Kenny je napisao/la:
Naravno, ali neke stvari su ipak dno dna, nekad su se te stvari zvale žuta štampa kad ulaze novinaru u privatne živote poznatih ljudi, a danas oni bez mozga stavljaju svoj privatni život na te društvene mreže. Kog briga šta je danas Hamiltin radio?
Opet nitko te ne tjeda da gledas njegov privatni zivot. To je tvoj izbor. (ocito te ipak zanima kad znas kaj mu se u zivotu događa).
Kenny je napisao/la:
Nebi reko ogranižen nego sasvim normalno gledam na te stvari i boli me qurac za nečiji privatni život imam svoj i nemislim ga provest u gledanju tuđih života, a da je to životni stil nebi se složio s tobom, prije bi reko glupost modernog doba
Glupost modernog doba? -- lol, pa po takvom je sve glupost sto je novo..
Da se neke pitalo vjerojatno danas nebi imali ni struje ili sta vec....
Kenny je napisao/la:
Čim stavljaju svoj privatni život imam pravo kritizirat sve što se tiče njihovog privatnog života, sami stavljaju svoj život da ga svi vide, niko ih jetjera na to, a oni bez mozga stavljaju i telemetriju svog bolida. Zar to nije bolesno da riskiraš da izgubiš utrku jer si stavio telemetriju na Twitter?
Imas pravo kritizirati ako so objektivano, ako ces u startu rec da je on "los" jer stavlja svoj zivot na drustvene medije onda nisi dostjan da kritiziras je ne sagledavas sve činjenice.
Opet...nekog zanima, neko gleda i covjek to stavlja na internet.....
Ti imas izbor to gledati ili ne.......
Devedeset posto loših stvari se u svijetu događa jer ljudi ne zele razumijeti drugu stranu jer gledaju samo kaj se njima i ne pokusavaju biti otvoreni prema drugim stvarima
I like to race, not to do laps alone.