Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Bibi »

Francuzi su mocni,bit ce tesko.
Ipak vjerujemo u pobjedu :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

poluvrijeme 1:1
prijenos na eurosportu 2 (tko ima), i ovdje
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

K1M1 je napisao/la:poluvrijeme 1:1
prijenos na eurosportu 2 (tko ima), i ovdje
Ne radi ti link...

OVDJE RADI
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

2:1 gubimo... pitam se kako su s tako losom igrom mogli doci do polufinala
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Povijest se ponovila, polufinale sa francuskom, oni domaćini, mi vodili 0:1, oni preokrenuli na 2:1... poznato?
Slabo smo igrali, pogotovo u 2. poluvremenu, al da je kod 1:1 dosuđen onaj čisti penal za naše, mi bi bili u finalu. ;) Jbg, šteta :|
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ScCdK5VJ ... r_embedded[/youtube]
Sramota... :thumbdown:
Šta si on već umišlja da je neka zvjezdica?? Jadno skroz i razočarao me definitivno. :(
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Steta zbillja sto nismo prosli,a mislim da mozemo biti sreteni sa ovim uspjehom jer nitko od nas nije vjerovao da mozemo toliko.
Sramota...
Šta si on već umišlja da je neka zvjezdica?? Jadno skroz i razočarao me definitivno.
Imas mali millijun snimaka Ronalda koji se ljuti 100 puta gore od njega pa se neradi drama.

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Imas mali millijun snimaka Ronalda koji se ljuti 100 puta gore od njega pa se neradi drama.
:shock:
Čekaj malo, ti uspoređuješ Ronalda sa Tičinovićem!? :lol: :roll:

I ovo svakako treba biti drama jer igrač sa 19 godina već postavlja ultimatume svom izborniku. Ni vrijeme ni mjesto za to, pogotovo od 19-godišnjaka. ;)
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:
Bibi je napisao/la:Imas mali millijun snimaka Ronalda koji se ljuti 100 puta gore od njega pa se neradi drama.
:shock:
Čekaj malo, ti uspoređuješ Ronalda sa Tičinovićem!? :lol: :roll:

I ovo svakako treba biti drama jer igrač sa 19 godina već postavlja ultimatume svom izborniku. Ni vrijeme ni mjesto za to, pogotovo od 19-godišnjaka. ;)
Sta je Ronaldo mozda direktor svemira? A da njemu je sve dopusteno i pljuvanje u kameru i nebrojeno puta psovanje treneru.
Ova reakcija nema veze sa igrackom kvalitetom koja je neusporediva,ali svi smo mi jednaki ili nismo :?

btw.nemam namjeru ulaziti s tobom u raspravu jer se u nicemu ne slazemu i nemogu razgovarat s tobom :amen:

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la: Sta je Ronaldo mozda direktor svemira? A da njemu je sve dopusteno i pljuvanje u kameru i nebrojeno puta psovanje treneru.
Ova reakcija nema veze sa igrackom kvalitetom koja je neusporediva,ali svi smo mi jednaki ili nismo :?
Kao prvo, Ronaldo nije pljunuo u kameru, a kao drugo, Tičinoviću je tek 19 godina i mora biti sretan da je pozvan uopće, a ne da daje ultimatume. Balavac je još uvijek za ultimatume i bahaćenje. ;)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Izbornik A-reprezentacije Slaven Bilić danas je objavio popis igrača kandidata za utakmicu protiv Slovačke. Utakmica se igra 11. kolovoza u Bratislavi, i smatra se generalnom probom uoči predstojećih kvalifikacija za EP koje počinju u rujnu

Vratari: Danijel Subašić, Vedran Runje

Braniči: Josip Šimunić, Vedran Ćorluka, Ivan Strinić, Gordon Schildenfeld i Jurica Buljat.

Vezni igrači: Danijel Pranjić, Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar, Luka Modrić, Darijo Srna, Ivan Rakitić, Tomislav Dujmović i Drago Gabrić.

