P&O - Kolovoz 2007

Mladen Jergović odgovara na vaša pitanja...
Zaključano
Mladen Jergović
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Mladen Jergović »

Nedja je napisao/la:Mladene, da li se slazete samnom u misljenju, da je za prvi tim Burdeu u odnosu na situaciju i realne mogucnosti torro rosso bio odlican izbor.
Ja taj tim vidim kao neku uvertiru ka Red Bull-u i timu u kojem bez obzira na rezlutate ne mogu vas mnogo kritikovati jer je formula ocaj.
Znaci ne moze puno izgubiti, a sa iole dobrim rezultatima vrata ka Red BUlu su mu otvorena, u cemu prilog idu i godine KUltarda i Weberova prosecnost, kao i to da vozacka postava u Red bulu nije dugo menjana.
Ako bude bolji od Vetela (shto mislim da njemu ako jeste kapacitet nece biti mnogo tesko, i ako uzmemo u obzir da kao shto kazete puno vise zna o set-up od njega,onda je u golemoj prednosti) i uz put osvoji koje bodove, vrata nekih timova poput tojote, vilijamsa bi mu bila otvorena zar ne, ili cak Renoa. I onda bi kao vec afirmisan u f1 imao vece sanse za uspeh u tim timovima nego sada, jednostavno mislim da bi sada u takvim timovima verovatno "sagore".

Shta vi mislite?

Takodje sada zahvaljujuci opciji uredi, mogu u ustom postu da vas pitam, da mi poredjate vozace po klasama znachi, mislim npr.
sampionski kalibri:hamilton, raikonen, alonso.
nakon njih bi npr. ishli: kovalainen, kubica, hajfeld, rozberg,montoja
pa onda lupam: burde, truli, masa............

Znachi slobodno uzmite sve aktuelne vozace iz bilo kog takmicenja sada u obzir, i poredjajte ih, ako mislite da je neko klasa za sebe, slobodno ga stavite u zasebnu klasu, takodje mozete staviti i neke tipa obecavaju, ili staro gvozdje, ili mogli su vise. Shto vishe opsirnosti i detalja to bolje.
Unapred hvala.
1) Slažem se jedino da je Bourdaisu odavno mjesto u Formuli 1, ali nisam siguran koliko je Toro Rosso dobra ekipa. Da, ako bude bolji od Vettela, Bordais ima šanse da ode u red Bull, i to bi za njega bio spas. Toro Rosso ima ozbiljan problem koji je zove Gerhard Berger koji, po onom što čujem od svojih izvora, nevjerojatno loše vodi ekipu. Dakle, što prije uspije zvrisati iz te sredine, bolje za Bourdaisa. Ostale stvari stoje, osim da u Renault neće baš lako, dok je tamo Flavio Briatore. Nisam siguran da bi Bourdais sagorio u jako dobroj ekipi. Mnogi su govorili da će Hamilton sagorjeti u Mclarenu tako rano u F1 karijeri, a mali je okrenuo svijet naglavačke.

2) Prva klasa: Alonso, Räikkönen, Hamilton, Kubica, Montoya
Druga klasa: Heidfeld, Kovalainen, Button, N Rosberg, Bourdais, Sato, Sutil
Treća klasa: R Schumacher, Massa, Vettel, Trulli, Barrichello, Webber
Četvrta klasa: Fisichella, Coulthard, Liuzzi, Wurz, Davidson

Evo, to je to. Nisam uzeo vozače iz drugih kategorija, osim Montoye i Bourdaisa, jer mi je to komplicirano. Ovi gore su u svakoj klasi poredani onako kako ja mislim da vrijede. Od onih koji nisu tu, trebali bi biti Dan Wheldon, Scott Dixon, Tony Stewart i Timo Glock.
Mladen Jergović
Svjetski prvak
Svjetski prvak

