Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: SP 2010. Južna Afrika

Post Postao/la Dani »

Meni ostali jedino Nijemci( Deutchland uber alles ) i Španjolci ( uglavnom zbog Torresa ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Koji su sigurni putnici za JAR.

Golmani: René Adler (Leverkusen), Tim Wiese (Werder), Manuel Neuer (Schalke)

Obrana:Per Mertesacker (Werder), Philipp Lahm (Bayern), Heiko Westermann (Schalke)

Veza:Michael Ballack (Chelsea), Bastian Schweinsteiger (Bayern), Mesut Özil (Werder), Piotr Trochowski (HSV), Simon Rolfes (Leverkusen)

Napad: Lukas Podolski (Köln), Miroslav Klose (Bayern), Mario Gomez (Bayern)

Oni koji imaju dobre izglede da odu na JAR.

Obrana: Jerome Boateng (HSV), Arne Friedrich (Hertha), Marcel Schäfer (Wolfsburg), Benedikt Höwedes (Schalke)

Veza:Marko Marin (Werder), Aaron Hunt (Werder), Sami Khedira (Stuttgart), Thomas Müller (Bayern), Marcell Jansen (HSV)

Napad:Stefan Kießling (Leverkusen), Patrick Helmes (Leverkusen)
,,,,,,,,,

Idemo Deutschland. Ova momcad moze ici do kraja.
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Uh.. :D Još ako Slovenci budu igrali ko dosad, možda i prođu. Premda ipak... Engleska i SAD :? Alžir još nekako mogu dobit, Englesku teško, a SAD nek hvataju bar bod
AA! Ljuti umak je ljut!!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

ivanpetka je napisao/la:Uh.. :D Još ako Slovenci budu igrali ko dosad, možda i prođu. Premda ipak... Engleska i SAD :? Alžir još nekako mogu dobit, Englesku teško, a SAD nek hvataju bar bod
Ma daj... pa bolje nisu mogli proći. :|
Ovo je skupina za prolazak dalje.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ovo je skupina za prolazak dalje.
Dalje idu Engleska i njihova braca iz Amerike. Slovenci po meni nemaju sanse., SAD je po meni kvalitetnija repka, o Engleskoj se nema sta puna pricati. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Dalje idu Engleska i njihova braca iz Amerike. Slovenci po meni nemaju sanse., SAD je po meni kvalitetnija repka, o Engleskoj se nema sta puna pricati. ;)
Po meni je ovo skupina za moguć prolazak dalje. SAD je poslije Engleske najkvalitetnija, ali nisu ništa posebno. Njih se može pobijediti. A Englezi se podrazumijeva da budu prvi u toj skupini.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: SP 2010. Južna Afrika

Post Postao/la King iCool »

Meni će ovo prvenstvo biti dosadno nemam za koga navijati pošto mi nismo tam. Jedino budem se nadal da slovenske p*zde odu nakon prvog kruga doma i to sa nulom...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ovom clanku se mogu dobro nasmijati i neznam koje uopce iz saveza njega stavio za kandidata na klupu BiH.
EDIT: Safet Susic nasljednik Cire?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedna igracka legenda bi trebala postati izbornik BIH,mislim da je to odlicno i da bi mogao uspjesno zamijeniti Ciru jer sama njegova pojava za mene je fanscinantna =D>

EDIT:Potvrdeno :D :) :biggrin:
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Radi veće preglednosti spojene su teme SP Južna Afrika i Reprezentativni nogomet. Nema smisla raspravljati o istoj temi u dva topica. Ukoliko bude potrebno, neposredno prije SP-a teme ćemo natrag razdvojiti. ;)
Scuderia je napisao/la: Sudac koji je sudio tekmu Republia Irska-Francuska nece biti kaznjen
KLIK
Da se nadovežem, ne samo da nije kažnjen, već je nagrađen... :evil: Nalazi se među 30 sudaca koji su izabrani da dijele pravdu na SP-u... :roll:

LINK

Hrvatska nema čak niti suca na SP-u, Bebek, iako je bio na zadnjem popisu, dakle među 38 sudaca, nije upao u skupinu koja će suditi SP. :|

Danas je i izvlačenje za EP 2012. Po meni, idealna skupina bila bi:

HRVATSKA
Slovačka
Austrija
Cipar
Lihtenštajn
San Marino

Također, najgora skupina za nas bila bi:

HRVATSKA
Švedska
Irska
Belgija
Island
Azerbejdžan

Zapravo, za nas nema najgore i najbolje skupine. Nalazimo se u prvom bubnju, nema popusta, i nemamo pravo na pogrešku. :|
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la: Da se nadovežem, ne samo da nije kažnjen, već je nagrađen... :evil: Nalazi se među 30 sudaca koji su izabrani da dijele pravdu na SP-u... :roll:

LINK

Hrvatska nema čak niti suca na SP-u, Bebek, iako je bio na zadnjem popisu, dakle među 38 sudaca, nije upao u skupinu koja će suditi SP. :|

HRVATSKA
Slovačka
Austrija
Cipar
Lihtenštajn
San Marino

HRVATSKA
Švedska
Irska
Belgija
Island
Azerbejdžan

Zapravo, za nas nema najgore i najbolje skupine. Nalazimo se u prvom bubnju, nema popusta, i nemamo pravo na pogrešku. :|
To mi ne ide u glavu nikako. Valjda vrijedi ono, sto si veci gad i lopov, to bolje. :roll:
Nadam se da ce Francuzi ispasti i na SP u JAR-u, te se nadam, da se nece uspjeti kvalificirati za Euro 2012. :|

Nas stozer bi htio Rumunje, Fince, a htio bi izbjeci "Balkansku" skupinu. :|
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Da se nadovežem, ne samo da nije kažnjen, već je nagrađen... :evil: Nalazi se među 30 sudaca koji su izabrani da dijele pravdu na SP-u... :roll:

LINK

HRVATSKA
Slovačka
Austrija
Cipar
Lihtenštajn
San Marino

HRVATSKA
Švedska
Irska
Belgija
Island
Azerbejdžan

To mi ne ide u glavu nikako. Valjda vrijedi ono, sto si veci gad i lopov, to bolje. :roll:
Nadam se da ce Francuzi ispasti i na SP u JAR-u, te se nadam, da se nece uspjeti kvalificirati za Euro 2012. :|

Nas stozer bi htio Rumunje, Fince, a htio bi izbjeci "Balkansku" skupinu. :|
Dobro, mislim da taj sudac ipak nije lopov i kradljivac (teoretski, on to igranje rukom nije mogao vidjeti) kao što ti veliš da je, ali da ga nije trebalo pustiti da sudi, nije.

Ne znam dal se sjećate onog lika, kako se zvao, mislim Graham Pool. To je onaj šta je dao Šimuniću 3 žuta kartona. I on je na popisu. Strašno.

I ne ide mi u glavu kako to da Henry nije kažnjen... :roll:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ma skupina je fantastična!!! Ne da možemo bit prvi, nego moramo!!! :biggrin:

HRVATSKA
Grčka
Izrael
Litva
Gruzija
Malta
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

dobro je kako sam mislio da ce bit :)
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ja zadovoljan grupom koju je dobila BiH.
Francuska
Rumunija
BiH
Bjelorusija
Albanija
Luksemburg

Takodje i Hrvatska je dobila prelaganu grupu, sreca je da smo izbjegli grupe A i G, G je po meni najjaca skupina ovih kvalifikacija.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Odlično!! :biggrin:
Dobili smo po meni 2. najlakšu skupinu od svih skupina. Lakša od naše je po meni samo skupina sa Fincima, Švedskom, Mađarskom, San Marinom i Moldavijom.

Grčka i Izrael su opasniji, ali mislim da smo kvalitetniji od njih. Dobro je da smo izbjegli Srbiju i Sloveniju u skupini. Bilo bi to lijepo za gledati, ali bi nam posao bio znatno teži jer znamo kakav je naboj kod nas.
Sve u svemu, možemo biti zadovoljni.

P.S. Htio sam samo da Slovenci i Srbi dobiju Engleze, ali nisu nažalost.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Evo popisa svih grupa i njihovih učesnika:

SKUPINA A: Njemačka, Turska, Austrija, Belgija, Kazahstan, Azerbajdžan
SKUPINA B: Rusija, Slovačka, Irska, Makedonija, Armenija, Andora
SKUPINA C: Italija, Srbija, Sjeverna Irska, Slovenija, Estonija, Farski otoci
SKUPINA D: Francuska, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Albanija, Luksemburg
SKUPINA E: Nizozemska, Švedska, Finska, Mađarska, Moldavija, San Marino
SKUPINA F: HRVATSKA, Grčka, Izrael, Latvija, Gruzija, Malta
SKUPINA G: Engleska, Švicarska, Bugarska, Wales, Crna Gora
SKUPINA H: Portugal, Danska, Norveška, Cipar, Island
SKUPINA I: Španjolska, Češka, Škotska, Litva, Lihtenštajn

