Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: SP 2010. Južna Afrika
Meni ostali jedino Nijemci( Deutchland uber alles ) i Španjolci ( uglavnom zbog Torresa ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Reprezentativni nogomet
Koji su sigurni putnici za JAR.
Golmani: René Adler (Leverkusen), Tim Wiese (Werder), Manuel Neuer (Schalke)
Obrana:Per Mertesacker (Werder), Philipp Lahm (Bayern), Heiko Westermann (Schalke)
Veza:Michael Ballack (Chelsea), Bastian Schweinsteiger (Bayern), Mesut Özil (Werder), Piotr Trochowski (HSV), Simon Rolfes (Leverkusen)
Napad: Lukas Podolski (Köln), Miroslav Klose (Bayern), Mario Gomez (Bayern)
Oni koji imaju dobre izglede da odu na JAR.
Obrana: Jerome Boateng (HSV), Arne Friedrich (Hertha), Marcel Schäfer (Wolfsburg), Benedikt Höwedes (Schalke)
Veza:Marko Marin (Werder), Aaron Hunt (Werder), Sami Khedira (Stuttgart), Thomas Müller (Bayern), Marcell Jansen (HSV)
Napad:Stefan Kießling (Leverkusen), Patrick Helmes (Leverkusen)
,,,,,,,,,
Idemo Deutschland. Ova momcad moze ici do kraja.
Golmani: René Adler (Leverkusen), Tim Wiese (Werder), Manuel Neuer (Schalke)
Obrana:Per Mertesacker (Werder), Philipp Lahm (Bayern), Heiko Westermann (Schalke)
Veza:Michael Ballack (Chelsea), Bastian Schweinsteiger (Bayern), Mesut Özil (Werder), Piotr Trochowski (HSV), Simon Rolfes (Leverkusen)
Napad: Lukas Podolski (Köln), Miroslav Klose (Bayern), Mario Gomez (Bayern)
Oni koji imaju dobre izglede da odu na JAR.
Obrana: Jerome Boateng (HSV), Arne Friedrich (Hertha), Marcel Schäfer (Wolfsburg), Benedikt Höwedes (Schalke)
Veza:Marko Marin (Werder), Aaron Hunt (Werder), Sami Khedira (Stuttgart), Thomas Müller (Bayern), Marcell Jansen (HSV)
Napad:Stefan Kießling (Leverkusen), Patrick Helmes (Leverkusen)
,,,,,,,,,
Idemo Deutschland. Ova momcad moze ici do kraja.

- ivanpetka
- Početnik
- Navijam za: Massu
Uh..
Još ako Slovenci budu igrali ko dosad, možda i prođu. Premda ipak... Engleska i SAD
Alžir još nekako mogu dobit, Englesku teško, a SAD nek hvataju bar bod

AA! Ljuti umak je ljut!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ma daj... pa bolje nisu mogli proći.ivanpetka je napisao/la:Uh..Još ako Slovenci budu igrali ko dosad, možda i prođu. Premda ipak... Engleska i SAD
Alžir još nekako mogu dobit, Englesku teško, a SAD nek hvataju bar bod

Ovo je skupina za prolazak dalje.
- Scuderia
- Moderator
Dalje idu Engleska i njihova braca iz Amerike. Slovenci po meni nemaju sanse., SAD je po meni kvalitetnija repka, o Engleskoj se nema sta puna pricati.Schumy.d je napisao/la: Ovo je skupina za prolazak dalje.

- Schumy.d
- Legenda
Po meni je ovo skupina za moguć prolazak dalje. SAD je poslije Engleske najkvalitetnija, ali nisu ništa posebno. Njih se može pobijediti. A Englezi se podrazumijeva da budu prvi u toj skupini.Scuderia je napisao/la: Dalje idu Engleska i njihova braca iz Amerike. Slovenci po meni nemaju sanse., SAD je po meni kvalitetnija repka, o Engleskoj se nema sta puna pricati.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: SP 2010. Južna Afrika
Meni će ovo prvenstvo biti dosadno nemam za koga navijati pošto mi nismo tam. Jedino budem se nadal da slovenske p*zde odu nakon prvog kruga doma i to sa nulom...
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ovom clanku se mogu dobro nasmijati i neznam koje uopce iz saveza njega stavio za kandidata na klupu BiH.
EDIT: Safet Susic nasljednik Cire?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna igracka legenda bi trebala postati izbornik BIH,mislim da je to odlicno i da bi mogao uspjesno zamijeniti Ciru jer sama njegova pojava za mene je fanscinantna
EDIT:Potvrdeno

EDIT: Safet Susic nasljednik Cire?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna igracka legenda bi trebala postati izbornik BIH,mislim da je to odlicno i da bi mogao uspjesno zamijeniti Ciru jer sama njegova pojava za mene je fanscinantna