bmw_f1_team je napisao/la:Gospodine Jergoviću, evo jedno pitanje, naravno vezano je uz BMW-e...
Molio bih Vas, da napišete rezime BMW-eove polovice sezone, do VN Mađarske... Znači napišite koji od dvojice vozača Heidfelda i Kubice je bolji, koji ima bolja vremena u kvalifikacijama i u utrci.. te naravno Vaše mišljenje koji je od njih dvojice BOLJI. Po mom mišljenju Heidfeld je daleko od Kubice, pa me zanima šta je tako dobro u Kubici, kako ja kao FAN BMW-ea nisam primjetio kvalitetu Kubice... jednostavno me ne zapanjuje njegov stil vožnje, kao npr. Heidfeldov.... Pozdrav! :D
Naravno da je Heidfeld u prvoj polovici sezone imao više uspjeha od Kubice. U bodovima su 42-28, u kvalifikacijama su 7-3, u najbržim krugovima u utrkama 6-4. Ovo znači da su problemi Kubice, koji ima vrlo sličan vozački stil Alonsu i koji je vrlo oštar na ulascima u zavoje i, dakle, ne baš nježan prema prednjim gumama, nešto malo manje izraženi u utrkama nego u kvalifikacijama. Meni osobno Kubica je puno uzbudljiviji za gledati i pretpostavljam da će još adaptirati svoj stil vožnje tim Bridgestone gumama, i biti u poziciji ad vozi onako kako je vozio prošle sezone. Baš kao i kod Alonsa, njegov je problem u nemogućnosti da se dovoljno ˝osloni˝ na prednje gume u zavojima, što, jasno, vodi do nešto manjeg samopouzdanja pri ulascima u zavoje: što on oštrije vozi, to auto ima veće podupravljanje. Heidfeld nema taj problem i odrađuje odličnu sezonu.
Dakle, objektivno, u okolnostima 2007. Heidfeld je bolji. Moje (i ne samo moje) osobno mišljenje, međutim, je da je Kubica - kad vozi auto koji mu posve odgovara - brži vozač. Činjenica da je i pored ovih problema bio, osobito u prvim utrkama sezone, tek za nijansu sporiji od Heidfelda objašnjava to moje mišljenje.
Mladen Jergović
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dexter je napisao/la:
Mladen Jergović je napisao/la:
škare je napisao/la:1. Gosp. Mladene Jergoviću,da li vi stvarno mislite da je Lewis Hamilton "veliki vozač" i da bi ga se(kao što mnogi već sad govore) trebalo uspoređivat sa Sennon i Schumacheron jer kako ja mislin,vi bar imate toliko iskustva da se nebi trebalo nekoga toliko uzdizat na račun automobila?

1) Da li vi stvarno mislite da bih ja svugdje javno išao govoriti da je Hamilton najbolje što se u Formuli 1 pojavilo od Senne, ako ne znam ponešto o tim stvarima, ako nisam pitao i druge do čijeg mišljenja držim i samo zato jer obožavam riskirati da ispadnem diletant?

Pozdrav g. Jergoviću!

Jeste li baš 100% sigurni da se u vremenu između između Senne i Hamiltona kroz F1 nije prošeto baš nitko vrijedan spomena?

Prilično siguran.
I također, nisam rekao da se nije pojavio nitko vrijedan spomena. Od 1994. do danas u Formuli 1 se pojavila hrpa fantastičnih vozača, i ja, i svatko tko voli Formulu 1, ih spominjem stalno. Ali, od 1994. do danas Hamilton je za mene uvjerljivo najbolji vozač koji se pojavio u Formuli 1.
Mladen Jergović
Svjetski prvak
Svjetski prvak

muamert je napisao/la:
Dexter je napisao/la:

1) Da li vi stvarno mislite da bih ja svugdje javno išao govoriti da je Hamilton najbolje što se u Formuli 1 pojavilo od Senne, ako ne znam ponešto o tim stvarima, ako nisam pitao i druge do čijeg mišljenja držim i samo zato jer obožavam riskirati da ispadnem diletant?

Pozdrav g. Jergoviću!

Jeste li baš 100% sigurni da se u vremenu između između Senne i Hamiltona kroz F1 nije prošeto baš nitko vrijedan spomena?

