Daj meni, ja neću muku mučiti.Biba je napisao/la:hm... evo ja se baš sada upoznajem sa CS3... eh, muku mučim....
Foto kutak
- p@rtibrejker
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Koliko ja znam glavna prednost CS3 je mnogo bolja povezanost sa drugim Adobeovim programima preko Adobe bridgea, i one naravno koznatičke naravi. Sve ostalo što sam koristio u radu je čini mi se identično (praktički se PS nije mnogo promijenio od v5 osim u olakšavanju rada i kombiniranju odjednom nekih alata)Zweki je napisao/la:S obzirom da je ovo foto kutak i da se radi o fotografiji, da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdije.
Zna možda netko što je novo u PhotoShopu CS3 u odnosu na CS2? Nekakve novosti, poboljšanja itd.?
I ne vezano uz fotografiju, da li zna netko kako izgleda logo od Carl Zeiss, odnosno postoji li još koji logo osim onog plavog na kojem piše Zeiss (logo na cvikerima)?
I možda zna tko što znači ovo na šajbama od cvikera?
Zeiss...hm.... misliš ove?

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Zweki
- Gerijatrija foruma

Da na te. Ali mislio sam da nema možda kakve veze ono gore što sam nacrtao sa Zeiss-om. Pošto šajbe jesu njihove, pa me zanimalo što je to, logo, označava nešto ili slično.p@rtibrejker je napisao/la:Koliko ja znam glavna prednost CS3 je mnogo bolja povezanost sa drugim Adobeovim programima preko Adobe bridgea, i one naravno koznatičke naravi. Sve ostalo što sam koristio u radu je čini mi se identično (praktički se PS nije mnogo promijenio od v5 osim u olakšavanju rada i kombiniranju odjednom nekih alata)Zweki je napisao/la:S obzirom da je ovo foto kutak i da se radi o fotografiji, da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdije.
Zna možda netko što je novo u PhotoShopu CS3 u odnosu na CS2? Nekakve novosti, poboljšanja itd.?
I ne vezano uz fotografiju, da li zna netko kako izgleda logo od Carl Zeiss, odnosno postoji li još koji logo osim onog plavog na kojem piše Zeiss (logo na cvikerima)?
Zeiss...hm.... misliš ove?
![]()
![]()
![]()

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- p@rtibrejker
- Veteran

Čini mi se poznato, reci gdje si našao pa se možda i sjetim otkud mi je poznato 
ups, sa cvikera je zar ne? kasno palim
ups, sa cvikera je zar ne? kasno palim
- Oviedon Ihmisohjus -
- sale
- Site Admin

- Navijam za: F1
- Kontakt:
Što se tiče novina u CS3-ci, možda je najvažnije to da je promijenjeno sučelje (napokon su "zalijepili" sve one panele - hura!) i donekle je brži - barem kod meneZweki je napisao/la:S obzirom da je ovo foto kutak i da se radi o fotografiji, da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdije.
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Zweki
- Gerijatrija foruma

- p@rtibrejker
- Veteran

Ja nažalost neku veliku razliku u brzini ne vidim. Doduše koristim ga na potpuno novom jakom kompu pa nemam referencu sa nekog drugog.sale je napisao/la:Što se tiče novina u CS3-ci, možda je najvažnije to da je promijenjeno sučelje (napokon su "zalijepili" sve one panele - hura!) i donekle je brži - barem kod mene
Promijenjeno sučelje - kozmetička dorada
- Oviedon Ihmisohjus -
- Biba
- Test vozač

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Veky
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari
O fala klincusale je napisao/la:Što se tiče novina u CS3-ci, možda je najvažnije to da je promijenjeno sučelje (napokon su "zalijepili" sve one panele - hura!) i donekle je brži - barem kod mene
Razgovor forumaša:
Tex: "Ne dva prsta, nego jedan i jedan"
Scorpyo: Vauuuu vauuuu
Lucky: "A tii prebacuješ sveee???"
Molly: "Kaj su i slike s mora gore?"

Tex: "Ne dva prsta, nego jedan i jedan"
Scorpyo: Vauuuu vauuuu
Lucky: "A tii prebacuješ sveee???"
Molly: "Kaj su i slike s mora gore?"
- Zweki
- Gerijatrija foruma

Evo imam CD od CS3 tu na stolu i ne da mi ga se instalirat, tj. moram malo počistiti komp pa ću onda. Uglavnom jučer sam imao prilike viditi kako izgleda. Čak mi ni novo sučelje nije nešto pretjerano lijepo, nisam probao pa ne znam koliko je funkcionalno. Nadam se da je bolje za raditi, no ako sami CS3 nije bolji, onda je tu uvijek CS2. 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Frane
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
- muamert
- Test vozač

- muamert
- Test vozač

Evo maloprije setao cuku i uslikao ovu sliku neba iznad Viteza, grad gdje ja stanujem. Bas samo sto je sunce zaslo.
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- 47
- Moderator

- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- muamert
- Test vozač

- Veky
- Profesionalni vozač

- 47
- Moderator

- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- Biba
- Test vozač

- Kontakt:
moj stalak na dijelu!!!! nije da ga hvalim jer mi je to šta je... nego dečko zna fotkati... čak sma odlučila staviti njegove i naravno svoje slike u stan na zid... a sutra vam ja idem na more.. malo u split a onda u bibinje. kad se vratim zasut ću vas slikama zalaska sunca i tak toga.... nadam se da će me dočekati hrpa dobrih fotki za pogledati... eh, postala sam ovisnica o fotiću... pa-pa