Foto kutak

Forum za Foto utrku, kutak vaših remek-djela...

Moderatori/ce: Zweki,47

Odgovori
47
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

dobra fotka skutača, šteta što je kamion ušetao :D

kakve kartice koristiš? mislim da je CF u canonu...koju marku?
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

ALONSO je napisao/la:pošto je tu sutra na Poljudu utrka supermotao i skutera a želin imat šta finije fotografije (L, velika fina, 3456x2304, oko 8 miljuna pixela ako vam to što znači) odlučija san uzet memory kard.. računa san kako san ovu od gigabajta uzeja za 100 i nešto kuna mislija san tako i sada, ali je vraga neku cijenu izvalila prebolesnu pa san onda uzeja od 2 gigabajta za 266 kuna :D .. popizdija san koliko san love mislija potrošit a koliko san potrošija, ali jebi ga, tribat če kartica i kvalitetno je uložen novac... Sutra očekivajte dobre fotke
Nemoj se previše zamarat brojem megapixela. Uglavnom je to ako misliš raditi ispis slike na papir. 47 ima 6M a ja 7M i bez obzira na to njegove slike su čišće, pa razmisli što ti to govori.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Frane
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Frane »

47 je napisao/la:dobra fotka skutača, šteta što je kamion ušetao :D

kakve kartice koristiš? mislim da je CF u canonu...koju marku?
U paketu s aparatom se nije dobivala kartica, pa san ja na preporuku prodavačice uzeja San Disc 1 GB Compact Flash.... a to jučera šta san uzeja jest ista marka samo 2 GB

evo vratih se s poljuda, slike s treninga SM-ova če bit, pa tri utrke skutera pa još dvi SuperMotoa :D :D samo u temimotori jer se od može samo jedna po danu :vragolan:

ps. pročitao sam negdje u ovoj temi da si slikao na godišnjem oko 1400 slika.... pih, ja san nakon kave s red devilom, znači negdio oko 11.45 p ado 14.15 ispucao, pa evo s kartice od 2 GB se trenutno skidaju 952 slike :lol: :lol: još je 30-ak na onoj drugoj kartici :lol: :lol: :lol:
Frane
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Frane »

slika

slikano u PS-u
Biba
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Biba »

joj kako slatka maca... ja bi stavila u vreću tog koji je njih htijeo utopiti... životinja jedna...
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ako se pitate što radim tako dugo na netu... . pa recimo da sam potrošio dosta vremena za jednu obradu i nadam se da je bilo vrijedno toga. Ako prelazi granice maksimalne dozvoljene veličine slike oprostite mi ali jednostavno ne mogu je smanjivati, ovako mora biti. :D

slika
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Odlična PS prerada, Zweki :thumbup:
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Pa hvaaala šefeeee! :D
slika
Veky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Veky »

Bome ljudi, svaka čast za slike. =D> A ona maca je preslatka \:D/

Evo da i ja nešto stavim, naime, svirao sam dva dana u nekom kampu i prvu večer sam jako požalio što nisam uzeo fotić, ali zato drugu većer sam uspio ulovit ono što sam htio (ali tek uživo ovo gledat je milina).

slika

Samo mi je žao što nisam još jednu full dobru uspio uhvatit jer sam taman svirao :( Taman kad se sunce baš spustilo u potpunosti
Razgovor forumaša:

Tex: "Ne dva prsta, nego jedan i jedan" :D

Scorpyo: Vauuuu vauuuu :D

Lucky: "A tii prebacuješ sveee???"

Molly: "Kaj su i slike s mora gore?"

:lol: :lol:
Frane
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Frane »

uu fina slikica, zalazak sunca mi je omiljeni dio dana ako iman priliku uživati u njemu na normalan način :)

ja dajem još jednu sliju najboljeg hrvatskog stuntera, Pakya iz Pakoštana na Hondi CBR 600

ps. zaboravio san stavit sliku jutros ipak je bilo jutro :D
slika
Zadnja izmjena: Frane, dana/u 10 ruj 2007, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

a je to paky? vidio sam tipa u Pakoštanama kad sam bio na godišnjem. :) (kak sam sad ja fora) :D

enivej, alonso, kupuj samo najbolje, SanDisk je naj! ;)
Super slika s prethodne strane, a ovo gore ne vidim...

Zweki, odlično!! super su mi takve montaže! zamisli šta bi mogao sa canonom koji može 10 slika u sekundi? :)
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

ALONSO je napisao/la:uu fina slikica, zalazak sunca mi je omiljeni dio dana ako iman priliku uživati u njemu na normalan način :)

ja dajem još jednusliju najboljeg hrvatskog stuntera, Pakya iz Pakoštana na Hondi CBR 600
A kaj nije Waynder najbolji? :lol: Znam da se stalno kolju međusobno. :D
slika
Frane
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Frane »