Potpisujem.

I pitanje, dali je istina da prosjecan vozac izgubi i do 4kg za vrijeme jedne utrke. Negdje sam procitao da kod F1 vozaca prosjecan broj otkucaja srca tokom cijele utrke je 160-170 po minuti. Ovo mozda dijelom daje odgovor na moje pitanje, ali eto ipak, volio bih da prokomentarisete.

Puno Vam hvala na strpljenju i odgovorima.

Pozdrav

Oba podatka su točna, s tim da gubitak vode zna biti i veći.
Ovo vam samo govori što točno, u fizičkom smislu, znači voziti auto Formule 1 sat i pol vremena. Kad gledate na televiziji (ili ˝vozite˝ na Play Stationu) sve izgleda tako lako. Ja se svaki put štrecnem kad netko od vas veli da su današnji auti (u usporedbi s onima od prije) ˝kante˝. Kad ste se posljednji put bavili nekom aktivnošću koja je zahtijevala prosječan puls od 170 u minuti? Da, dobro, ali kroz sat i pol!?
Ponavljam još jednom: svatko tko dođe do Formule 1 je genijalac. A onaj koji u njoj dođe do pobjedničkog postolja - makar bio i Lewis Hamilton - je vanzemaljac.
(Što ne znači da i među vanzemaljcima nema boljih i slabijih, pa je tako Hamilton bolji vanzemaljac - puno, puno bolji - od Felipea Masse.)
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Poštovani

1.Čitao sam jednom (davno) da su M. Schumacher i Senna bili mnogo sličniji nego što se misli. Obojica su bili dosta predani svom poslu, i za razliku od Mansela, odlično su poznavali bolid i imali izvrsnu saradnju sa mehaničarima. Mansel bi navodno samo znao urlati na mehaničare da auto nije brz, bez da kaže šta nije u redu s autom i sl. Koliko ima istine u tome i kolko su stvarno bili slični M. Schumacher i Senna?

2. S obzirom koliko je M. Schumacher pozitivno uticao na Ferrari i sve to (npr. prikolica za zabavu mehaničara za koju je tražio da se preuredi da se u njoj nose dodatni dijelovi za auta), zanima me kakav bi on bio kao zamjena Todt-u? Moje je mišljenje da bi svojom pedantnošću odradio odličan posao na toj poziciji.
Zadnja izmjena: One and only, dana/u 12 kol 2007, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Dexter je napisao/la:

Pozdrav g. Jergoviću!

Prilično siguran.
I također, nisam rekao da se nije pojavio nitko vrijedan spomena. Od 1994. do danas u Formuli 1 se pojavila hrpa fantastičnih vozača, i ja, i svatko tko voli Formulu 1, ih spominjem stalno. Ali, od 1994. do danas Hamilton je za mene uvjerljivo najbolji vozač koji se pojavio u Formuli 1.

Moram priznati da ste me iznenadili ovim odgovorom malo. Nije da hamilton nije fenomenalan ali u tako kratkom roku koliko je u svijetu f1 reći da je bolji od mihaela ili alonsa, hm, nekako mi to ne drži vodu. Imam neki osjećaj da je on više tip vozača poput masse, dakle kolko dobar auto, tolko i on, a da je nekim pretjecanjima pokazao nešto posebno baš i nije. Srećom svi imamo svoja mišljenja, bilo bi dosadno kad bismo svi isto razmišljali.
Imam jedno i pitanje.Da li u hrvatskoj još uvijek postoje karting prvenstva, znam da je prije bilo ali već dugo nisam čuo ništa o tome. Ako nema koji je razlog tome?

poz
tg

...

