Daj meni, ja neću muku mučiti.Biba je napisao/la:hm... evo ja se baš sada upoznajem sa CS3... eh, muku mučim....

Koliko ja znam glavna prednost CS3 je mnogo bolja povezanost sa drugim Adobeovim programima preko Adobe bridgea, i one naravno koznatičke naravi. Sve ostalo što sam koristio u radu je čini mi se identično (praktički se PS nije mnogo promijenio od v5 osim u olakšavanju rada i kombiniranju odjednom nekih alata)Zweki je napisao/la:S obzirom da je ovo foto kutak i da se radi o fotografiji, da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdije.
Zna možda netko što je novo u PhotoShopu CS3 u odnosu na CS2? Nekakve novosti, poboljšanja itd.?
I ne vezano uz fotografiju, da li zna netko kako izgleda logo od Carl Zeiss, odnosno postoji li još koji logo osim onog plavog na kojem piše Zeiss (logo na cvikerima)?
I možda zna tko što znači ovo na šajbama od cvikera?
Da na te. Ali mislio sam da nema možda kakve veze ono gore što sam nacrtao sa Zeiss-om. Pošto šajbe jesu njihove, pa me zanimalo što je to, logo, označava nešto ili slično.p@rtibrejker je napisao/la:Koliko ja znam glavna prednost CS3 je mnogo bolja povezanost sa drugim Adobeovim programima preko Adobe bridgea, i one naravno koznatičke naravi. Sve ostalo što sam koristio u radu je čini mi se identično (praktički se PS nije mnogo promijenio od v5 osim u olakšavanju rada i kombiniranju odjednom nekih alata)Zweki je napisao/la:S obzirom da je ovo foto kutak i da se radi o fotografiji, da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdije.
Zna možda netko što je novo u PhotoShopu CS3 u odnosu na CS2? Nekakve novosti, poboljšanja itd.?
I ne vezano uz fotografiju, da li zna netko kako izgleda logo od Carl Zeiss, odnosno postoji li još koji logo osim onog plavog na kojem piše Zeiss (logo na cvikerima)?
Zeiss...hm.... misliš ove?
![]()
![]()
![]()
Što se tiče novina u CS3-ci, možda je najvažnije to da je promijenjeno sučelje (napokon su "zalijepili" sve one panele - hura!) i donekle je brži - barem kod meneZweki je napisao/la:S obzirom da je ovo foto kutak i da se radi o fotografiji, da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdije.
Ja nažalost neku veliku razliku u brzini ne vidim. Doduše koristim ga na potpuno novom jakom kompu pa nemam referencu sa nekog drugog.sale je napisao/la:Što se tiče novina u CS3-ci, možda je najvažnije to da je promijenjeno sučelje (napokon su "zalijepili" sve one panele - hura!) i donekle je brži - barem kod mene
O fala klincusale je napisao/la:Što se tiče novina u CS3-ci, možda je najvažnije to da je promijenjeno sučelje (napokon su "zalijepili" sve one panele - hura!) i donekle je brži - barem kod mene