EDIT:Potvrdeno

Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
Razlog: Spajanje posta
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Radi veće preglednosti spojene su teme SP Južna Afrika i Reprezentativni nogomet. Nema smisla raspravljati o istoj temi u dva topica. Ukoliko bude potrebno, neposredno prije SP-a teme ćemo natrag razdvojiti. 
Nalazi se među 30 sudaca koji su izabrani da dijele pravdu na SP-u...
LINK
Hrvatska nema čak niti suca na SP-u, Bebek, iako je bio na zadnjem popisu, dakle među 38 sudaca, nije upao u skupinu koja će suditi SP.
Danas je i izvlačenje za EP 2012. Po meni, idealna skupina bila bi:
HRVATSKA
Slovačka
Austrija
Cipar
Lihtenštajn
San Marino
Također, najgora skupina za nas bila bi:
HRVATSKA
Švedska
Irska
Belgija
Island
Azerbejdžan
Zapravo, za nas nema najgore i najbolje skupine. Nalazimo se u prvom bubnju, nema popusta, i nemamo pravo na pogrešku.

Da se nadovežem, ne samo da nije kažnjen, već je nagrađen...Scuderia je napisao/la: Sudac koji je sudio tekmu Republia Irska-Francuska nece biti kaznjen
KLIK

LINK
Hrvatska nema čak niti suca na SP-u, Bebek, iako je bio na zadnjem popisu, dakle među 38 sudaca, nije upao u skupinu koja će suditi SP.

HRVATSKA
Slovačka
Austrija
Cipar
Lihtenštajn
San Marino
HRVATSKA
Švedska
Irska
Belgija
Island
Azerbejdžan
Zapravo, za nas nema najgore i najbolje skupine. Nalazimo se u prvom bubnju, nema popusta, i nemamo pravo na pogrešku.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
To mi ne ide u glavu nikako. Valjda vrijedi ono, sto si veci gad i lopov, to bolje.luka_kimi je napisao/la: Da se nadovežem, ne samo da nije kažnjen, već je nagrađen...Nalazi se među 30 sudaca koji su izabrani da dijele pravdu na SP-u...
![]()
LINK
Hrvatska nema čak niti suca na SP-u, Bebek, iako je bio na zadnjem popisu, dakle među 38 sudaca, nije upao u skupinu koja će suditi SP.![]()
HRVATSKA
Slovačka
Austrija
Cipar
Lihtenštajn
San Marino
HRVATSKA
Švedska
Irska
Belgija
Island
Azerbejdžan

Nadam se da ce Francuzi ispasti i na SP u JAR-u, te se nadam, da se nece uspjeti kvalificirati za Euro 2012.

Nas stozer bi htio Rumunje, Fince, a htio bi izbjeci "Balkansku" skupinu.

- luka_kimi
- Moderator
Dobro, mislim da taj sudac ipak nije lopov i kradljivac (teoretski, on to igranje rukom nije mogao vidjeti) kao što ti veliš da je, ali da ga nije trebalo pustiti da sudi, nije.Scuderia je napisao/la:To mi ne ide u glavu nikako. Valjda vrijedi ono, sto si veci gad i lopov, to bolje.luka_kimi je napisao/la: Da se nadovežem, ne samo da nije kažnjen, već je nagrađen...Nalazi se među 30 sudaca koji su izabrani da dijele pravdu na SP-u...
![]()
LINK
Hrvatska nema čak niti suca na SP-u, Bebek, iako je bio na zadnjem popisu, dakle među 38 sudaca, nije upao u skupinu koja će suditi SP.![]()
HRVATSKA
Slovačka
Austrija
Cipar
Lihtenštajn
San Marino
HRVATSKA
Švedska
Irska
Belgija
Island
Azerbejdžan
Zapravo, za nas nema najgore i najbolje skupine. Nalazimo se u prvom bubnju, nema popusta, i nemamo pravo na pogrešku.![]()
Nadam se da ce Francuzi ispasti i na SP u JAR-u, te se nadam, da se nece uspjeti kvalificirati za Euro 2012.![]()
Nas stozer bi htio Rumunje, Fince, a htio bi izbjeci "Balkansku" skupinu.
Ne znam dal se sjećate onog lika, kako se zvao, mislim Graham Pool. To je onaj šta je dao Šimuniću 3 žuta kartona. I on je na popisu. Strašno.
I ne ide mi u glavu kako to da Henry nije kažnjen...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- luka_kimi
- Moderator
Ma skupina je fantastična!!! Ne da možemo bit prvi, nego moramo!!! 
HRVATSKA
Grčka
Izrael
Litva
Gruzija
Malta