Post Postao/la tg »

Htio bi da vas pitam kakva je situacija bila u Mclarenu dok su vozili Kimi i Juan Pablo? to su 2 vrhunske klase, ali je Kimi bio puno bolji... Zasto tako puno? Koji je bio Montoyin problem? nije se dobro slagao sa Ronom? I malo ih uporedite? kako su se slagali?
Ayrton Veliki

Post Postao/la Ayrton Veliki »

Mladene,veliko hvala na prethodnom iscrpnom odgovoru.Vi cesto odgovorite i vise nego sto ocekujem,sto me jako raduje.
Kako je trenutno pauza u F1,a i ove afere( ili "afere",hm..)su se zakomplikovale,treba malo sacekati da se neke stvari rese same,kako bismo bili pametniji,pa bih ja,ponovo,analizirao neke ranije sezone.Zapravo,zamolio bih Vas za to.
Naime,fenomenalni Williams-Renault u kome su titule osvojili Mansell,Prost,Hill i Villeneuve je bio stvarno dominantan auto.Da li mozete napraviti gradaciju po tim sezonama('92;'93;'96;'97.) u odnosu na razliku Williams/konkurencija?Pre svega,mislim na kvalitativnu razliku(znaci,najkrace-u kojoj je sezoni ona bila najveca,pa do one kada je bila najmanja),ali,kako ste vec napisali da je '93. Williams-Renault bio i do 80 ks jaci,nadam se da mozete tu razliku izraziti i kvantitativno za navedene sezone(nije neophodno,ako ce Vam to uzeti mnogo vremena).
Interesuje me i to da li je na ucestale tehnicke probleme 1992. na Senninom autu uticala cinjenica da je to Hondi bila oprostajna sezona,pa...znate vec-motivacija,stednja novca itd.?
Ili da budem eksplicitan-"raspad sistema",na neki nacin?
Zadnja izmjena: Ayrton Veliki, dana/u 13 kol 2007, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
ipenezi3
Početnik
Početnik

Post Postao/la ipenezi3 »

Mladene, ko bi u kojoj momčadi trebao biti(kog bi stavili gdje), gdje bi se najbolje uklopio Sutil,jer malac mi je stvarno zapeo za oko, a, vidio sam da je i vama, po meni(iz Spykera u Toyotu, pa u BMW, i onda u Ferrari ili McM.

Nakon ove utrke, sve sam više počeo sumnjati u 3. Alonsovu titulu, jer Hamiltonu kaj se god dogodi ide na ruku. Što vi mislite o tome?

I zadnje, molim vas da malo prokomentirate sljedeće: Što Alonso gubi odlaskom iz McLarena, a što dobiva? Jer jedina normalna opcija je BMW i Renault, jer sigurno neće u Ferrari zbog Todta. Kolko se puta u povijesti dogodilo da se vozač vrati u momčad za koju je već vozio(Alonso-Renault)

Alonso bi si odlaskom iz McLarena upropastio karijeru, to je moje mišljenje. Koje je vaše?

Puno pozdrava,
Unaprijed Hvala!
Penza
BMW

Post Postao/la BMW »

B-Link je napisao/la:
Mladen Jergović je napisao/la: Da, u međuvremenu sam saznao da je problem veći nego što sam mislio!
Ali, jako sam dobar s nekim ljudima na BBC-u (koji su sad na odmoru), pa nikad ne reci nikad...
Ali, ja nisam osoba koja prodaje informacije. Da to radim, bio bih multimilijuner (u funtama).
Ispričavam se ako ste mislili da ja smatram da ste neki info-dealer, to je bila moja šala jer sam shvatio da jako želite DB9, pa eto...
Nikad ne reci nikad, to je točno i vjerujem da ćete to saznati, ali da li ćete s nama to podijeliti, e to je već pitanje!
I sad možda jedno osobno pitanje, ali ne mogu, a da Vas ne pitam zašto niste kupili Mercedes ML, nego X5, evo ja sam zagriženi fan Mercedesa i meni je ML 10x bolji, a htio bi znati zašto ste se odlučili za X5 jer bih i ja bio u velikoj dilemi između X5, ML, Q7 i Cayenne-a!
U vrijeme kad sam razmišljao o kupovini modela X5 (krajem 2001.) odradio sam u Londonu test-vožnje s Mercedesom AMG ML 55 i s ovim BMW-om. AMG se puno više ljuljao od BMW-a, i BMW se općenito doimao puno solidnije napravljen. To je odlučilo. U to vrijeme još nije bilo Cayennea, i pogotovo ne Audija Q7.
Pretpostavljam da je to tako jer BMW za razliku od Mercedesa ML(one generacije koje ste Vi isprobali) ima drukčiju konstrukciju podvozja(kao normalni auti, a Mercedes kao terenci). Ne bih točno znao o čemu se radi ali znam da sam to čitao u svezi jednog crash testa(tamo također BMW ima prednost). Mislim da je stvar u samonosećoj karoseriji, pa Mladene ako poznajete neke inžinjere u F1 možete ih pitati da Vam ovo potvrde jer sam to dosta davno čitao pa može biti da me malo pamćenje vara. No jedno 80-90% sam siguran.
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

