Ipak vjerujemo u pobjedu

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ne radi ti link...K1M1 je napisao/la:poluvrijeme 1:1
prijenos na eurosportu 2 (tko ima), i ovdje
Imas mali millijun snimaka Ronalda koji se ljuti 100 puta gore od njega pa se neradi drama.Sramota...
Šta si on već umišlja da je neka zvjezdica?? Jadno skroz i razočarao me definitivno.
Bibi je napisao/la:Imas mali millijun snimaka Ronalda koji se ljuti 100 puta gore od njega pa se neradi drama.
Sta je Ronaldo mozda direktor svemira? A da njemu je sve dopusteno i pljuvanje u kameru i nebrojeno puta psovanje treneru.Schumy.d je napisao/la:Bibi je napisao/la:Imas mali millijun snimaka Ronalda koji se ljuti 100 puta gore od njega pa se neradi drama.![]()
Čekaj malo, ti uspoređuješ Ronalda sa Tičinovićem!?![]()
![]()
I ovo svakako treba biti drama jer igrač sa 19 godina već postavlja ultimatume svom izborniku. Ni vrijeme ni mjesto za to, pogotovo od 19-godišnjaka.
Kao prvo, Ronaldo nije pljunuo u kameru, a kao drugo, Tičinoviću je tek 19 godina i mora biti sretan da je pozvan uopće, a ne da daje ultimatume. Balavac je još uvijek za ultimatume i bahaćenje.Bibi je napisao/la: Sta je Ronaldo mozda direktor svemira? A da njemu je sve dopusteno i pljuvanje u kameru i nebrojeno puta psovanje treneru.
Ova reakcija nema veze sa igrackom kvalitetom koja je neusporediva,ali svi smo mi jednaki ili nismo![]()
Ne jer ne trebaju nam stranci u reprezentacijia pa da budemo kao Njemačka reprezentacija gdje ih pola ne zna himnuSchumy.d je napisao/la:Šta mislite treba li Sammir dobiti priliku u našoj reprezentaciji? On ima HR državljanstvo i može igrati ako ga Bilić pozove.
Ja sam za to da mu treba dati priliku jer igra stvarno odlično u Dinamu i najbolji je trenutno igrač hrvatske lige. Stvarno sam oduševljen s njim ove sezone. Ako ništa, bilo bi dobro imati takvog igrača barem kao zamjenu.
Ne razumijem stvarno dobro igra ovaj tvoj post mi vuce na rasizamChuck Norris je napisao/la:Ne jer ne trebaju nam stranci u reprezentacijia pa da budemo kao Njemačka reprezentacija gdje ih pola ne zna himnuSchumy.d je napisao/la:Šta mislite treba li Sammir dobiti priliku u našoj reprezentaciji? On ima HR državljanstvo i može igrati ako ga Bilić pozove.
Ja sam za to da mu treba dati priliku jer igra stvarno odlično u Dinamu i najbolji je trenutno igrač hrvatske lige. Stvarno sam oduševljen s njim ove sezone. Ako ništa, bilo bi dobro imati takvog igrača barem kao zamjenu.
Eduardo je druga srvar došao je kao klinac,oženjen je Hrvaticom
Kakve veze ima rasizam,ne izvrći moje riječi,nego razmisli prije nego što napišeš takvu glupostFERRARI-MAN je napisao/la:
Ne razumijem stvarno dobro igra ovaj tvoj post mi vuce na rasizam
Ja opet ponavljam to nema nikakve veze s nacionalizmom ni sa rasizmomKrscho je napisao/la:Vi to ozbiljno?
Ne trebaju nam stranci?
Pa pola fucking repke su igrači iz inozemstva koji su drugdje odrasli i igraju za nas, Njemačka je treća na prvenstvu svjetskog s svojim tsrancima a di smo mi...a da doma smo dr*ali k*rac....dosta fucking nacionalizma -.-
Ne bi se složio da ćemo lako s Grcima u gostimaSchumy.d je napisao/la:Ova Grčka je stvarno bedem, zid... Nemaju uopće namjeru zabiti gol i eto, šta je tu je. Nismo izgubili, život ide dalje. Prvi smo u skupini i treba pobijediti sad iduće utekmice. Grčka je protivnik koji se može pobijediti u gostima bez problema.
luka_kimi je napisao/la:
Jako mi je sumnjiva bila ona situacija sa Pranjićem, kakav je dojam vladao u emisiji? Je li bio penal? Meni se učinilo da je sudac teško pogriješio ne dosudivši ga...
Da,otpada za Izraelluka_kimi je napisao/la:I da, samo još jedna stvar... Da li je ono Srna dobio žuti karton? Uh, ako je, onda otpada za Izrael...![]()
Nisam rekao da ćemo lako, ali oni uopće nisu reprezentacija koja se ne može pobijediti u gostima. Tek su neki prosjek, a doma će se morati malo više otvoriti, a siguran sam da ćemo mi tada zabiti barem jedan gol.Chuck Norris je napisao/la: Ne bi se složio da ćemo lako s Grcima u gostima![]()