Schumy.d je napisao/la:
Zbog čega bi Šimunić uopće igrao u prvih 11?
...zato jer nažalost boljeg nemamo...svi se možemo složiti da je obrana užasno loša i da se ne možemo pouzdati u njenu neprobojnost - znači treba zabiti bar 2-3 komada ako želimo nerješeno ili pobjedu
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d je napisao/la:
Zbog čega bi Šimunić uopće igrao u prvih 11?
...zato jer nažalost boljeg nemamo...svi se možemo složiti da je obrana užasno loša i da se ne možemo pouzdati u njenu neprobojnost - znači treba zabiti bar 2-3 komada ako želimo nerješeno ili pobjedu
Pa Šifo do sada šta je igrao, odigrao je jako dobro.
Nemojmo ih još podcjenjivati, imam osjećaj da će Ćorluka odigrati briljantno na stoperu ovo prvenstvo i da će se prodati za 25 milijuna u City.
Schumy.d je napisao/la:
Sva sreća pa Ozil nije zvijezda...
Pletikosa je za Neuera izmislio golmansku poziciju, Strinic je doktor lijeve strane za Lahma Vukojevic najbolji veznjak na svijetu Schweinsteiger mu moze samo kopacke cistiti itd...
Kvazi profesor : Branko Kontrolirani Rizik Ivanko(nj)vic.
Njegov najveci domet : treniranje Dinama
...
Lampard propusta Europsko zbog ozlijede.
Njemacka (nakon sto je Low ukljucio igrace Bayerna, a izbacio visak ) je pobjedila Izrael 2-0
Kelava - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Iličević, Modrić, Rakitić, Perišić - Eduardo, Mandžukić (Jelavić). Ekipa koja bez ikakvih problema prolazi u polufinale EP. Ne razumijem postavljanje Vide u početnu postavu i to na mjesto koje ne igra u svom klubu. Vidi se da je čovjek rupa da nema veće. Isto vrijedi i za Strinića. Pranjić koliko god da ne igra u svom klubu i koliko god da je jučer griješio, barem uljeva kakvu-takvu sigurnost.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
luka_kimi je napisao/la:Kelava - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Iličević, Modrić, Rakitić, Perišić - Eduardo, Mandžukić (Jelavić). Ekipa koja bez ikakvih problema prolazi u polufinale EP. Ne razumijem postavljanje Vide u početnu postavu i to na mjesto koje ne igra u svom klubu. Vidi se da je čovjek rupa da nema veće. Isto vrijedi i za Strinića. Pranjić koliko god da ne igra u svom klubu i koliko god da je jučer griješio, barem uljeva kakvu-takvu sigurnost.
Nisam Strinićev fan, ali jučer je čak odigrao bolje nego Pranjić. Pranjić je imao onu katastrofalnu grešku kad je vraćao Pletikosi loptu.
I jučer Pletikosa fantastičan, mislim da je jedinica garantirano njegova.
Kelava nije loš, ali ipak bolje Stipe jer je iskusniji i manje griješi.
I kako vama nije jasno da MORAJU igrati ili Vukojević ili Dujmović. I Modrić i Kranjčar i Rakitić su preofanzivni veznjaci da bi igrali skupa u sredini. Treba imati i jednog defanzivnog veznog.
To je isto kao da staviš Xavija i Iniestu na srednje vezne u Španjolskoj... bez Xabi Alonsa ili Busquetsa to ne prolazi.
EDIT:
Messi, Aguero, Higuain, Di Maria...
Po meni Argentina ima uvjerljivo najbolji napad na svijetu. Od ove četvorice ne znaš koji je bolji.
Schumy.d je napisao/la:
Po meni Argentina ima uvjerljivo najbolji napad na svijetu. Od ove četvorice ne znaš koji je bolji.
...kako ne znaš koji je bolji ...ccc...pa jedan je ipak najbolji...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d je napisao/la:
...kako ne znaš koji je bolji ...ccc...pa jedan je ipak najbolji...
Apsolutno se slažem... Imao je fantastičnu sezonu u Cityju gdje je u debitantskoj sezoni praktički sam donio naslov svojoj ekipi nakon 60-ak godina. Bravo Kun!
