tex je napisao/la:
osobno smatram da schumi nije kriv i da nije namjerno stao baš u tom zavoju. naravno, bolid mu se ugasio ali se maknuo kolko je mogao sa trkaće putanje, istina je da je malo usporilo renaulta da dođe do pola. ali kazna koja je FIA dala je bila malo previše preoštra. razubio bi pomak za 10 mjesta ili da su uzeli schumije trće najbolje vrijeme u tom zanjem dijelo kvalifikacija. ali to što su napravili, po meni je potpuna glupost.
moje viđenje, schumi dolati u predzanji zavoj (neznam kako se zove, ali znamo o kojemu se radi. zavoj prije ulaza u bokseve) malo prebrzo, kasnije koći i time je morao poćeti ranije kočiti. vidio da bude uderio u desnu ogradu zavoja i naglo trznuo sa volanom. ako se ne varam otpustio je gas i u tom trenutnu nije stigao prebaciti u nižu brzinu i broj okretaja motora je naglo pao. i kad je dao gas, motor mu se ugasio. i nakraju je stao sa sastrane. razlog, kada broj okretaja padne ispod dopuštenoga, u f1 je to ispod 5 000 o/min u višoj brzini i kada se onda doda gas, motor nemože dati dovoljan okretni moment u tom trenutku da svlada silu na kotačima. i tako se na kraju motor uguši i ugasi. po mome mišljenu schumi nije namjerno ugasio motor i time namjerno blokirao ove iz sebe. samo je malo čudno kako se to moglo dogoditi sedmerostrukom sv prvaku ali i najbolji znaju griješiti, niko nije svršen.
i da odmah razjasnim, ljudi koji me već poznaju znaju to ali za nove pridošlice. nisam nikakav fan schumachera, niti ga volim. tog čovjeka ne podnosim i nemogu ga smisliti, isto kao i alonsa. ali tvrdim da je vrhunski vozač i to je pokazao sa dva naslova u benetonu '94 i '95, i veliko dizanje ferrarija iz mrtvih i dovođenje ovog tima tamo gdje mu je mjesto, na vrhu. sve moje izjave pokušaju biti neutralne i objektivne, i tvrdim samo u što sam siguran, a ostalo naznačim da nisam 100% siguran ili da tako bi ja uradio, da to neznači da mora biti kako ja kažem
Osobno mislim da ipak je bilo namjere jer meni je nejasan onaj "zadnji" pomak volana u lijevo.
Jasno mi je da je zavoj teži nego izgleda (dvije promjene smjera pod punim kočenjem) i da se možeš "zaboraviti" ali upravo zadnje skretanje u lijevo...
....tex - motor je "radio" kad je stao! Nije se zagasio tada već se na snimci vidi da se pomaknuo lagano naprijed prilikom gašenja (ono petljanje lijevom rukom može biti bilo šta) kao da je bio u brzini i pustio kvačilo sa stisnutom kočnicom.
...jeli bilo namjere ili ne - nemam pojma (mislim da je) ali da je kazna bila neprimjerena - bila je!
Ovo je od mene koji sam branio (i još uvijek mislim tako) njegov potez `97. u situciji sa Villeneuveom.