47 je napisao/la:a je to paky? vidio sam tipa u Pakoštanama kad sam bio na godišnjem. :) (kak sam sad ja fora) :D

enivej, alonso, kupuj samo najbolje, SanDisk je naj! ;)
Super slika s prethodne strane, a ovo gore ne vidim...
ja san ga prvi puta vidija ispred benziske iznad Pakoštana kada san iša ne jedan forum meeting tamo... došli neki oldtimeri iz Rima, stali na benzisku i sad ih ja ka malo idem slikati, malo izađem na cestu kad odjednom iza leđa čujem opak zvuk nečeg opakog, dvi brzine, obe u blokadu... od silne panike skočin s ceste, okrenem se i taman vidim njega kako vozi 10-ak metara na prednjem i tako skreče na neki sporedni put s strane i tako nastavlja voziti još 10-ak metara... strahota, prvo san se pokakao u gače od straja a onda san se rastopija kada san vidija tu divotu od vožnje :)

ok znači imao san dobru preporuku prodavačice :D
Zweki je napisao/la:A kaj nije Waynder najbolji? Laughing Znam da se stalno kolju međusobno.
a zelenko :lol: jestu kolju se, ali koliko san čuja od ljudi Paky je bolji, hrvat koji može najduže na prednje kolo (Mislim 40 i nešto ili 50 i nešto metara, s sp 180)... paky je barem na glasu, dok je onaj waynder totalni luđak, ali stvarno psiha od čovikakoliko san moga pročitat iz njegovih postova i čut od drugih ljudi :D
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Alonso i Zweki ;) super fotke :thumbup: ona s biciklima je odlično ispala
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Evo jednog zalaza i od mene. Slikano je u petak ja mislim, i slika je sa moba pa nije baš jako kvalitetna ali mislim da dovoljno prikazuje što propuštate vi kontinentalci. ;)

slika
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Veky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Veky »

Eeeee to je slika, to mi je žao što jučer nisam mogao slikat jer sam baš svirao a taman je ovako sunce bilo
Razgovor forumaša:

Tex: "Ne dva prsta, nego jedan i jedan" :D

Scorpyo: Vauuuu vauuuu :D

Lucky: "A tii prebacuješ sveee???"

Molly: "Kaj su i slike s mora gore?"

:lol: :lol:
Petra86
Kontakt:

Post Postao/la Petra86 »

Kad bi barem kod nas bilo tak lijepo...slika je stvarno odlicna...puno propustamo :(
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

"Ja živim u selendri" :D
Zayebant :p ;) Hehe.
.
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

ajde, kud svi tud i mali mujo! :)
Dobro, moje sunce još nije zašlo, a dok se i spustilo bilo je oblačno pa nije bilo dobro! Imam ih još, a dok uvatim vremena stavit ću slike sa godišnjeg ;) (tko zna kad će to bit :D )
slika
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

ALONSO je napisao/la: a zelenko :lol: jestu kolju se, ali koliko san čuja od ljudi Paky je bolji, hrvat koji može najduže na prednje kolo (Mislim 40 i nešto ili 50 i nešto metara, s sp 180)... paky je barem na glasu, dok je onaj waynder totalni luđak, ali stvarno psiha od čovikakoliko san moga pročitat iz njegovih postova i čut od drugih ljudi :D
Zelenka sam upoznao i znali smo se naći nekoliko puta kad bi prolazio kroz Karlovac. Iskreno mogu samo reći da je čist ok i ono malo što sam imao prilike vidjeti kak vozi... . vozi zmajski. A to na netu prepucavanja i ne znam što sve ne, nema veze sa onim u stvarnosti. Dok ta njihova prepucavanje uopće ne želim komentirati, po tom pitanju je i paki bio veoma bezobrazan.

No dosta OFFa.
slika
Biba
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Biba »

možda večeras i ja stavim slikice... oko te škole ništa ne stignem
Frane
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Frane »

evo napokon san ima prije koji dan provao i "Sarejvske" čevape nakon šta san sazna da ih i tu u Splitu na Bačama ima za uzet..
Rekao san si da kada uzmem motor idem jedan dan u Sarejvo samo na čevape i nazat da ih zapravo uživo provan :D
slika
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

ALONSO je napisao/la:evo napokon san ima prije koji dan provao i "Sarejvske" čevape nakon šta san sazna da ih i tu u Splitu na Bačama ima za uzet..
Rekao san si da kada uzmem motor idem jedan dan u Sarejvo samo na čevape i nazat da ih zapravo uživo provan :D
Mislim da ćeš morat obavezno u Sarajevo na prave ćevape ;) jer su ti ovi koje si jeo najvjerovatnije samo dobra reklama :)
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

ALONSO, nadam se da ću dotad i ja imat makinu pa idemo zajedno jer ja otkad sam probao ćevape u Sarajevu, hoću nazad samo zbog toga!! PREDOBRI!!

i dobra fotka, ne samo zbog ćevapa, hehe. Vidim da Canon dobro služi ;)
slika
Frane
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Frane »

47 je napisao/la:ALONSO, nadam se da ću dotad i ja imat makinu pa idemo zajedno jer ja otkad sam probao ćevape u Sarajevu, hoću nazad samo zbog toga!! PREDOBRI!!
I ja se nadam, spojit korisno s ugodnim i puno užitka :)

u međuvremenu mene je skuter prebacio do modrog jezera u Imotskom, slika nije nešto međutim skoro da mi je uspjela primjena pravilka trecine, a i k tome motiv prirode u kombinaciji s djeccom mi nije parija loš pa san se odlučija za tu opciju...

PS. one sve gore slike s zalaskom sunca su fantastične :thumbup:
slika
Odgovori