Ja koliko mislim poanta testiranja je testirati a to znaci voziti i prikupljati podatke.... mijenjanje pogonske jedinice koja crkne svakih 29-50 krugova mi se nikako ne uklapa u to da nesto unaprijedjuju.... ovakvi problemi relativno ocekivani??? Nakon dvije godine iskustva sam bas ocekivao da ce napravit ne najbolji motor ali motor koji je u stanju biti barem pouzadan... i da bude snagom tu negdje pri vrhu....zonelsk je napisao/la:Svjestan si da imaju kompletno redizajniranu PU? da imaju na testiranju nekoliko verzija i da su ovakvi problemi relativno ocekivani? I da je bas ovo poanta njihovog testiranja da dođu sa sto boljim paketom u aus?
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Re: Formula 1 team - McLaren
McLaren u <3
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ne kazem da je to ok ali kazem da ima date vremena.
Motor je redizajniran....(skoro cijeli)
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
a misliš da su ostali sjedili na rukama sad kad više nema tokena? Renault je redizajnirao PU pa osim ERS-a na filming dayu kod Toro Rossa i senzora na RB-u prvog dana ne sjećam se da su imali većih problema. Ferrari je mijenjao dizajn PU pa su i Haas i Ferrari vrtili krugove bez potrebe za promjenama. I Mercedes je mijenjao svoju pa isto idu kao švicarski sat...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Koliko da im damo? Alonsa sad vec mogu reci sa sigurnoscu da gubimo.... Treba ekat isto da Vandoorneu mladost prodje dok se Honda pronadje... 2 godine su nam vec protratili, a bude nam i treca prosla na nista... sponzora nemamo, ovo malo sta smo imali je oslo, otici ce alonso... imat cemo k.... treba se vratit il na merc ili preci na renault.... ili proizvest svoje motore....druge ne vidim jer ovi japanerosi su se dokazali da su nesposobni..zonelsk je napisao/la:Ne kazem da je to ok ali kazem da ima date vremena.
McLaren u <3
- zonelsk
- Veteran
Nisu, ali nisu toliki redizajn napravili.Cuky je napisao/la:a misliš da su ostali sjedili na rukama sad kad više nema tokena? Renault je redizajnirao PU pa osim ERS-a na filming dayu kod Toro Rossa i senzora na RB-u prvog dana ne sjećam se da su imali većih problema. Ferrari je mijenjao dizajn PU pa su i Haas i Ferrari vrtili krugove bez potrebe za promjenama. I Mercedes je mijenjao svoju pa isto idu kao švicarski sat...
Pojavili su se problemi sa PU koji se ne mogu rjesiti između dva testa.
Aus spec jos nije spremna, voze motore ko i prosli tjedan i za ocekivat je da ce sranje dogoditi.
Ja cu biti strpljiv barem do q3 u AUS, a mozdai do Barcelone...
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa svi osim Honde su puno prije 2014e počeli razvijat ove motore, tako da Honda kasni puno više od 1 sezone

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- zonelsk
- Veteran
Honda kasni 3 (merc je krenuo 2010, Honda q3 2013.
I imaju 3 godine manje da naprave PU koja bi trebala biti unutar par KS od mercove.
Rade radikalne promjene koje (nazalost) se pokazalo da utjecu jako na pouzdanost.
Plus sto su sjebali sa inicijalnim dizajnom a tokeni su ih kocili da to isprave kako treba.
Rađe bi da ove godine imaju motor jako blizu mercovog (da krepava svaku utrku), šasiju tako tako, ali da na temelju toga grade 2018 i 2019 nego da sad vrte vrte vrte krugove sa pouzdanim a slabim motorom.
I imaju 3 godine manje da naprave PU koja bi trebala biti unutar par KS od mercove.
Rade radikalne promjene koje (nazalost) se pokazalo da utjecu jako na pouzdanost.
Plus sto su sjebali sa inicijalnim dizajnom a tokeni su ih kocili da to isprave kako treba.
Rađe bi da ove godine imaju motor jako blizu mercovog (da krepava svaku utrku), šasiju tako tako, ali da na temelju toga grade 2018 i 2019 nego da sad vrte vrte vrte krugove sa pouzdanim a slabim motorom.
-
- Legenda
Osobno, i ja više volim ideju brzog i nepouzdanog. (za naslov se ionako neće boriti). Tak da.,..
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ako kasne tri godine, trebali bi sada imat Mercov motor iz 2014. To i ne bi bilo tako loše 