Slažem se da je grupa G definitivno najteža, nema laganih utakmica, to su sve ili renomirane, poznate reprezentacije, ili vrlo neugodni "autsajderi" koji te oderu čim se malo opustiš.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti naše u dvoboju sa bivšim eurposkim prvacima. Izrael je neugodan, ali ga se može pobjediti bez po frke. Litva bi mogla također iznenaditi, iako to nije reprezentacija koja je 2004. ostvarila najveći uspjeh u svojoj nogometnoj povjesti plasmanom na EP u Portugalu. Gruzija, Malta, jedino što nije dobro u vezi Gruzijaca jest dugo putovanje, sve ostalo :thumbup:

Skupina je odlična, trebali bi biti prvi bez većih problema. ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Odlicna skupina, nije teska, ali se moramo paziti, da ne bi kasnije ovisili o drugima. ;)
Zadovoljan sam i za skupinu gdje je Deutschland. :D Trebali bi proci. :|
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Skupina nam je idealna čak bih rekao i najlakša od svih ostalih.Ne znači da ćemo se prošetat Grci će bit nezgodni i doma i vani,također će bit nezgodna gostovanja u Izraelu i Gruziji,ali ne treba bježat od uloge favorita i jasno reći ako ovu grupu ne prođemo onda i ne zaslužujemo EP.Naravno puno toga će ovisiti o rasporedu nadam se da nećemo imati onako loš raspored kao u prošlim kvalifikacijama,bilo bi odlično da u 9 mjesecu igramo u Grčkoj odmah iza SP
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Slažem se da je grupa G definitivno najteža, nema laganih utakmica, to su sve ili renomirane, poznate reprezentacije, ili vrlo neugodni "autsajderi" koji te oderu čim se malo opustiš.
Ja bih dodao i C grupu tu negdje sa G, ako ne i jačom skupinom.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Vidim da nas Grci malo podcjenjuju... Primjerice, izjava Charisteasa, koji veli, "stisnuo sam šaku kada smo dobili Hrvatsku", ili predsjednika saveza, "u našoj grupi nema niti jedne velike reprezentacije"... Neka, neka... :cool:
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la:Vidim da nas Grci malo podcjenjuju... Primjerice, izjava Charisteasa, koji veli, "stisnuo sam šaku kada smo dobili Hrvatsku", ili predsjednika saveza, "u našoj grupi nema niti jedne velike reprezentacije"... Neka, neka... :cool:
Jbg. oni idu sada na SP, mi ne idemo, i zato nas malo ..... ;) Spustit cemo ih kada budu kvale za Euro. ;)

PS. Kada smo vec kod SP-a, evo jedna mala anketa. ;)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Vidim da nas Grci malo podcjenjuju... Primjerice, izjava Charisteasa, koji veli, "stisnuo sam šaku kada smo dobili Hrvatsku", ili predsjednika saveza, "u našoj grupi nema niti jedne velike reprezentacije"... Neka, neka... :cool:
Jbg. oni idu sada na SP, mi ne idemo, i zato nas malo ..... ;) Spustit cemo ih kada budu kvale za Euro. ;)

PS. Kada smo vec kod SP-a, evo jedna mala anketa. ;)
Koji si ti, pa ne mogu vjerovat... :biggrin: :biggrin:

Zaboravio si Španjolce, oni su po meni prvi favoriti... ;) :biggrin:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Tko li je glasovao za Njemačku :-k :biggrin: :biggrin:

Zaista čudno da si Španjolce zaboravio možda najveće favorite,ali moj glas ide gauchosima iako,blago rečeno,nisu briljirali u kvalifikacijama,ali imam neki feeling da bi mogli sada osvojit naslov kad ih većina otpisuje,ai navijam za njih
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 07 vel 2010, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Pobijedili smo Belgiju sa 1:0 (Kranjčar)!!
Inače, dosta blijeda partija... Vezne linije kao da nije bilo.
Ćorluka odigrao fenomenalno, a i cijela obrana sa Runjom je bila na visini zadatka. Uz njih još je Kranjčar odigrao nešto, a sve ostalo je za zaborav.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Corluka i Kranjcar jedino vrijede spomena...
Ostalima kao da se nije igralo.
Moram priznati da ce ova Belgija kroz par godina biti jaka ekipa, imaju dosta mladih a kvalitetnih igraca.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori