kakve kartice koristiš? mislim da je CF u canonu...koju marku?
Nemoj se previše zamarat brojem megapixela. Uglavnom je to ako misliš raditi ispis slike na papir. 47 ima 6M a ja 7M i bez obzira na to njegove slike su čišće, pa razmisli što ti to govori.ALONSO je napisao/la:pošto je tu sutra na Poljudu utrka supermotao i skutera a želin imat šta finije fotografije (L, velika fina, 3456x2304, oko 8 miljuna pixela ako vam to što znači) odlučija san uzet memory kard.. računa san kako san ovu od gigabajta uzeja za 100 i nešto kuna mislija san tako i sada, ali je vraga neku cijenu izvalila prebolesnu pa san onda uzeja od 2 gigabajta za 266 kuna.. popizdija san koliko san love mislija potrošit a koliko san potrošija, ali jebi ga, tribat če kartica i kvalitetno je uložen novac... Sutra očekivajte dobre fotke
U paketu s aparatom se nije dobivala kartica, pa san ja na preporuku prodavačice uzeja San Disc 1 GB Compact Flash.... a to jučera šta san uzeja jest ista marka samo 2 GB47 je napisao/la:dobra fotka skutača, šteta što je kamion ušetao
kakve kartice koristiš? mislim da je CF u canonu...koju marku?
A kaj nije Waynder najbolji?ALONSO je napisao/la:uu fina slikica, zalazak sunca mi je omiljeni dio dana ako iman priliku uživati u njemu na normalan način![]()
ja dajem još jednusliju najboljeg hrvatskog stuntera, Pakya iz Pakoštana na Hondi CBR 600
ja san ga prvi puta vidija ispred benziske iznad Pakoštana kada san iša ne jedan forum meeting tamo... došli neki oldtimeri iz Rima, stali na benzisku i sad ih ja ka malo idem slikati, malo izađem na cestu kad odjednom iza leđa čujem opak zvuk nečeg opakog, dvi brzine, obe u blokadu... od silne panike skočin s ceste, okrenem se i taman vidim njega kako vozi 10-ak metara na prednjem i tako skreče na neki sporedni put s strane i tako nastavlja voziti još 10-ak metara... strahota, prvo san se pokakao u gače od straja a onda san se rastopija kada san vidija tu divotu od vožnje47 je napisao/la:a je to paky? vidio sam tipa u Pakoštanama kad sam bio na godišnjem.(kak sam sad ja fora)
enivej, alonso, kupuj samo najbolje, SanDisk je naj!![]()
Super slika s prethodne strane, a ovo gore ne vidim...
a zelenkoZweki je napisao/la:A kaj nije Waynder najbolji? Laughing Znam da se stalno kolju međusobno.
Zelenka sam upoznao i znali smo se naći nekoliko puta kad bi prolazio kroz Karlovac. Iskreno mogu samo reći da je čist ok i ono malo što sam imao prilike vidjeti kak vozi... . vozi zmajski. A to na netu prepucavanja i ne znam što sve ne, nema veze sa onim u stvarnosti. Dok ta njihova prepucavanje uopće ne želim komentirati, po tom pitanju je i paki bio veoma bezobrazan.ALONSO je napisao/la: a zelenkojestu kolju se, ali koliko san čuja od ljudi Paky je bolji, hrvat koji može najduže na prednje kolo (Mislim 40 i nešto ili 50 i nešto metara, s sp 180)... paky je barem na glasu, dok je onaj waynder totalni luđak, ali stvarno psiha od čovikakoliko san moga pročitat iz njegovih postova i čut od drugih ljudi
Mislim da ćeš morat obavezno u Sarajevo na prave ćevapeALONSO je napisao/la:evo napokon san ima prije koji dan provao i "Sarejvske" čevape nakon šta san sazna da ih i tu u Splitu na Bačama ima za uzet..
Rekao san si da kada uzmem motor idem jedan dan u Sarejvo samo na čevape i nazat da ih zapravo uživo provan![]()
I ja se nadam, spojit korisno s ugodnim i puno užitka47 je napisao/la:ALONSO, nadam se da ću dotad i ja imat makinu pa idemo zajedno jer ja otkad sam probao ćevape u Sarajevu, hoću nazad samo zbog toga!! PREDOBRI!!