Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
speedy56
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: FAlonso ALotterer

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la speedy56 »

Ima 5. najbrži krug utrke (jedan od onih koje je vrtio za zabavu :biggrin: ), samo 1,2s od Rosberga, obojica su ga postavili u 52. krugu
Na S1 liniji je imao 2. najveću brzinu (0.9kmh iza Masse), a na S3 (ciljnoj liniji) je bio najbrži. Ima nešto u toj šasiji, kad se pogleda povečanje razmaka od petka do subote, i bolja forma u utrci (barem u 1 krugu u utrci) vidi se koliko ih Honda koči.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ajde nisam htio prvi :-)
Ok imao je srece..

I just wanted to have fun :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Bodovi su tu. To se broji.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Zanimljiv onboard iz Socija

https://t.co/mIXBE96fUt
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Nije i Hamilton reko da nezna?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ma zaebancija. Cisto da podignu mrtvu atmosferu
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
speedy56
Legenda
Legenda

Alonso je 2x tokom pressice skinuo mikrofon, Hamilton se slikao sa susjedima (Nando i KMag).... samo to dovoljno govori
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

speedy56 je napisao/la:Alonso je 2x tokom pressice skinuo mikrofon, Hamilton se slikao sa susjedima (Nando i KMag).... samo to dovoljno govori
Sainz nije ni imao onaj mikrofon koji je nataknut na njih :D.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

Alonso-champ je napisao/la:Zanimljiv onboard iz Socija

https://t.co/mIXBE96fUt
Kao da je magnet za krhotine?
Kao da sam vidio da je naletio na 3 komada "nečega"?
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Dobro si vidio..
Gdje on tu i krhotina :-)
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

speedy56 je napisao/la:Alonso je 2x tokom pressice skinuo mikrofon, Hamilton se slikao sa susjedima (Nando i KMag).... samo to dovoljno govori
A dobro taj se za Twitter, instagram ... stalno naslikava
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Kenny je napisao/la:
A dobro taj se za Twitter, instagram ... stalno naslikava

I? to je lose? dobro?
I like to race, not to do laps alone.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

ako mu ne utječe na performanse na stazi (a po viđenom ne utječe) onda neka radi što god želi...meni je možda u nekim slučajevima malo pretjerao, ali ako je on ok, ako je njegova momčad ok sa time i ako ne krši nikakav zakon/ugovor neka radi šta god hoće...siguran sam da ljude to ne interesira da on nebi ni radio
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Normalno da je loše, kog boli qurac za njegov privatni život i te slike? Ja osobno nerazumijem u čemu je fora gledat nečije privatne živote, a još manje u čemu je fora davat svima sve o svom privatnom životu. Pogledaj Kimija i Vettela kako normalno razmišljaju i nemaju twittere i slične stvari
slika
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Kenny je napisao/la:Normalno da je loše, kog boli qurac za njegov privatni život i te slike? Ja osobno nerazumijem u čemu je fora gledat nečije privatne živote, a još manje u čemu je fora davat svima sve o svom privatnom životu. Pogledaj Kimija i Vettela kako normalno razmišljaju i nemaju twittere i slične stvari
Što tebe to onda brine? Svatko ima pravo na svoj zivot i s njim radi sto hoce.

To sto si (oprosti na izrazu) ali ogranicen i sto ljude sudis po stilu zivota je iskucivo tvoj problem.

Drustvene mreze su tu, bit ce tu i to je dio "modernog" zivota. Ako se tebi ne sviđaju nemoj ih imat ali nemoj druge kritizuraju jer rade nesto sto tebi se ne sviđa / smeta.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

