1) Slažem se jedino da je Bourdaisu odavno mjesto u Formuli 1, ali nisam siguran koliko je Toro Rosso dobra ekipa. Da, ako bude bolji od Vettela, Bordais ima šanse da ode u red Bull, i to bi za njega bio spas. Toro Rosso ima ozbiljan problem koji je zove Gerhard Berger koji, po onom što čujem od svojih izvora, nevjerojatno loše vodi ekipu. Dakle, što prije uspije zvrisati iz te sredine, bolje za Bourdaisa. Ostale stvari stoje, osim da u Renault neće baš lako, dok je tamo Flavio Briatore. Nisam siguran da bi Bourdais sagorio u jako dobroj ekipi. Mnogi su govorili da će Hamilton sagorjeti u Mclarenu tako rano u F1 karijeri, a mali je okrenuo svijet naglavačke.Nedja je napisao/la:Mladene, da li se slazete samnom u misljenju, da je za prvi tim Burdeu u odnosu na situaciju i realne mogucnosti torro rosso bio odlican izbor.
Ja taj tim vidim kao neku uvertiru ka Red Bull-u i timu u kojem bez obzira na rezlutate ne mogu vas mnogo kritikovati jer je formula ocaj.
Znaci ne moze puno izgubiti, a sa iole dobrim rezultatima vrata ka Red BUlu su mu otvorena, u cemu prilog idu i godine KUltarda i Weberova prosecnost, kao i to da vozacka postava u Red bulu nije dugo menjana.
Ako bude bolji od Vetela (shto mislim da njemu ako jeste kapacitet nece biti mnogo tesko, i ako uzmemo u obzir da kao shto kazete puno vise zna o set-up od njega,onda je u golemoj prednosti) i uz put osvoji koje bodove, vrata nekih timova poput tojote, vilijamsa bi mu bila otvorena zar ne, ili cak Renoa. I onda bi kao vec afirmisan u f1 imao vece sanse za uspeh u tim timovima nego sada, jednostavno mislim da bi sada u takvim timovima verovatno "sagore".
Shta vi mislite?
Takodje sada zahvaljujuci opciji uredi, mogu u ustom postu da vas pitam, da mi poredjate vozace po klasama znachi, mislim npr.
sampionski kalibri:hamilton, raikonen, alonso.
nakon njih bi npr. ishli: kovalainen, kubica, hajfeld, rozberg,montoja
pa onda lupam: burde, truli, masa............
Znachi slobodno uzmite sve aktuelne vozace iz bilo kog takmicenja sada u obzir, i poredjajte ih, ako mislite da je neko klasa za sebe, slobodno ga stavite u zasebnu klasu, takodje mozete staviti i neke tipa obecavaju, ili staro gvozdje, ili mogli su vise. Shto vishe opsirnosti i detalja to bolje.
Unapred hvala.
2) Prva klasa: Alonso, Räikkönen, Hamilton, Kubica, Montoya
Druga klasa: Heidfeld, Kovalainen, Button, N Rosberg, Bourdais, Sato, Sutil
Treća klasa: R Schumacher, Massa, Vettel, Trulli, Barrichello, Webber
Četvrta klasa: Fisichella, Coulthard, Liuzzi, Wurz, Davidson
Evo, to je to. Nisam uzeo vozače iz drugih kategorija, osim Montoye i Bourdaisa, jer mi je to komplicirano. Ovi gore su u svakoj klasi poredani onako kako ja mislim da vrijede. Od onih koji nisu tu, trebali bi biti Dan Wheldon, Scott Dixon, Tony Stewart i Timo Glock.