Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nani_F1 je napisao/la:sto mrzim medije!!!! :roll:
nek naprave Reality Show o tome kako Lewis ide na grob ili nesto sl.!!!!

GLUPOST!!!!
Mogli bi o tome koliko će trebati Alonsu da se rasplaće u novoj ekipi.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Dani je napisao/la:

GLUPOST!!!!

ili još bolje koliko vremena će mu trebati da i za tu novu ekipa kaže da ga ne podržava... ;)
slika
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Dani je napisao/la:

GLUPOST!!!!
Sve ovisi kako će ga tretirat. Ako ga neće tretirati kao mega zvijezdu, mogao bi početi kukat i plakat već nakon prve utrke.
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Ljudi bježite u :off:
Za rasprave o Alonsu imate druge teme!
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
neocooler
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la neocooler »

Vertigo je napisao/la:Gospodine Jergović, vi vjerojatno možete doći u kontakt sa lewisom, ako ne s njim onda s njegovim menađerom, mislim da bi brazilska zastava u čast Senni ispod njegovog odijela donjela puno simpatija lewisu, naravno, kada bi pobijedio, jer je i on Sennin fan, i vi, i ja....
1. Ako se Lewis toga ne može sjetiti onda nije ni zaslužio nositi odijelo Senne.
2. Zašto bi se kontaktirao samo Lewis, a ne i Kimi, Alonso te Massa (po meni samo ta 4 imaju prave šanse za pobjedu tamo)???
3. Skupljanje simpatija na ovaj način je morbidno, glupo, sramotno i neodgovorno i ako to i učini zbog toga mislim da će samo izgubiti fanove (dobiti u Brazilu ali zato će ga svi drugi prozvat ulizicom)

Zaključak: Ne brini se za Lewisa, zna on što će i kako će. Mislim da ipak nije takva ulizica da bi stavljao dres samo da privuče fanove, tj. bolje mu je da nije jer bi ga ljudi polako ali sigurno počeli prezirati...
"Life sucks but sometimes life sucks goooooood!!!"
Vertigo
Kontakt:

Post Postao/la Vertigo »

ne da privuče pozornost, to je sporedno, nego da oda počast, naravno, to mogu napraviti svi
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

neocooler je napisao/la:
3. Skupljanje simpatija na ovaj način je morbidno, glupo, sramotno i neodgovorno i ako to i učini zbog toga mislim da će samo izgubiti fanove (dobiti u Brazilu ali zato će ga svi drugi prozvat ulizicom)

Zaključak: Ne brini se za Lewisa, zna on što će i kako će. Mislim da ipak nije takva ulizica da bi stavljao dres samo da privuče fanove, tj. bolje mu je da nije jer bi ga ljudi polako ali sigurno počeli prezirati...
nakon one hajke oko groblja, ovo bi bila kap koja preljeva čašu...barem za mene!
u današnjoj F1 sve se vrti oko novca, i prilično je sumnjivo da netko to radi isključivo iz ljubavi i poštovanja...koliko bi samo pozornosti to privuklo, i samim time i novca...
ne znam, ali za mene bi to bila jedna ulizivačka gesta!
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma slažem se da bi to bilo previše. Da to napravi makar iz stvarnog poštovanja svejedno bi svima izgledalo kao da se samo uvlači. Još da mu netko GOVORI da to napravi, ako osjeća da treba napravit će, nije glup da mu treba govoriti...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

Dakle ovako....sva ova cika i dreka oko Hamiltona nije slučajna i nije bezveze. NAJBOLJE su oduvijek ljudi obožavali,a isto tako i mrzili. Tako je bilo i sa Šumaherom,a tako je sada i sa Hamiltonom....ili ga mrziš ili ga voliš!

Samo,jedno mi ipak nije jasno.....za Šumija mogu shvatiti zašto su ga neki ljudi mrzili,jer,čovjek je ipak napravil par gafova i nesportskih poteza u karijeri. Al fakat ne mogu shvatiti otkud ova mržnja prema Hamiltonu??? Jel samo zato kaj je u svojoj prvoj sezoni namazal papka Alonsa,koji to jednostavno nemre probaviti i plače na sve strane ko stara baba!?!?!?
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:Dakle ovako....sva ova cika i dreka oko Hamiltona nije slučajna i nije bezveze. NAJBOLJE su oduvijek ljudi obožavali,a isto tako i mrzili. Tako je bilo i sa Šumaherom,a tako je sada i sa Hamiltonom....ili ga mrziš ili ga voliš!

Samo,jedno mi ipak nije jasno.....za Šumija mogu shvatiti zašto su ga neki ljudi mrzili,jer,čovjek je ipak napravil par gafova i nesportskih poteza u karijeri. Al fakat ne mogu shvatiti otkud ova mržnja prema Hamiltonu??? Jel samo zato kaj je u svojoj prvoj sezoni namazal papka Alonsa,koji to jednostavno nemre probaviti i plače na sve strane ko stara baba!?!?!?
A šta ćeš. Vidiš, imaš ljudi koji su strastveni navijači Alonsa pa se ni oni kao ni sam Alonso ne mogu pomiriti sa time da je netko dobar kao on ili bolji od njega...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

McLaren Mercedes koji u 16 utrka, na dva bolida nije zatajio niti jedan jedini put, u zadnjoj utrci ''doživio'' je jako čudan kvar.

Lewisu Hamiltonu u 7 krugu zatajilo je...nešto. To mi nikako nije jasno šta se to može pokvarit i onda popravit na bolidu samo od sebe.