G. Jergović, dali ste vi fan Michaela Schumachera :?:
Anything you can do, I can do better!
amaster

Liuzzi

Post Postao/la amaster »

Gospodine Jergoviću:

Zanima me kako ocjenjujete Tonia Liuzzia? Ja sam jedan od rijetkih koji misli da je Liuzzi vrlo dobar, agresivan vozač i vozač koji se puno trudi. Kada bi ga stavili u ferrari, ja mislim da bi od Masse bio značajno bolji.
Fiorano04

Post Postao/la Fiorano04 »

Mladene možete li nam reći nešto više o utrci u Mađarskoj 1989. Mansell je odnio pobjedu direktnom borbom na stazi protiv Senne. Dobro, možda je Senna imao loš dan a Mansell dobar no mene zanima je li ta utrka ipak pokazatelj izuzetne vozačke vještine Nigela Mansella i spada li on prema tome među najbolje vozače u povjesti iako ga, kako ste rekli, i nisu krasile neke druge ljudske osobne?

Samo da se nadovežem na ovu raspravu o osobnim automobilima, u svim testovima koje sam čitao BMW je bolji u voznim osobinama a Mercedes u udobnosti i to u svim klasama. Možda bi vama odgovarao jedan M5 ili M6, istina je da im design nije neki no po svemu drugome su najbolji u klasi.
Ivan 26
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi
Kontakt:

Post Postao/la Ivan 26 »

Mladene, da li podrzavatu nocnu utrku u Singapuru... tj molim vas da iznesete vase misljenje o toj novosti u F1 sto pozitivno a sto negativno...
POZDRAV
Mladen Jergović
Svjetski prvak
Svjetski prvak

One and only je napisao/la:Poštovani

1.Čitao sam jednom (davno) da su M. Schumacher i Senna bili mnogo sličniji nego što se misli. Obojica su bili dosta predani svom poslu, i za razliku od Mansela, odlično su poznavali bolid i imali izvrsnu saradnju sa mehaničarima. Mansel bi navodno samo znao urlati na mehaničare da auto nije brz, bez da kaže šta nije u redu s autom i sl. Koliko ima istine u tome i kolko su stvarno bili slični M. Schumacher i Senna?

2. S obzirom koliko je M. Schumacher pozitivno uticao na Ferrari i sve to (npr. prikolica za zabavu mehaničara za koju je tražio da se preuredi da se u njoj nose dodatni dijelovi za auta), zanima me kakav bi on bio kao zamjena Todt-u? Moje je mišljenje da bi svojom pedantnošću odradio odličan posao na toj poziciji.
1. Mogli ste to čitati i na ovom forumu. negdje sam nekome odgovorio upravo to u vezi sličnosti M Schumachera i Senne. Mislim da nije naišlo na neko plodno tlo. Između mnogih stvari po kojima su ova dvojica bili jako slični, samo bih ovdje spomenuo činjenicu da su ih - i pored toga što je puno vanjskih ljudi mislilo da su grozno arogantni ljudi - mehaničari obojicu naprosto obožavali. Između ostalog i zbog toga štio su se jako brinuli o svojim mehaničarima, što su ih izravno financijski pomagali, darovali u svakoj prigodnoj prilici, provodili s njima puno vremena itd.