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
dobra, dobra dječače...pamtim ovo...vraćam prvom prilikom, čim naletiš ...
...i da ne bude baš off... mene dosta brine Olićeva ozljeda - ne toliko taj mišić koliko izjava doktora o njegovoj povijesti bolesti tj. zatezanje mišića je kod Olembea do sada uvijek imalo uzrok u kralježnici (leđima) a to nije nikako dobro...
Toon je napisao/la: dobra, dobra dječače...pamtim ovo...vraćam prvom prilikom, čim naletiš ...
...i da ne bude baš off... mene dosta brine Olićeva ozljeda - ne toliko taj mišić koliko izjava doktora o njegovoj povijesti bolesti tj. zatezanje mišića je kod Olembea do sada uvijek imalo uzrok u kralježnici (leđima) a to nije nikako dobro...
Čekam te ko zapeta puška.
Bit će Lola dobro, ovo mu je vjerojatno zadnje veliko natjecanje u karijeri i mislim da ga ni pod razno neće htjet propustit.
Srnu na bok,Ilicevica na krilu...jedino takva obrana nece biti "tako losa".Samo sto to (de)bilic ne vidi i forsira Vidu na beku sto je ravno samoubojstvu.
Bibi je napisao/la:Srnu na bok,Ilicevica na krilu...jedino takva obrana nece biti "tako losa".Samo sto to (de)bilic ne vidi i forsira Vidu na beku sto je ravno samoubojstvu.
...da to ionako igra cijeli život, da ga netko i želi kupiti kupovo bi ga kao beka a ne krilo... a sad i imamo čovjeka koji može desno krilo odigrati dostojno...desni bok Srna/Čorluka definitvno puno bolje riješenje od Vide...
...reprezentacija smo u kojoj ima mjesta za Kalinića, Strinića, Buljata, Vidu, Pranjića (koji je odigrao 1 i pol tekmu cijele sezone)...žalosno...no bez obzira na sve se nadam rezultatu (nepopravljivi sam optimista)...
ima zaista puno razloga zasto je ovo vrlo tesko natjecanje za nas..
ovo gore napisano stoji od a do z.. al nadam se da ce igraci osjetit zelju i volju za igrom i da se dokazu i da igraju nogomet.. onda je svasta moguce..
Vjerojatno najjača skupina na Europskom nogometnom prvenstvu, u Poljskoj i Ukrajini, je ona B u kojoj igraju Njemačka, Nizozemska, Portugal i Danska.
Njemačka i Nizozemska su, barem na papiru, prvi favoriti za prolaz, no pitanje je kako će se stvari odvijati kada krene natjecanje. Nekadašnji nizozemski izbornik i igračka legenda Marco van Basten naglasio je kako nije siguran koliko se Njemačka u ovom trenutku može osloniti na svoju obranu.
- Mislim da oni imaju velikih problema s obranom, makar njihov izbornik Löw ne misli tako - bez oklijevanja je rekao Van Basten i dodao:
- Zapravo, Lahm je jedini njihov kvalitetan obrambeni igrač. Po mom shvaćanju nogometa Badstuber čak niti nije klasični obrambeni igrač. Mertesacker nije fizički posve spreman, a Boateng je plašljiv igrač. Dakle, dolazimo do toga da se Njemačka može osloniti jedino na Lahma, a to je zbilja premalo.
Bibi je napisao/la:
Navijat cu i za Grcku,Englesku i Poljsku,a zelim debakl Francuza (najveci lopovi),Spanjolaca i Nizozemaca (njih pogotovo).Ostalo mi ne smrdi nit mirisi
Vise ne.Odustao od gledanja u poluvremenu zbog nevidenog domacinskog sudenja.Cisti penal za Grke nedosuden,prvi faul nije za zuti,a drugi sam je pao igrac i nepotrebni crveni za Papastopulosa.Ocaj zivi
Nadam se da se nece tako nesto dogodit nama,a ovome klaunu spanjolskom treba zabranit sudit do kraja ziovta