Utrke 2012 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2012 (Monte Carlo)24-27 M

Post Postao/la Chuck Norris »

Neće ga uvijek sreća maziti

Mene više zanima zašto uvijek Hrvatska igra na EP utakmicu u isto vrijeme kad je i GP Kanade #-o
...put u raj nije posut ružama...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ma upravo mi je to bedastoca.. kad izleti i iskontrolira bolid i ne izgubi poziciju to je sreca, a ne njegova zasluga, za svaki scenarij i ishod utrke sve je do srece, nis ni do njega.. kad pretjece po curvi grande po vanjskoj i po travi to je isto valjda sreca.. neznam zasto vam je mali toliko mrzak i zasto ste toliko dosadni sa tom srecom..
a velikom njemcu.. kazem.. tu mora bit ona - sve se vraca sve se placa pa mu dolaze sve one situacije iz proslosti na naplatu..
rFactor F1 HR server Info
slika
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

utrka u Monacu kao i inače, jedino dobro velika izjadneačenost

Red Bull - Webber iskontrolira utrku, a Vettel odličan s taktikom

Mercedes - Rosberg vrlo dobar, Schumi opet problemi, inače pristojno odvozio

Ferrari - Alonso odličan, kroz bokseve isprid Hamiltona, Massa napokon do značajnih bodova

McLaren - danas razočarenje, Button cilu utrku iza Kovalainena, Hamilton izgubia 2 pozicije i nekako nenapadački odvozio

Force India - oba u bodovima, danas solidni

Lotus - katastrofa, Grosjean gotov u 1.zavoju, Raikkonen nije moga pratit tempo vodećih
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Armanini je napisao/la:ma upravo mi je to bedastoca.. kad izleti i iskontrolira bolid i ne izgubi poziciju to je sreca, a ne njegova zasluga, za svaki scenarij i ishod utrke sve je do srece, nis ni do njega.. kad pretjece po curvi grande po vanjskoj i po travi to je isto valjda sreca.. neznam zasto vam je mali toliko mrzak i zasto ste toliko dosadni sa tom srecom..
a velikom njemcu.. kazem.. tu mora bit ona - sve se vraca sve se placa pa mu dolaze sve one situacije iz proslosti na naplatu..
Gledaj, mene kao njegovog nenavijača izrazito frustrira kako mu se stvari poslože. Silno bih HTIO da mogu reći da mislim da je loš vozač i da je sve do sreće. Ali, naravno da to neću, niti ne mogu reći jer je mali briljantan vozač, uz bok H. i A. ;) , samo bi bilo lijepo malo vidjeti da i njega neki SC tu i tamo s*ebe ili kakva probušena guma, ili problem u boksu... :D
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

proslu utrku pretpostavljam onda nisi gledao? uz drive thru i + neplanirao zaustavljanje u boxu zbog problema sa krilom? pa pogledaj gdje je zavrsio utrku.. pretpostavljam da je opet sve do srece..

al najbolje da se okanimo rasprave jer nema bas nekog smisla i samo bi se vrtjeli u krug :)
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:
Armanini je napisao/la:ma upravo mi je to bedastoca.. kad izleti i iskontrolira bolid i ne izgubi poziciju to je sreca, a ne njegova zasluga, za svaki scenarij i ishod utrke sve je do srece, nis ni do njega.. kad pretjece po curvi grande po vanjskoj i po travi to je isto valjda sreca.. neznam zasto vam je mali toliko mrzak i zasto ste toliko dosadni sa tom srecom..
Gledaj, mene kao njegovog nenavijača izrazito frustrira kako mu se stvari poslože. Silno bih HTIO da mogu reći da mislim da je loš vozač i da je sve do sreće. Ali, naravno da to neću, niti ne mogu reći jer je mali briljantan vozač, uz bok H. i A. ;) , samo bi bilo lijepo malo vidjeti da i njega neki SC tu i tamo s*ebe ili kakva probušena guma, ili problem u boksu... :D
Prije par trka je isto bio na drugačijoj taktici na startu čekali su kišu, ali je nije bilo i koliko se sjećam da je izgubio zbog toga. Ljudi imaju dobru strategiju, nisu napravili greške i to netreba pripisat nikakoj sreći (ni nevjerujem u to), a to da nisu vozili u Q3 im dopuštaju kvalifikacije kakve su danas, da su ko prije par sezona 1 sat kvalifikacija i 12 brzih krugova mislim da niko nebi čuvao gume za trku, ili da su im bar odvojene gume za trku i kvalifikacije
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