Napadači: Ivica Olić, Mladen Petrić, Eduardo da Silva, Nikica Jelavić i Mario Mandžukić.

(kopirano sa stranica Uvijek vjerni)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Šta mislite treba li Sammir dobiti priliku u našoj reprezentaciji? On ima HR državljanstvo i može igrati ako ga Bilić pozove.

Ja sam za to da mu treba dati priliku jer igra stvarno odlično u Dinamu i najbolji je trenutno igrač hrvatske lige. Stvarno sam oduševljen s njim ove sezone. Ako ništa, bilo bi dobro imati takvog igrača barem kao zamjenu.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Šta mislite treba li Sammir dobiti priliku u našoj reprezentaciji? On ima HR državljanstvo i može igrati ako ga Bilić pozove.

Ja sam za to da mu treba dati priliku jer igra stvarno odlično u Dinamu i najbolji je trenutno igrač hrvatske lige. Stvarno sam oduševljen s njim ove sezone. Ako ništa, bilo bi dobro imati takvog igrača barem kao zamjenu.
Ne jer ne trebaju nam stranci u reprezentacijia pa da budemo kao Njemačka reprezentacija gdje ih pola ne zna himnu
Eduardo je druga srvar došao je kao klinac,oženjen je Hrvaticom
...put u raj nije posut ružama...
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

Chuck Norris je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Šta mislite treba li Sammir dobiti priliku u našoj reprezentaciji? On ima HR državljanstvo i može igrati ako ga Bilić pozove.

Ne jer ne trebaju nam stranci u reprezentacijia pa da budemo kao Njemačka reprezentacija gdje ih pola ne zna himnu
Eduardo je druga srvar došao je kao klinac,oženjen je Hrvaticom
Ne razumijem stvarno dobro igra ovaj tvoj post mi vuce na rasizam :thumbdown:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

FERRARI-MAN je napisao/la:
Ne razumijem stvarno dobro igra ovaj tvoj post mi vuce na rasizam :thumbdown:
Kakve veze ima rasizam,ne izvrći moje riječi,nego razmisli prije nego što napišeš takvu glupost

Reprezentacije nije klub(odnosno ne bi trebala biti) pa da se igrači kupuju
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Sammir posljednje vrijeme igra fantasticno( u HNL-u,protiv slabijih klubova u Europi).Treba vidjeti kako ce igrat protiv jacih klubova,a tek onda razmisljat.Ja sam ipak protiv i kazem da nema kvalitetu za repku,a i netrebaju nam stranci.

24.7.2009-5.5.2013
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

?

vi to ozbiljno?

sammir u repku?

da ne povjerujes..
rFactor F1 HR server Info
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Vi to ozbiljno?

Ne trebaju nam stranci?

Pa pola fucking repke su igrači iz inozemstva koji su drugdje odrasli i igraju za nas, Njemačka je treća na prvenstvu svjetskog s svojim tsrancima a di smo mi...a da doma smo dr*ali k*rac....dosta fucking nacionalizma -.-
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Krscho je napisao/la:Vi to ozbiljno?

Ne trebaju nam stranci?

Pa pola fucking repke su igrači iz inozemstva koji su drugdje odrasli i igraju za nas, Njemačka je treća na prvenstvu svjetskog s svojim tsrancima a di smo mi...a da doma smo dr*ali k*rac....dosta fucking nacionalizma -.-
Ja opet ponavljam to nema nikakve veze s nacionalizmom ni sa rasizmom
Kad bi sa tako dopuštalo da svak igra za bilo koga onda bi vjerovatno bogate Arapske zemlje uskoro bile nogometne velesile

