Mogli bi o tome koliko će trebati Alonsu da se rasplaće u novoj ekipi.Nani_F1 je napisao/la:sto mrzim medije!!!!![]()
nek naprave Reality Show o tome kako Lewis ide na grob ili nesto sl.!!!!
GLUPOST!!!!
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Dani je napisao/la:Mogli bi o tome koliko će trebati Alonsu da se rasplaće u novoj ekipi.Nani_F1 je napisao/la:sto mrzim medije!!!!![]()
GLUPOST!!!!
ili još bolje koliko vremena će mu trebati da i za tu novu ekipa kaže da ga ne podržava...

- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
Sve ovisi kako će ga tretirat. Ako ga neće tretirati kao mega zvijezdu, mogao bi početi kukat i plakat već nakon prve utrke.Dani je napisao/la:Mogli bi o tome koliko će trebati Alonsu da se rasplaće u novoj ekipi.Nani_F1 je napisao/la:sto mrzim medije!!!!![]()
GLUPOST!!!!
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
- neocooler
- Početnik
- Kontakt:
1. Ako se Lewis toga ne može sjetiti onda nije ni zaslužio nositi odijelo Senne.Vertigo je napisao/la:Gospodine Jergović, vi vjerojatno možete doći u kontakt sa lewisom, ako ne s njim onda s njegovim menađerom, mislim da bi brazilska zastava u čast Senni ispod njegovog odijela donjela puno simpatija lewisu, naravno, kada bi pobijedio, jer je i on Sennin fan, i vi, i ja....
2. Zašto bi se kontaktirao samo Lewis, a ne i Kimi, Alonso te Massa (po meni samo ta 4 imaju prave šanse za pobjedu tamo)???
3. Skupljanje simpatija na ovaj način je morbidno, glupo, sramotno i neodgovorno i ako to i učini zbog toga mislim da će samo izgubiti fanove (dobiti u Brazilu ali zato će ga svi drugi prozvat ulizicom)
Zaključak: Ne brini se za Lewisa, zna on što će i kako će. Mislim da ipak nije takva ulizica da bi stavljao dres samo da privuče fanove, tj. bolje mu je da nije jer bi ga ljudi polako ali sigurno počeli prezirati...
"Life sucks but sometimes life sucks goooooood!!!"
-
- Kontakt:
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
nakon one hajke oko groblja, ovo bi bila kap koja preljeva čašu...barem za mene!neocooler je napisao/la:
3. Skupljanje simpatija na ovaj način je morbidno, glupo, sramotno i neodgovorno i ako to i učini zbog toga mislim da će samo izgubiti fanove (dobiti u Brazilu ali zato će ga svi drugi prozvat ulizicom)
Zaključak: Ne brini se za Lewisa, zna on što će i kako će. Mislim da ipak nije takva ulizica da bi stavljao dres samo da privuče fanove, tj. bolje mu je da nije jer bi ga ljudi polako ali sigurno počeli prezirati...
u današnjoj F1 sve se vrti oko novca, i prilično je sumnjivo da netko to radi isključivo iz ljubavi i poštovanja...koliko bi samo pozornosti to privuklo, i samim time i novca...
ne znam, ali za mene bi to bila jedna ulizivačka gesta!
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma slažem se da bi to bilo previše. Da to napravi makar iz stvarnog poštovanja svejedno bi svima izgledalo kao da se samo uvlači. Još da mu netko GOVORI da to napravi, ako osjeća da treba napravit će, nije glup da mu treba govoriti...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Blesava_ KoKoš^
Dakle ovako....sva ova cika i dreka oko Hamiltona nije slučajna i nije bezveze. NAJBOLJE su oduvijek ljudi obožavali,a isto tako i mrzili. Tako je bilo i sa Šumaherom,a tako je sada i sa Hamiltonom....ili ga mrziš ili ga voliš!
Samo,jedno mi ipak nije jasno.....za Šumija mogu shvatiti zašto su ga neki ljudi mrzili,jer,čovjek je ipak napravil par gafova i nesportskih poteza u karijeri. Al fakat ne mogu shvatiti otkud ova mržnja prema Hamiltonu??? Jel samo zato kaj je u svojoj prvoj sezoni namazal papka Alonsa,koji to jednostavno nemre probaviti i plače na sve strane ko stara baba!?!?!?
Samo,jedno mi ipak nije jasno.....za Šumija mogu shvatiti zašto su ga neki ljudi mrzili,jer,čovjek je ipak napravil par gafova i nesportskih poteza u karijeri. Al fakat ne mogu shvatiti otkud ova mržnja prema Hamiltonu??? Jel samo zato kaj je u svojoj prvoj sezoni namazal papka Alonsa,koji to jednostavno nemre probaviti i plače na sve strane ko stara baba!?!?!?
- Slash
- Veteran
A šta ćeš. Vidiš, imaš ljudi koji su strastveni navijači Alonsa pa se ni oni kao ni sam Alonso ne mogu pomiriti sa time da je netko dobar kao on ili bolji od njega...Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:Dakle ovako....sva ova cika i dreka oko Hamiltona nije slučajna i nije bezveze. NAJBOLJE su oduvijek ljudi obožavali,a isto tako i mrzili. Tako je bilo i sa Šumaherom,a tako je sada i sa Hamiltonom....ili ga mrziš ili ga voliš!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Slash
- Veteran
McLaren Mercedes koji u 16 utrka, na dva bolida nije zatajio niti jedan jedini put, u zadnjoj utrci ''doživio'' je jako čudan kvar.
Lewisu Hamiltonu u 7 krugu zatajilo je...nešto. To mi nikako nije jasno šta se to može pokvarit i onda popravit na bolidu samo od sebe.
Koje je vaše mišljenje o ovom čudnom kvaru, nekakva elektronika ili šta?
Lewisu Hamiltonu u 7 krugu zatajilo je...nešto. To mi nikako nije jasno šta se to može pokvarit i onda popravit na bolidu samo od sebe.
Koje je vaše mišljenje o ovom čudnom kvaru, nekakva elektronika ili šta?
- Slash
- Veteran
Nažalost, govoriš istinurnrboi je napisao/la:^^Ovo ide u Mladeov forum?
Hamilton je danas pokazao da mu još fali iskustva, imao je veliku šansu i uprskao je.

- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
Keith je napisao/la:Nažalost, govoriš istinurnrboi je napisao/la:^^Ovo ide u Mladeov forum?
Hamilton je danas pokazao da mu još fali iskustva, imao je veliku šansu i uprskao je.. Očito mu je danas falila jedna doza iskustva. Ipak je to bio preveliki pritisak za jednog 22-godišnjaka, ali budimo realni pred njim je još jak jako puno sezona u Formuli 1, a očito je ogroman talent.
da fali mu iskustva, i to je neosporivo. Ali je ipak dokazao da je ogorman talent, i odličan vozač. Kad-tad naslov će bit njegov, i jednino što je bilo problem je to što danas nije imao sreće...

- Slash
- Veteran
Prije početka sezone nitko nije očekivao da će taj čovjek do praktično posljednjeg kruga utrke biti u igri za naslov. Ali nakon cijele sezone gledanja njegovih fantastičnih vožnji, stvarno ostaje gorak okus u ustima jer je izgubio naslov koji je 2 puta imao u džepu...Ali barem je zaradio dragocjeno iskustvo i pripremio se za osvajanje naslova u idućoj sezoni
. Inače, sva sreć da je Kimi uzeo naslov, a ne Alonso.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Emerson Fittipaldi
- Početnik
- Navijam za: McLaren
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
Moram reći da je dečko jaako dobar vozač, pogotovo mu kvalifikacije leže, agresivan je i dokazao nam je da je izvrstan driver!
Ovu sezonu je odvozio gotovo bez grešaka, a da li je ovo u zadnje dvije utrke bila nesreća ili podlijeganje pritisku-tko zna!
Vjerujem da je pred njim uistinu svjetla i duga budućnost u F1.
Iako je poznata činjenica da ga ne volim, mora se priznati da je ipak iznad razine prosječnog vozača
Ovu sezonu je odvozio gotovo bez grešaka, a da li je ovo u zadnje dvije utrke bila nesreća ili podlijeganje pritisku-tko zna!
Iako je poznata činjenica da ga ne volim, mora se priznati da je ipak iznad razine prosječnog vozača

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- Slash
- Veteran
Hvala Bogu i na malo objektivnosti od vas AlonsovacaMagic Alonso je napisao/la:Moram reći da je dečko jaako dobar vozač, pogotovo mu kvalifikacije leže, agresivan je i dokazao nam je da je izvrstan driver!

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
-
- Početnik
meni se čini da je Lewis podlego pritisku i da je promašio brzinu, pa se izgubio i više nije znao u kojoj je brzini, ne vidim neki drugi razlog, jer ne kužim to da mjenjač malo ne radi pa je opet sve ok! nadam se da će neko iz Mclarena ako ne i sam Lewis to razjasniti
bez obzira na zadnje dvije utrke di je griješio, svaka mu čast na pokazanom tokom ove sezone, valjda će i njemu osvanuti u budućnosti
bez obzira na zadnje dvije utrke di je griješio, svaka mu čast na pokazanom tokom ove sezone, valjda će i njemu osvanuti u budućnosti

- Slash
- Veteran
Mislim da je ovo što si ti naveo nemoguće. Neznam koliko je to uopće tehnički moguće, ali da jedan Lewis Hamilton nezna u kojoj je brzini? I don't think so.HamilonsoMcM je napisao/la:meni se čini da je Lewis podlego pritisku i da je promašio brzinu, pa se izgubio i više nije znao u kojoj je brzini, ne vidim neki drugi razlog, jer ne kužim to da mjenjač malo ne radi pa je opet sve ok! nadam se da će neko iz Mclarena ako ne i sam Lewis to razjasniti
Nadam se i ja da će to što prije razjasnit. Ja mislim da je zakazala elektronika...