od mene je utrka dobila jedinicu zbog toga jer su svi vozači vozili poput picaka...svi se boje šugavaca koji ih mogu kazniti kako žele pa ne žele ni pokušati preteći nekog...od Monaca nikad ne očekujem gomilu pretjecanja ali da ne mogu vidjeti niti jedan pokušaj "borbe" je smiješno...ovo što sam vidio danas nema veze s gumama, izjednačenošću bolida i sličnim stvarima kojima reporteri ispiru mozak ljudima - vozači se boje imalo riskirati kako bi pretekli nekog jer ne daj Bože da shebu stvar - patit će slijedećih pet utrka zbog toga...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Toon je napisao/la:od mene je utrka dobila jedinicu zbog toga jer su svi vozači vozili poput picaka...svi se boje šugavaca koji ih mogu kazniti kako žele pa ne žele ni pokušati preteći nekog...od Monaca nikad ne očekujem gomilu pretjecanja ali da ne mogu vidjeti niti jedan pokušaj "borbe" je smiješno...ovo što sam vidio danas nema veze s gumama, izjednačenošću bolida i sličnim stvarima kojima reporteri ispiru mozak ljudima - vozači se boje imalo riskirati kako bi pretekli nekog jer ne daj Bože da shebu stvar - patit će slijedećih pet utrka zbog toga...
Schumacher je 2 puta probo Kimija prestić i ko zna koliko puta Button Kovalainena, ali režiseru to nije zanimljivo
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Kenny je napisao/la:Schumacher je 2 puta probo Kimija prestić i ko zna koliko puta Button Kovalainena, ali režiseru to nije zanimljivo
...ih jesi ti našao prestizanja - malo su se pokazali i odmah odustali, vožnja na nož, gladijatori modernog doba i slične stvari - na to se cilja :D - "ovo je", kak' bi rekli oni z metropole,"kamilica"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pokusaji schumija su bili itekako zanimljivi.. ili valjda mislite da je samo tako postavit se za napad na izlazu iz tunela, kocit, vidjet da od toga nis, premjestit se nazad, sve to na kocenju i zakocit na vrijeme i bez drame..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ako je netko slučajno pomislio da Alonso nije ostavio prostora Grosjeanu, evo koliko je mjesta bilo između njih malo prije nego je Grosjean udario u Schumachera
Slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

damjan.cule je napisao/la:ako je netko slučajno pomislio da Alonso nije ostavio prostora Grosjeanu, evo koliko je mjesta bilo između njih malo prije nego je Grosjean udario u Schumachera
Slika
Grosjean gleda prema Alonsu :biggrin:
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Pa zato je i zveknuo u Schumachera jer je gledao na potpuno drugu stranu, kao kad se u saobraćaju desi da ti vozilo uđe u mrtvi ugao.
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

damjan.cule je napisao/la:ako je netko slučajno pomislio da Alonso nije ostavio prostora Grosjeanu, evo koliko je mjesta bilo između njih malo prije nego je Grosjean udario u Schumachera
Slika
...čemu slika? - netko je nešto posumnjao? Grosjean se pobunio i optužio ga? Kada naiđem na video iz kojeg se ta situacija vidi možemo nešto raspravljati o tome - što je bilo pola sekunde prije toga? Samo želim reći da ovo ništa ne dokazuje jedino može staviti "bubu u uho" da nešto nije bilo čisto...vjerujem da je sve od strane Alonsa bilo u redu jer bi se u suprotnom već Grosjean pobrinuo da otrči do sudaca i "tuži se" na nesportske poteze...
@-Armanini - pa zato oni voze to a ne mi - njemu/njima bi to ipak trebalo biti "puno lakše" nego tebi...nemojmo o tome...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ako se ne varam, Davidson na Sky-u je rekao da mu Alonso nije ostavio dosta mjesta
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Slika
Najbolji je Alonso, gleda u retrovizor i misli se di ce ovaj xD
grumf
Navijam za: ferrari

Post Postao/la grumf »

Ako iko ima ikakav link za snimku bio bih najzahvalniji na svijetu
f430
Navijam za: fernando alonso

Post Postao/la f430 »

grumf je napisao/la:Ako iko ima ikakav link za snimku bio bih najzahvalniji na svijetu
Imaš par regionalnih televizija koje prenose snimku oko 10 navečer
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Ima li negdje Vettelov inboard snimak starta?
slika
sofer
Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS

Post Postao/la sofer »

grumf je napisao/la:Ako iko ima ikakav link za snimku bio bih najzahvalniji na svijetu
Evo snimka starta...http://www.dailymotion.com/video/xr59yi ... jean_sport
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Uska staza. Sportska nesreća. Zatvoren slučaj.
Samo neka se trkaju.
sofer
Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS

Post Postao/la sofer »

Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Jbt.pa dobro su se zakacili sa Alonsom,nisam mislio da je toliko...uff sreca za Alonsa...
Alonsista hasta la muerte..
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...s Grosjean-ovog bolida mi se čini da i španjolac ima ipak "putra na glavi" u cijeloj prići...i njegov je potez dosta "ambiciozan"...ipak je netko u Monacu pokušao i uspio se borbom i mudima izboriti za poziciju (jest da je na startu ali i to je nešto)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso-champ je napisao/la:Jbt.pa dobro su se zakacili sa Alonsom,nisam mislio da je toliko...uff sreca za Alonsa...
Nema tu puno do sreće koliko do kvaliteta materijala tačnije do čvrstine stražnjeg ovjesa ;) , izgleda da je F2012 čvrst bolid kao F10 koji je bio "tenk" na stazi. :biggrin:
Zaključano