Hamilton nije slao i primao mailove. Da je, to bi se otkrilo, bez obzira na to što vi ˝nekako sumnjate˝.Carnage je napisao/la:Molio bih Mladena za komentar...
Znamo da je Coughlan sustavno primao informacije.
De la Rosa i Alonso su također pričali o Ferrarievim tajnim informacijama.
Vrlo vjerojatno je dosta ljudi u McLarenu znalo za vezu Stepney-Coughlan.
Kako je Hamilton ostavljen sa strane, nigdje se ne spominje, osim u onom djelu da on nije imao nikakve dokaze za predati FIA-i? Nekako sumnjam da je ostalo sve između 2 Španjolca.
Nekako kad pogledam ono pravilo 151c, pa stvarno ispada da je McLaren nanio štetu moto-sportu. Mislim, u njihovoj momčadi su cirkulirale tajne informacije. Sad, nema baš dokaza da su rabljene, ali po meni ima previše indicija. Baš fino, mutno pravilo, mutan slučaj, i jedna ne baš fina presuda za McLaren!
Pitanje:
1. Kako su ljudi već pitali što mislite o Alonsu i de la Rosi i njihovoj ulozi u ovoj aferi, ja bi vas pitao kako to da je Hamilton neokaljan, da ga nije možda McLaren pokušao zaštititi??
Možda je McLaren nanio štetu sportu (premda mislim da je to bio Coughlan, ali i to je vrlo relativno), ali onda je i Ferrari. Jer, Stepney je u vrijeme svog ovog cirkusa bio zaposlenik Ferrarija. I zbog njegovih monada je cijela stvar i izbila. Bar se tako čini. On, i još neki, tvrde da je cijelu stvar namontirao Ferrari.
Ja ne mislim da su de la Rosa i Alonso nešto okaljani, ali eto.