BTW za našu reprezentaciju igraju Hrvati koji su odrasli u stranim zemljama i to nije isto
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ova Grčka je stvarno bedem, zid... Nemaju uopće namjeru zabiti gol i eto, šta je tu je. Nismo izgubili, život ide dalje. Prvi smo u skupini i treba pobijediti sad iduće utekmice. Grčka je protivnik koji se može pobijediti u gostima bez problema.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Ova Grčka je stvarno bedem, zid... Nemaju uopće namjeru zabiti gol i eto, šta je tu je. Nismo izgubili, život ide dalje. Prvi smo u skupini i treba pobijediti sad iduće utekmice. Grčka je protivnik koji se može pobijediti u gostima bez problema.
Ne bi se složio da ćemo lako s Grcima u gostima [-X
Nisam toliko nezadovoljan igrom koliko rezultatom.Ono što me brine zadnje 3 jače domaće utakmice nismo uspjeli pobjediti:Rusija,Ukrajina i Grčka sve neriješeno i plus četvrta utakmica poraz od Engleza

Ne mogu prežaliti 93 min i Duduov promašaj.Ono bi "stari" Dudu(mislim prije ozljede) pospremio u gol.A moj dojam je također da je ono bio penal
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Evo, vratio sam se sa utakmice, pa da vam se javim. Atmosfera odlična, koliko se sjećam, na Maksimiru je atmosfera bila bolja sam protiv Werdera prije par sezona, dakle za svaku pohvalu.

Tijekom prvog poluvremena sam stekao dojam da nam je jako nedostajao Rakitić, jer je lopta išla jednostavno presporo. Njegovim ulaskom dobili smo ono što bi se na FM 2010 nazvalo "deep lying playmaker", dakle čovjeka koji će skinuti teret sa Modrićevih leđa i omogućiti mu malo više slobode u igri, što je u konačnici rezultiralo i puno boljom igrom u drugom poluvremenu. Modrić ponovno naš najbolji igrač.

Sve u svemu, u Maksimiru nije viđen ovakav bunker još od zadnjeg Hajdukovog gostovanja, ali uvjerenja sam da smo mogli i morali pobijediti ovu utakmicu. Nije tragedija, na rezultatima se ovaj remi neće toliko odraziti, ali hoće na atmosferu. Pozitiva je što smo nakon euforičnog početka spušteni na zemlju i ozbiljnije shvaćamo daljnje utakmice.

Jako mi je sumnjiva bila ona situacija sa Pranjićem, kakav je dojam vladao u emisiji? Je li bio penal? Meni se učinilo da je sudac teško pogriješio ne dosudivši ga... I da, samo još jedna stvar... Da li je ono Srna dobio žuti karton? Uh, ako je, onda otpada za Izrael... :sad:

I da, naša reprezentacija ponovno je ostala čiste mreže. Cijele godine dobili smo samo jedan jedini gol, a odigrali smo već osam utakmica (mislim). :thumbup:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

luka_kimi je napisao/la:
Jako mi je sumnjiva bila ona situacija sa Pranjićem, kakav je dojam vladao u emisiji? Je li bio penal? Meni se učinilo da je sudac teško pogriješio ne dosudivši ga...

Moj dojam da ga je sudac mogao komotno svirati

luka_kimi je napisao/la:I da, samo još jedna stvar... Da li je ono Srna dobio žuti karton? Uh, ako je, onda otpada za Izrael... :sad:
Da,otpada za Izrael
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ne bi se složio da ćemo lako s Grcima u gostima [-X
Nisam rekao da ćemo lako, ali oni uopće nisu reprezentacija koja se ne može pobijediti u gostima. Tek su neki prosjek, a doma će se morati malo više otvoriti, a siguran sam da ćemo mi tada zabiti barem jedan gol.

Btw, ako su Gruzijci mogli odigrati neriješeno, ne vidim razloga zašto mi tu tekmu nebi mogli pobijediti. Grci nisu NIŠTA pokazali osim da se znaju braniti.

P.S.
A možda nam ta utakmica i ne bude tako važna. Ima se još puno za igrati.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dugo je do Grka.Nama bi važno bilo dobiti Izrael u gostima i tada bi napravili pravi posao.S tom pobjedom gotovo bi zacementirali najmanje drugo mjesto u grupi.

P.S
Još jedna stvar,danas mi je zadnjih 20 minuta Lukica bio fenomenalan
Odgovori