Pa evo, da pocnem...
Protiv Ukrajine brani Runje
KLIK
Mozda i prilika da Runje postane prvi vratar repke, s obzirom u kakvoj je situaciji Pletikosa.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
lux007 je napisao/la:jaoooooo
jaoooooo
i opet jaooooo
proklete stative i sreća
Krscho je napisao/la:Juriću dat progon iz repke. E moj bilić šta ti je to trebalo, bar si se malo opametiop drugo poluvrijeme.
Onog Štimca isto za jaja objesit pošto onaj penal za nas nije bio, Srna oskarovski odglumio.
Pa međusobni susret je neriješen. Tako da mislim da se onda gleda gol razlika...Piquet20 je napisao/la:
@Schumy.d: teoretski, ako mi i Ukrajinci dobijemo sve do kraja, oni idu dalje jer se gledaju medusobni susreti...
Ukrajina - Hrvatska 0:0Schumy.d je napisao/la:Pa međusobni susret je neriješen. Tako da mislim da se onda gleda gol razlika...
Nisam siguran da se tu gleda tko je dao više golova u gostima...Piquet20 je napisao/la:Ukrajina - Hrvatska 0:0
Hrvatska - Ukrajina 2:2
Kuzis?
HehePiquet20 je napisao/la:Pa naravno da se gledaju. Ako se gledaju medusobni susreti, se gledaju medusobni susreti. Ne gledaju se samo pobjede, nego sve.
Btw: ovih par zadnjih postova bi mod mogao pobrisati nakon sat-dva...kada uvjerim Schumyja.d
Onda sam po tom ja u pravu!schuey je napisao/la:mislim da je pike u pravu,nema pravila više golova u gostima,ide gol razlika,dakle natovarit što više moramo
haha ne,krivo sam se izrazio očito,pošto je nerješeno u međusobnim susretima,onda se gleda ukupna gol razlika zar ne?=Schumy.d je napisao/la:Onda sam po tom ja u pravu!schuey je napisao/la:mislim da je pike u pravu,nema pravila više golova u gostima,ide gol razlika,dakle natovarit što više moramo![]()
Po meni DA, a po Piqetu20 NE...schuey je napisao/la: haha ne,krivo sam se izrazio očito,pošto je nerješeno u međusobnim susretima,onda se gleda ukupna gol razlika zar ne?=