2. MS bi bio dobra zamjena Todtu, ako ne bi taj posao radio i bolje, po mojem mišljenju.
Mladen Jergović
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Sanel je napisao/la:
Dexter je napisao/la:

Pozdrav g. Jergoviću!

Prilično siguran.

Moram priznati da ste me iznenadili ovim odgovorom malo. Nije da hamilton nije fenomenalan ali u tako kratkom roku koliko je u svijetu f1 reći da je bolji od mihaela ili alonsa, hm, nekako mi to ne drži vodu. Imam neki osjećaj da je on više tip vozača poput masse, dakle kolko dobar auto, tolko i on, a da je nekim pretjecanjima pokazao nešto posebno baš i nije. Srećom svi imamo svoja mišljenja, bilo bi dosadno kad bismo svi isto razmišljali.
Imam jedno i pitanje.Da li u hrvatskoj još uvijek postoje karting prvenstva, znam da je prije bilo ali već dugo nisam čuo ništa o tome. Ako nema koji je razlog tome?

poz

Točno, svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa i ja. I svatko ima pravo na obranu od nametanja tuđeg mišljenja. Vi me pitate, ja vam velim. Jednostavno.

Ovo o kartingu, na žalost, ne znam. Zbilja me sram reći, ali otkako sam se vratio iz Engleske, nisam se baš nešto uklopio u domaću auto-moto scenu, tako da o tim stvarima nemam pojma.
Mladen Jergović
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Re: ...

tg je napisao/la:Htio bi da vas pitam kakva je situacija bila u Mclarenu dok su vozili Kimi i Juan Pablo? to su 2 vrhunske klase, ali je Kimi bio puno bolji... Zasto tako puno? Koji je bio Montoyin problem? nije se dobro slagao sa Ronom? I malo ih uporedite? kako su se slagali?
Situacija nije bila osobito dobra jer su Räikkönen i Montoya imali posve različite vozačke stilove, a McLaren nije bio u stanju ugoditi obojici, već je od Montoye tražio da preuzme Kimijeve postavke. To nikako nije išlo, napetost (posebno između Dennisa i Montoye, dvojice najrazličitijih karaktera u svemiru) je rasla, i na kraju je sve završilo onako kako je završilo. Kimi i Pablo se nisu slagali toliko loše, jer su obojica inteligentni, izravni tipovi, ali nisu baš bili ni neki bliski frendovi.
rindt

Post Postao/la rindt »

Morat ću malo skrenut sa teme ali nemojte zamjerit, u najnovijem broju Auto kluba pročitao sam tekst o možda najvećem talentu u Rallyu Henri Toivonenu, što mi je vratilo neka sjećanja, zahvaljujući mojim godinama i danas se sjećem kada je poginuo na Korzici. Ovako gledajući usporedio bih ga sa također vjerojatno najvećim talentom u F1 Gilles Villeneuve-om, čak mi se čini da su imali bar jednu zajedničku osobinu a to je, gas do daske bez kalkulacija i kompromisa. Ma buni me onaj podatak da je sa lanciom Delta s4 na stazi Estoril 1986 postigao 6.vrijeme. uspoređujući ga sa F1 autima, negdje sam pročitao da je to bilo drugo a negdje da je bilo treće vrijeme, koja je istina, te da li se vi sjećate Henrija i da li je bilo šanse da uđe u neku F1 ekipu.

HVALA !
slika
Dnohla Vopi

Post Postao/la Dnohla Vopi »

g. Jergoviću,

što mislite o ideji nekog salary cap-a u f1 (kao sto postoji u americkim sportovima), tj. o ogranicavanju budzeta neke momcadi na odredenu brojku. po meni bi to bila odlicna ideja, jer bi se izjednacile sve momcadi, posto bi vjerojatno sve isle do tog limita, rijesio bi se problem snizavanja troskova, a ostavila bi se mogucnost momcadima da razvijaju auto do krajnjih granica unutar tog budzeta. takoder bi stavilo puno veci znacaj na kadrovski management, jer bi bilo mnogo vaznije pokupiti talentirane ljude za malo novaca prije konkurencije, pa bi to ostavilo i vise prostora za mlade i nadarene.

p.s. nije neka ideja u ozbiljnom razmatranju, nego mi je maloprije palo na pamet
bolje cevap u ruci nego posao u struci

pretpostavka je majka svih zajeba
Fiorano04

Post Postao/la Fiorano04 »

Mladene može li vaš osvrt na Didier Pironija, koliko znate o njemu, kakav je bio kao vozač, kakav je imao karakter, usporedba s Gilles Villeneuveom. Neki John Hogan u hrvatskom izdanju F1 Racinga tvrdi da nije bilo nikakvog dogovora o nepreticanju između njega i Villeneuvea na onoj utrci u Imoli tj. da je to Gilles izmislio jer nije mogao podnjeti da ga netko vozački nadmaši. Meni se ta tvrdnja čini prilično glupa ako znamo da je Gilles znao prihvatiti poraz, čak je Schektera i podržao u borbi za naslov 1979. Kakvo je vaše mišljnje o svemu tome?
Hvala na odgovoru
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Mladene pozdrav

Imam jedno pitanje vezano za najbrže krugove u utrkama.Naime u prijenosu na HTV-u pored izgleda staze vide se i podaci o duljini staze,broj krugova i najbrži krug kojeg je neki vozač postavio na toj stazi.Mene zanima tko danas na ovim postojećim stazama drži najviše fastest lapova,koliko i kada ih je većinom ostvarivao?
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Sanel je napisao/la:

Prilično siguran.

poz

Točno, svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa i ja. I svatko ima pravo na obranu od nametanja tuđeg mišljenja. Vi me putate, ja vam velim. Jednostavno.

MSch se pojavio prije 1994 pa je samim time valjda isključen iz ove konstatacije, međutim ako se ne varam zar niste sami rekli u posljednjem Studiju F1 kako je za vas Alonso trenutno najbolji vozač današnjice ... sad najedanput istu konstataciju izjavljujete za Hamiltona to je OK ali "skačete si u usta"?

Sanel je napisao/la: Imam jedno i pitanje.Da li u hrvatskoj još uvijek postoje karting prvenstva, znam da je prije bilo ali već dugo nisam čuo ništa o tome. Ako nema koji je razlog tome?

poz

Da održava se
slave21

??????

Post Postao/la slave21 »

Gospodine Jergovicu,postovanje.
Iman za vas par pitanja.
Evo vako
1)ZAR VI STVARNO MISLITE DA JE HAMILTON NESTO NAJVECE STA SE DOGODILO POSLIJE SENNE?????SCHUMACHER?!?!?!

2)MALOPRIJA SAM CITAO NEKI CLANAK I PISE DA JE ALAIN PROST GOVORIO KAKO JE NEMOGUCE DA JE SENNA BRZI OD NJEGA 2 SEKUNDE U KVALIFIKACIJAMA I DA GA NE NASMIJAVAMO ALI DANAS SE DOGADA OBRNUTA STVAR MCLAREN JE BRZI OD FERRARIJAA ZA 2 SEKUNDE I VISE PA SE NIKO NE BUNI????'

3)STA MISLITE BI LI HAMILTON BIO PRVI DA VOZI U RENAULTU??
Nedja
Početnik
Početnik

Post Postao/la Nedja »

Sada ja imam pitanje za JErgovica, nevezano za f1, da li pratite ostale sekcije na forumu, i da li o nekoj imate nesto posebno reci, ne mora biti pohvalno?
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Još jednom, OVO NIJE MJESTO ZA KOMENTIRANJE IZJAVA VEĆ STRIKTNO ZA POSTAVLJANJE PITANJA I MLADENOVE ODGOVORE :!: PROČITAJTE PRAVILA GDJE KOMENTIRATI :!:
Zadnja izmjena: p@rtibrejker, dana/u 15 kol 2007, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Zaključano