Mene više zanima zašto uvijek Hrvatska igra na EP utakmicu u isto vrijeme kad je i GP Kanade

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Gledaj, mene kao njegovog nenavijača izrazito frustrira kako mu se stvari poslože. Silno bih HTIO da mogu reći da mislim da je loš vozač i da je sve do sreće. Ali, naravno da to neću, niti ne mogu reći jer je mali briljantan vozač, uz bok H. i A.Armanini je napisao/la:ma upravo mi je to bedastoca.. kad izleti i iskontrolira bolid i ne izgubi poziciju to je sreca, a ne njegova zasluga, za svaki scenarij i ishod utrke sve je do srece, nis ni do njega.. kad pretjece po curvi grande po vanjskoj i po travi to je isto valjda sreca.. neznam zasto vam je mali toliko mrzak i zasto ste toliko dosadni sa tom srecom..
a velikom njemcu.. kazem.. tu mora bit ona - sve se vraca sve se placa pa mu dolaze sve one situacije iz proslosti na naplatu..
Prije par trka je isto bio na drugačijoj taktici na startu čekali su kišu, ali je nije bilo i koliko se sjećam da je izgubio zbog toga. Ljudi imaju dobru strategiju, nisu napravili greške i to netreba pripisat nikakoj sreći (ni nevjerujem u to), a to da nisu vozili u Q3 im dopuštaju kvalifikacije kakve su danas, da su ko prije par sezona 1 sat kvalifikacija i 12 brzih krugova mislim da niko nebi čuvao gume za trku, ili da su im bar odvojene gume za trku i kvalifikacijeSlash je napisao/la:Gledaj, mene kao njegovog nenavijača izrazito frustrira kako mu se stvari poslože. Silno bih HTIO da mogu reći da mislim da je loš vozač i da je sve do sreće. Ali, naravno da to neću, niti ne mogu reći jer je mali briljantan vozač, uz bok H. i A.Armanini je napisao/la:ma upravo mi je to bedastoca.. kad izleti i iskontrolira bolid i ne izgubi poziciju to je sreca, a ne njegova zasluga, za svaki scenarij i ishod utrke sve je do srece, nis ni do njega.. kad pretjece po curvi grande po vanjskoj i po travi to je isto valjda sreca.. neznam zasto vam je mali toliko mrzak i zasto ste toliko dosadni sa tom srecom..
a velikom njemcu.. kazem.. tu mora bit ona - sve se vraca sve se placa pa mu dolaze sve one situacije iz proslosti na naplatu.., samo bi bilo lijepo malo vidjeti da i njega neki SC tu i tamo s*ebe ili kakva probušena guma, ili problem u boksu...
Schumacher je 2 puta probo Kimija prestić i ko zna koliko puta Button Kovalainena, ali režiseru to nije zanimljivoToon je napisao/la:od mene je utrka dobila jedinicu zbog toga jer su svi vozači vozili poput picaka...svi se boje šugavaca koji ih mogu kazniti kako žele pa ne žele ni pokušati preteći nekog...od Monaca nikad ne očekujem gomilu pretjecanja ali da ne mogu vidjeti niti jedan pokušaj "borbe" je smiješno...ovo što sam vidio danas nema veze s gumama, izjednačenošću bolida i sličnim stvarima kojima reporteri ispiru mozak ljudima - vozači se boje imalo riskirati kako bi pretekli nekog jer ne daj Bože da shebu stvar - patit će slijedećih pet utrka zbog toga...
...ih jesi ti našao prestizanja - malo su se pokazali i odmah odustali, vožnja na nož, gladijatori modernog doba i slične stvari - na to se ciljaKenny je napisao/la:Schumacher je 2 puta probo Kimija prestić i ko zna koliko puta Button Kovalainena, ali režiseru to nije zanimljivo
Grosjean gleda prema Alonsudamjan.cule je napisao/la:ako je netko slučajno pomislio da Alonso nije ostavio prostora Grosjeanu, evo koliko je mjesta bilo između njih malo prije nego je Grosjean udario u Schumachera
Slika
...čemu slika? - netko je nešto posumnjao? Grosjean se pobunio i optužio ga? Kada naiđem na video iz kojeg se ta situacija vidi možemo nešto raspravljati o tome - što je bilo pola sekunde prije toga? Samo želim reći da ovo ništa ne dokazuje jedino može staviti "bubu u uho" da nešto nije bilo čisto...vjerujem da je sve od strane Alonsa bilo u redu jer bi se u suprotnom već Grosjean pobrinuo da otrči do sudaca i "tuži se" na nesportske poteze...damjan.cule je napisao/la:ako je netko slučajno pomislio da Alonso nije ostavio prostora Grosjeanu, evo koliko je mjesta bilo između njih malo prije nego je Grosjean udario u Schumachera
Slika
Najbolji je Alonso, gleda u retrovizor i misli se di ce ovaj xDdamjan.cule je napisao/la:ako je netko slučajno pomislio da Alonso nije ostavio prostora Grosjeanu, evo koliko je mjesta bilo između njih malo prije nego je Grosjean udario u Schumachera
Slika
Imaš par regionalnih televizija koje prenose snimku oko 10 navečergrumf je napisao/la:Ako iko ima ikakav link za snimku bio bih najzahvalniji na svijetu
Evo snimka starta...http://www.dailymotion.com/video/xr59yi ... jean_sportgrumf je napisao/la:Ako iko ima ikakav link za snimku bio bih najzahvalniji na svijetu
Nema tu puno do sreće koliko do kvaliteta materijala tačnije do čvrstine stražnjeg ovjesaAlonso-champ je napisao/la:Jbt.pa dobro su se zakacili sa Alonsom,nisam mislio da je toliko...uff sreca za Alonsa...