HRVATSKA
Grčka
Izrael
Litva
Gruzija
Malta

- lux007
- Rezervni vozač
dobro je kako sam mislio da ce bit 

THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ja zadovoljan grupom koju je dobila BiH.
Francuska
Rumunija
BiH
Bjelorusija
Albanija
Luksemburg
Takodje i Hrvatska je dobila prelaganu grupu, sreca je da smo izbjegli grupe A i G, G je po meni najjaca skupina ovih kvalifikacija.
Francuska
Rumunija
BiH
Bjelorusija
Albanija
Luksemburg
Takodje i Hrvatska je dobila prelaganu grupu, sreca je da smo izbjegli grupe A i G, G je po meni najjaca skupina ovih kvalifikacija.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Odlično!! 
Dobili smo po meni 2. najlakšu skupinu od svih skupina. Lakša od naše je po meni samo skupina sa Fincima, Švedskom, Mađarskom, San Marinom i Moldavijom.
Grčka i Izrael su opasniji, ali mislim da smo kvalitetniji od njih. Dobro je da smo izbjegli Srbiju i Sloveniju u skupini. Bilo bi to lijepo za gledati, ali bi nam posao bio znatno teži jer znamo kakav je naboj kod nas.
Sve u svemu, možemo biti zadovoljni.
P.S. Htio sam samo da Slovenci i Srbi dobiju Engleze, ali nisu nažalost.

Dobili smo po meni 2. najlakšu skupinu od svih skupina. Lakša od naše je po meni samo skupina sa Fincima, Švedskom, Mađarskom, San Marinom i Moldavijom.
Grčka i Izrael su opasniji, ali mislim da smo kvalitetniji od njih. Dobro je da smo izbjegli Srbiju i Sloveniju u skupini. Bilo bi to lijepo za gledati, ali bi nam posao bio znatno teži jer znamo kakav je naboj kod nas.
Sve u svemu, možemo biti zadovoljni.
P.S. Htio sam samo da Slovenci i Srbi dobiju Engleze, ali nisu nažalost.
- luka_kimi
- Moderator
Evo popisa svih grupa i njihovih učesnika:
SKUPINA A: Njemačka, Turska, Austrija, Belgija, Kazahstan, Azerbajdžan
SKUPINA B: Rusija, Slovačka, Irska, Makedonija, Armenija, Andora
SKUPINA C: Italija, Srbija, Sjeverna Irska, Slovenija, Estonija, Farski otoci
SKUPINA D: Francuska, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Albanija, Luksemburg
SKUPINA E: Nizozemska, Švedska, Finska, Mađarska, Moldavija, San Marino
SKUPINA F: HRVATSKA, Grčka, Izrael, Latvija, Gruzija, Malta
SKUPINA G: Engleska, Švicarska, Bugarska, Wales, Crna Gora
SKUPINA H: Portugal, Danska, Norveška, Cipar, Island
SKUPINA I: Španjolska, Češka, Škotska, Litva, Lihtenštajn
Slažem se da je grupa G definitivno najteža, nema laganih utakmica, to su sve ili renomirane, poznate reprezentacije, ili vrlo neugodni "autsajderi" koji te oderu čim se malo opustiš.
Bit će vrlo zanimljivo vidjeti naše u dvoboju sa bivšim eurposkim prvacima. Izrael je neugodan, ali ga se može pobjediti bez po frke. Litva bi mogla također iznenaditi, iako to nije reprezentacija koja je 2004. ostvarila najveći uspjeh u svojoj nogometnoj povjesti plasmanom na EP u Portugalu. Gruzija, Malta, jedino što nije dobro u vezi Gruzijaca jest dugo putovanje, sve ostalo
Skupina je odlična, trebali bi biti prvi bez većih problema.
SKUPINA A: Njemačka, Turska, Austrija, Belgija, Kazahstan, Azerbajdžan
SKUPINA B: Rusija, Slovačka, Irska, Makedonija, Armenija, Andora
SKUPINA C: Italija, Srbija, Sjeverna Irska, Slovenija, Estonija, Farski otoci
SKUPINA D: Francuska, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Albanija, Luksemburg
SKUPINA E: Nizozemska, Švedska, Finska, Mađarska, Moldavija, San Marino
SKUPINA F: HRVATSKA, Grčka, Izrael, Latvija, Gruzija, Malta
SKUPINA G: Engleska, Švicarska, Bugarska, Wales, Crna Gora
SKUPINA H: Portugal, Danska, Norveška, Cipar, Island
SKUPINA I: Španjolska, Češka, Škotska, Litva, Lihtenštajn
Slažem se da je grupa G definitivno najteža, nema laganih utakmica, to su sve ili renomirane, poznate reprezentacije, ili vrlo neugodni "autsajderi" koji te oderu čim se malo opustiš.
Bit će vrlo zanimljivo vidjeti naše u dvoboju sa bivšim eurposkim prvacima. Izrael je neugodan, ali ga se može pobjediti bez po frke. Litva bi mogla također iznenaditi, iako to nije reprezentacija koja je 2004. ostvarila najveći uspjeh u svojoj nogometnoj povjesti plasmanom na EP u Portugalu. Gruzija, Malta, jedino što nije dobro u vezi Gruzijaca jest dugo putovanje, sve ostalo

Skupina je odlična, trebali bi biti prvi bez većih problema.