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Toon je napisao/la:Postojala je jedna ekipa početkom devedesetih (Life ili Live) ne da mi se googlati, talijani koji nisu niti jednu trku završili, ako se dobro sjećam na većinu nisu niti startali jer su zaostajali i po 20ak sekundi po krugu - sve je osnovao neki bivši zaposlenik Ferrarija (pa nije ni čudo da su bili loši) i napravio katastrofalan motor i šasiju...plesali su tu jednu sezonu i nikad više...ako ti se da googlati sigurno ima nešto o njima prije Life nego Live...no nije baš za usporedbu, nije tako crno - Mcl je ipak stroj koji se možda i probudi jednom...
Cuky je napisao/la:jeste, ovo je ta nesreća, neslužbeno nazvana "najgori bolid u povijesti F1"
Life was a Formula One constructor from Modena, Italy. The company was named for its founder, Ernesto Vita ("Vita" is Italian for "Life").[1] Life first emerged on the Formula One scene in 1990, trying to market their unconventional W12 3.5-litre engine.[1]
The team had a disastrous single season,[1] and failed to make the grid in all 14 attempted starts during the 1990 season, often clocking in laps many seconds slower than their next competitor.
Sve je inače nastalo oko W12 motora kojeg je osmislio još u 60-ima dok je bio u Ferrariju Franco Rocchi ali kojeg nikad nisu proizveli. 1980 je otpušten, a kad su zabranjeni turbo motori pokušao je ponovo progurati tu svoju ideju
Opet ću ja kao papiga...... ali samo malo u OFFTOPIC....
Pa što ako je ekipa Life imala najbolje 32. mjesto u pretkvalifikacijama??!!
http://chicanef1.com/indiv.pl?name=Life&type=a
Tko je za to, tada brinuo? Nitko..... ova ekipa postala je dio F1 povijesti.....
Bitno je bilo, da se ekipe "događaju"..... znam da se to neće ponoviti, ili gotovo nikada.... da imamo toliko momčadi u jednoj sezoni.....
Ali to je bilo ono pravo vrijeme.... bez financijskih limita.... čim ti dovedeš više konstruktora, više proizvođača motora, više inženjera - poanta je na konstruktorima.... što više njih - više ideja....
Sada je F1 ograničeno društvo.....

Da se vratim na temu: Zak Brown? On nema ništa sa ovim novim fijaskom Honde? Možda i nema.... ali ja ne vjerujem u ovaj način F1 biznisa - to je čista lobotomija...... Da F1 postoji zbog novca ( i gledatelja )?!
Je, i Ron Dennis je išao za biznisom, novcem.... ali taj ambiciozni mehaničar je vidio bit F1 sporta - vozači i konstruktori - onda je došla i lova. A danas samo lova i zadovolijiti gledatelje??!!

Tko hoće nek' gleda. Tko neće gledati, ne mora......
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Sorry al upravo čika Ron ti je zakuhao taj sos sa Hondom. Ron Dennis vise nije bio onaj stari kad se vratio nakon whitmarsha. Pogotovo ono dugovlacenje i nemogucnost pronalska glavnog sponzora. Odzvonilo je i njemu.
EDIT:
Neznam koliko je vjerovati skyu tu ali pošto su Britanci. Ugovor s Hondom je potpisan na 10 godina. A tek su na 3.
Možda je Dennis imao filing da će ga ovako odbacit pa im ga je stavio fino

EDIT:
Neznam koliko je vjerovati skyu tu ali pošto su Britanci. Ugovor s Hondom je potpisan na 10 godina. A tek su na 3.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ferrari-BiH
- Veteran
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Kod McLarena samo ravnice (ne zbog previše downforca da se ne zabunite
)

Alonso was asked if he's able to go through turn 3 flat out. "With our lack of power, every corner is flat out." #AMuS

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS

hahahahahahahaha

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3503 ... straights/
Ah, užasa...... govorim o komentarima Cuky-ija i Kenny-ija...... to je toliko ponižavajuće - nemam riječi kojima bi to opisao.
Ne samo za Fernanda...... koliko za McLaren..... ovo baš boli.....

Pazite ovo:
http://www.grandprix247.com/2017/03/08/ ... ept-honda/
Alonso pljuje otvoreno po Hondi. Svaka mu čast, ali ovo je malo previše..... sa njegove strane.
Ah, užasa...... govorim o komentarima Cuky-ija i Kenny-ija...... to je toliko ponižavajuće - nemam riječi kojima bi to opisao.
Ne samo za Fernanda...... koliko za McLaren..... ovo baš boli.....

Pazite ovo:
Alonso pljuje otvoreno po Hondi. Svaka mu čast, ali ovo je malo previše..... sa njegove strane.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Sta previse?pospani gad je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3503 ... straights/
Ne samo za Fernanda...... koliko za McLaren..... ovo baš boli.....![]()
Pazite ovo:
Nek pitaju mene pa da vidis
Alonsista hasta la muerte..
- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Za Alonsa je bolje da momentalno da otkaz nego da se trecu godinu za redom pati.

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- mrd
- Profesionalni vozač
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ne,ne. Ovo je sad već previše... Treba hondu odjebat pa nek sami rade svoj motor.
-
- Legenda
Kaže Alonso bolid je (ipak) sasvim dobar, isključivo je do motora
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny