezentacija smo u kojoj ima mjesta za Kalinića, Strinića, Buljata, Vidu, Pranjića (koji je odigrao 1 i pol tekmu cijele sezone)...žalosno...no bez obzira na sve se nadam rezultatu (nepopravljivi sam optimista)...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ima zaista puno razloga zasto je ovo vrlo tesko natjecanje za nas..
ovo gore napisano stoji od a do z.. al nadam se da ce igraci osjetit zelju i volju za igrom i da se dokazu i da igraju nogomet.. onda je svasta moguce..
rFactor F1 HR server Info
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Vjerojatno najjača skupina na Europskom nogometnom prvenstvu, u Poljskoj i Ukrajini, je ona B u kojoj igraju Njemačka, Nizozemska, Portugal i Danska.
Njemačka i Nizozemska su, barem na papiru, prvi favoriti za prolaz, no pitanje je kako će se stvari odvijati kada krene natjecanje. Nekadašnji nizozemski izbornik i igračka legenda Marco van Basten naglasio je kako nije siguran koliko se Njemačka u ovom trenutku može osloniti na svoju obranu.
- Mislim da oni imaju velikih problema s obranom, makar njihov izbornik Löw ne misli tako - bez oklijevanja je rekao Van Basten i dodao:
- Zapravo, Lahm je jedini njihov kvalitetan obrambeni igrač. Po mom shvaćanju nogometa Badstuber čak niti nije klasični obrambeni igrač. Mertesacker nije fizički posve spreman, a Boateng je plašljiv igrač. Dakle, dolazimo do toga da se Njemačka može osloniti jedino na Lahma, a to je zbilja premalo.

Eh...da. Bruka.
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Bibi je napisao/la: Navijat cu i za Grcku,Englesku i Poljsku,a zelim debakl Francuza (najveci lopovi),Spanjolaca i Nizozemaca (njih pogotovo).Ostalo mi ne smrdi nit mirisi :biggrin:
Vise ne.Odustao od gledanja u poluvremenu zbog nevidenog domacinskog sudenja.Cisti penal za Grke nedosuden,prvi faul nije za zuti,a drugi sam je pao igrac i nepotrebni crveni za Papastopulosa.Ocaj zivi #-o

Nadam se da se nece tako nesto dogodit nama,a ovome klaunu spanjolskom treba zabranit sudit do kraja ziovta :roll:

24.7.2009-5.5.2013
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

sudjenje katastrofa....nevidjeno....ovo se nebi smjelo dogadjati na EP..
Alonsista hasta la muerte..
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

A sta reci nego ima Boga...steta sto je Karagounis fulao penal to se trebalo iskoristit,al sta je tu je hehe

Poljaci ocajni ne bi se ni kvalificirali da nisu domacini,Grci ih natamburali sa igracem manje i cudo da nisu dobili.

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Kakva dominacija Rusije. =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la: Poljaci ocajni ne bi se ni kvalificirali da nisu domacini,Grci ih natamburali sa igracem manje i cudo da nisu dobili.
Pa ne znam baš...
Doduše, nisam gledao utakmicu, ali nakon highlightsa bih rekao da je Poljska bila puno uvjerljivija, opasnija i imala bolje šanse. :?

A mislim da bi Dzagoev mogao opet postati zanimljiv Realu nakon ovog prvenstva. Čudim se da čovjek još uvijek igra u CSKA.
Odgovori