Koje je vaše mišljenje o ovom čudnom kvaru, nekakva elektronika ili šta?
rnrboi
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi

Post Postao/la rnrboi »

^^Ovo ide u Mladeov forum?
Hamilton je danas pokazao da mu još fali iskustva, imao je veliku šansu i uprskao je.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

rnrboi je napisao/la:^^Ovo ide u Mladeov forum?
Hamilton je danas pokazao da mu još fali iskustva, imao je veliku šansu i uprskao je.
Nažalost, govoriš istinu :( . Očito mu je danas falila jedna doza iskustva. Ipak je to bio preveliki pritisak za jednog 22-godišnjaka, ali budimo realni pred njim je još jak jako puno sezona u Formuli 1, a očito je ogroman talent.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Keith je napisao/la:
rnrboi je napisao/la:^^Ovo ide u Mladeov forum?
Nažalost, govoriš istinu :( . Očito mu je danas falila jedna doza iskustva. Ipak je to bio preveliki pritisak za jednog 22-godišnjaka, ali budimo realni pred njim je još jak jako puno sezona u Formuli 1, a očito je ogroman talent.

da fali mu iskustva, i to je neosporivo. Ali je ipak dokazao da je ogorman talent, i odličan vozač. Kad-tad naslov će bit njegov, i jednino što je bilo problem je to što danas nije imao sreće... :(
slika
rnrboi
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi

Post Postao/la rnrboi »

Da, on će biti u središtu pažnje sljedećih sezona
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Sezonu je odvozio odlično i svaka mu čast za to ;)

Danas nije bilo sreće, ali je bilo i vrijeme da se Kimiju sve vrati nakon što je sve proživio 2005. ;)
.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Prije početka sezone nitko nije očekivao da će taj čovjek do praktično posljednjeg kruga utrke biti u igri za naslov. Ali nakon cijele sezone gledanja njegovih fantastičnih vožnji, stvarno ostaje gorak okus u ustima jer je izgubio naslov koji je 2 puta imao u džepu...Ali barem je zaradio dragocjeno iskustvo i pripremio se za osvajanje naslova u idućoj sezoni :D . Inače, sva sreć da je Kimi uzeo naslov, a ne Alonso.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

hamilton nije svjetski prvak ali u svojoj rookie sezoni pobijedit dvostrukog svjetskog prvaka i bit samo bod iza svjetskog prvaka je fantastican uspjeh!!!!!!!!!! mislim da nije mjenjac zezno da bi bio on prvak ali nikad se nezna
McLaren u <3
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

ma dobar je Lewis bit će jednog dana prvak (i više puta ;) ) ali ne dok je u McM-u ;)
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Moram reći da je dečko jaako dobar vozač, pogotovo mu kvalifikacije leže, agresivan je i dokazao nam je da je izvrstan driver!
Ovu sezonu je odvozio gotovo bez grešaka, a da li je ovo u zadnje dvije utrke bila nesreća ili podlijeganje pritisku-tko zna!
Vjerujem da je pred njim uistinu svjetla i duga budućnost u F1.

Iako je poznata činjenica da ga ne volim, mora se priznati da je ipak iznad razine prosječnog vozača :!:
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Magic Alonso je napisao/la:Moram reći da je dečko jaako dobar vozač, pogotovo mu kvalifikacije leže, agresivan je i dokazao nam je da je izvrstan driver!
Ovu sezonu je odvozio gotovo bez grešaka, a da li je ovo u zadnje dvije utrke bila nesreća ili podlijeganje pritisku-tko zna!
Vjerujem da je pred njim uistinu svjetla i duga budućnost u F1.

Iako je poznata činjenica da ga ne volim, mora se priznati da je ipak iznad razine prosječnog vozača :!:
Hvala Bogu i na malo objektivnosti od vas Alonsovaca ;) .
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

kaze dennis da su dobili 10 sec ovakvom taktikom!!! lewis kaze da nije zalostan jer kaze da mu je netko u ovom trenutku prosle godine rekao da ce se borit za naslov rekao bi mu da sanja!!!!
IDEMO LEWIS KAKO KAZE ONA STARA STO TE NEUBIJE TO TE OJACA!!!!!!!!!!!!
McLaren u <3
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ma pred njim je sasvim sigurno jedna jako svijetla budućnost. 22 su mu godine tek.
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

meni se čini da je Lewis podlego pritisku i da je promašio brzinu, pa se izgubio i više nije znao u kojoj je brzini, ne vidim neki drugi razlog, jer ne kužim to da mjenjač malo ne radi pa je opet sve ok! nadam se da će neko iz Mclarena ako ne i sam Lewis to razjasniti
bez obzira na zadnje dvije utrke di je griješio, svaka mu čast na pokazanom tokom ove sezone, valjda će i njemu osvanuti u budućnosti :D
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

HamilonsoMcM je napisao/la:meni se čini da je Lewis podlego pritisku i da je promašio brzinu, pa se izgubio i više nije znao u kojoj je brzini, ne vidim neki drugi razlog, jer ne kužim to da mjenjač malo ne radi pa je opet sve ok! nadam se da će neko iz Mclarena ako ne i sam Lewis to razjasniti
bez obzira na zadnje dvije utrke di je griješio, svaka mu čast na pokazanom tokom ove sezone, valjda će i njemu osvanuti u budućnosti :D
Mislim da je ovo što si ti naveo nemoguće. Neznam koliko je to uopće tehnički moguće, ali da jedan Lewis Hamilton nezna u kojoj je brzini? I don't think so.
Nadam se i ja da će to što prije razjasnit. Ja mislim da je zakazala elektronika...
Odgovori