- Scuderia
- Moderator
Odlicna skupina, nije teska, ali se moramo paziti, da ne bi kasnije ovisili o drugima.
Zadovoljan sam i za skupinu gdje je Deutschland.
Trebali bi proci. 

Zadovoljan sam i za skupinu gdje je Deutschland.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Skupina nam je idealna čak bih rekao i najlakša od svih ostalih.Ne znači da ćemo se prošetat Grci će bit nezgodni i doma i vani,također će bit nezgodna gostovanja u Izraelu i Gruziji,ali ne treba bježat od uloge favorita i jasno reći ako ovu grupu ne prođemo onda i ne zaslužujemo EP.Naravno puno toga će ovisiti o rasporedu nadam se da nećemo imati onako loš raspored kao u prošlim kvalifikacijama,bilo bi odlično da u 9 mjesecu igramo u Grčkoj odmah iza SP
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Ja bih dodao i C grupu tu negdje sa G, ako ne i jačom skupinom.luka_kimi je napisao/la:Slažem se da je grupa G definitivno najteža, nema laganih utakmica, to su sve ili renomirane, poznate reprezentacije, ili vrlo neugodni "autsajderi" koji te oderu čim se malo opustiš.
- luka_kimi
- Moderator
Vidim da nas Grci malo podcjenjuju... Primjerice, izjava Charisteasa, koji veli, "stisnuo sam šaku kada smo dobili Hrvatsku", ili predsjednika saveza, "u našoj grupi nema niti jedne velike reprezentacije"... Neka, neka... 

- Scuderia
- Moderator
Jbg. oni idu sada na SP, mi ne idemo, i zato nas malo .....luka_kimi je napisao/la:Vidim da nas Grci malo podcjenjuju... Primjerice, izjava Charisteasa, koji veli, "stisnuo sam šaku kada smo dobili Hrvatsku", ili predsjednika saveza, "u našoj grupi nema niti jedne velike reprezentacije"... Neka, neka...

PS. Kada smo vec kod SP-a, evo jedna mala anketa.

- luka_kimi
- Moderator
Koji si ti, pa ne mogu vjerovat...Scuderia je napisao/la:Jbg. oni idu sada na SP, mi ne idemo, i zato nas malo .....luka_kimi je napisao/la:Vidim da nas Grci malo podcjenjuju... Primjerice, izjava Charisteasa, koji veli, "stisnuo sam šaku kada smo dobili Hrvatsku", ili predsjednika saveza, "u našoj grupi nema niti jedne velike reprezentacije"... Neka, neka...Spustit cemo ih kada budu kvale za Euro.
![]()
PS. Kada smo vec kod SP-a, evo jedna mala anketa.

Zaboravio si Španjolce, oni su po meni prvi favoriti...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Tko li je glasovao za Njemačku
Zaista čudno da si Španjolce zaboravio možda najveće favorite,ali moj glas ide gauchosima iako,blago rečeno,nisu briljirali u kvalifikacijama,ali imam neki feeling da bi mogli sada osvojit naslov kad ih većina otpisuje,ai navijam za njih

Zaista čudno da si Španjolce zaboravio možda najveće favorite,ali moj glas ide gauchosima iako,blago rečeno,nisu briljirali u kvalifikacijama,ali imam neki feeling da bi mogli sada osvojit naslov kad ih većina otpisuje,ai navijam za njih
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 07 vel 2010, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Pobijedili smo Belgiju sa 1:0 (Kranjčar)!!
Inače, dosta blijeda partija... Vezne linije kao da nije bilo.
Ćorluka odigrao fenomenalno, a i cijela obrana sa Runjom je bila na visini zadatka. Uz njih još je Kranjčar odigrao nešto, a sve ostalo je za zaborav.
Inače, dosta blijeda partija... Vezne linije kao da nije bilo.
Ćorluka odigrao fenomenalno, a i cijela obrana sa Runjom je bila na visini zadatka. Uz njih još je Kranjčar odigrao nešto, a sve ostalo je za zaborav.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Corluka i Kranjcar jedino vrijede spomena...
Ostalima kao da se nije igralo.
Moram priznati da ce ova Belgija kroz par godina biti jaka ekipa, imaju dosta mladih a kvalitetnih igraca.
Ostalima kao da se nije igralo.
Moram priznati da ce ova Belgija kroz par godina biti jaka ekipa, imaju dosta mladih a kvalitetnih igraca.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu