Ja sam gledao ROC 2005., ali izgleda da Vi niste jer je te godine Loeb bio pobjednik, što znači da ga Schumacher nije mogao pobjediti jer se radi o knock-out sitemu na dvije dobivene, a godinu prije 2004. Loeb je bio finalist s Kovalainen, gdje ga je ovaj dobio. Ali to po meni i nije neko mjerilo vozačkih sposobnosti, nego dobra zabava za vozače, a prvenstveno za publiku.LeoZGB je napisao/la:Sorry sto se mijesam u pitanje postavljeno MladenuB-Link je napisao/la: E sad, da nisam pisao bez veze evo i jedno pitanje: U jednom postu rekli ste da su top vozači F1 vanzemaljci. Po meni, ako su oni vanzemaljci, onda vozači WRC-a su u najmanju ruku iz druge galaksije. Znam da ne pratite WRC kao ostale sportove, ali koje je vaše mišljenje kada bi se usporedili ti vozači? Kada će biti moguće WRC pratiti uživo i zašto to do danas nije realizirano? Sijećam se da su Englezi pokušavali određene stageove prikazivati uživo, ali se brzo odustalo od toga; da li imate kakva iskustva ili info o tome?
Unaprijed hvala na odgovoru!
Ne znam jesi li kada gledao na eurosportu utrku koju organiziraju a zove se utrka ili noc sampiona nisam ziher.
Tamo je mislim 2005 godine nastupao Schumacher kao jos uvijek aktualni prvak u F1 i Loeb kao prvak u WRC-u i onda su vozili medzusobnu utrku na maloj asfaltiranoj stazi koja je napravljena unutar stadiona, vozili su bugy jer Schumacher je imao ugovor po kojem nije smio voziti niti jedan auto osim ferrari i maserati. Utrka se vozila na nacin da onaj koji pobijedi 2 puta u 3 kruga je ukupni pobjednik, a svaku utrku medzusobno mijenjaju bugy i svaku utrku se mijenja tko starta po unutrasnjem krugu. Schumacher je prvu i trecu utrku startao sa vanjske strane. Prvu utrku je dobio Loeb, drugu je dobio Schumacher i onda u trecoj utrci je Schumacher odvozio fantasticno i oprao prvaka u reliju po vanjskom krugu sa driftanjem i ostalim stvarima specificnim za reli tako da mislim da su i jedni i drugi vozaci iz istoga dijela galaksije![]()
Jos jednom oprostite za smetnju u Mladenovom dijelu foruma!
Evo i ja se ispričavam što tu pišem, ali kada me se provlači bezpotrebno po postovima