zonelsk je napisao/la:Što tebe to onda brine? Svatko ima pravo na svoj zivot i s njim radi sto hoce.
Naravno, ali neke stvari su ipak dno dna, nekad su se te stvari zvale žuta štampa kad ulaze novinaru u privatne živote poznatih ljudi, a danas oni bez mozga stavljaju svoj privatni život na te društvene mreže. Kog briga šta je danas Hamiltin radio?
zonelsk je napisao/la:To sto si (oprosti na izrazu) ali ogranicen i sto ljude sudis po stilu zivota je iskucivo tvoj problem.
Nebi reko ogranižen nego sasvim normalno gledam na te stvari i boli me qurac za nečiji privatni život imam svoj i nemislim ga provest u gledanju tuđih života, a da je to životni stil nebi se složio s tobom, prije bi reko glupost modernog doba
zonelsk je napisao/la:Drustvene mreze su tu, bit ce tu i to je dio "modernog" zivota. Ako se tebi ne sviđaju nemoj ih imat ali nemoj druge kritizuraju jer rade nesto sto tebi se ne sviđa / smeta.
Čim stavljaju svoj privatni život imam pravo kritizirat sve što se tiče njihovog privatnog života, sami stavljaju svoj život da ga svi vide, niko ih jetjera na to, a oni bez mozga stavljaju i telemetriju svog bolida. Zar to nije bolesno da riskiraš da izgubiš utrku jer si stavio telemetriju na Twitter?
slika
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Kenny je napisao/la:
Naravno, ali neke stvari su ipak dno dna, nekad su se te stvari zvale žuta štampa kad ulaze novinaru u privatne živote poznatih ljudi, a danas oni bez mozga stavljaju svoj privatni život na te društvene mreže. Kog briga šta je danas Hamiltin radio?
Opet nitko te ne tjeda da gledas njegov privatni zivot. To je tvoj izbor. (ocito te ipak zanima kad znas kaj mu se u zivotu događa).
Kenny je napisao/la: Nebi reko ogranižen nego sasvim normalno gledam na te stvari i boli me qurac za nečiji privatni život imam svoj i nemislim ga provest u gledanju tuđih života, a da je to životni stil nebi se složio s tobom, prije bi reko glupost modernog doba
Glupost modernog doba? -- lol, pa po takvom je sve glupost sto je novo..

Da se neke pitalo vjerojatno danas nebi imali ni struje ili sta vec....
Kenny je napisao/la: Čim stavljaju svoj privatni život imam pravo kritizirat sve što se tiče njihovog privatnog života, sami stavljaju svoj život da ga svi vide, niko ih jetjera na to, a oni bez mozga stavljaju i telemetriju svog bolida. Zar to nije bolesno da riskiraš da izgubiš utrku jer si stavio telemetriju na Twitter?
Imas pravo kritizirati ako so objektivano, ako ces u startu rec da je on "los" jer stavlja svoj zivot na drustvene medije onda nisi dostjan da kritiziras je ne sagledavas sve činjenice.

Opet...nekog zanima, neko gleda i covjek to stavlja na internet.....

Ti imas izbor to gledati ili ne.......

Devedeset posto loših stvari se u svijetu događa jer ljudi ne zele razumijeti drugu stranu jer gledaju samo kaj se njima i ne pokusavaju biti otvoreni prema drugim stvarima
speedy56
Legenda
Legenda

3 godine i jedan dan:

Htio sam jučer postati kad je bilo točno 3 god, ali sam zaboravio
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

zonelsk je napisao/la:Opet nitko te ne tjeda da gledas njegov privatni zivot. To je tvoj izbor. (ocito te ipak zanima kad znas kaj mu se u zivotu događa).
Neznam po čemu si zaključio da ja pratim ičiji Twitter? jer to nisam nijgdje naposao i nepratim to niti me zanima
zonelsk je napisao/la:Glupost modernog doba? -- lol, pa po takvom je sve glupost sto je novo..
Normalno da nije sve glupost, ali nešto ipak je
zonelsk je napisao/la:Da se neke pitalo vjerojatno danas nebi imali ni struje ili sta vec....
De molim te kakve veze ima struja sa Twitterom?
zonelsk je napisao/la:Imas pravo kritizirati ako so objektivano, ako ces u startu rec da je on "los" jer stavlja svoj zivot na drustvene medije onda nisi dostjan da kritiziras je ne sagledavas sve činjenice.
Kako trebam pisat da bi to bilo objektivno? pisat laži da je to normalno slikat se stalno da svako vidi di si bio kad izađeš van? da je normalno ugrozit si utrku kad staviš telemetriju?

Opet...nekog zanima, neko gleda i covjek to stavlja na internet.....
zonelsk je napisao/la:Ti imas izbor to gledati ili ne.......
Zato i negledam to
zonelsk je napisao/la:Devedeset posto loših stvari se u svijetu događa jer ljudi ne zele razumijeti drugu stranu jer gledaju samo kaj se njima i ne pokusavaju biti otvoreni prema drugim stvarima
reci konkretno o čemu misliš
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Privatni život slavne, pametne, normalne osobe zadržavaju za sebe.
Oni koji su umišljeni, koji u sebi osjećaju prazninu nakon svega što imaju u životu i nezadovoljstvo, koji su narcisoidni trebaju uvlakače, koji će im se diviti - bolesno.

Nije daleko ni sasvim prosječna osoba, koja se MORA naslikavati za facebook, ili stavljati što je jučer jela i tako to - bezveze.

Gdje bi te prosječne osobe završile da nema facebook-a i instagrama? Bile bi nitko i ništa.

Meni je bitno, kakav je Lewis na stazi, a ne, u koliko sati je izveo psa na pišanje. #-o
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

pospani gad je napisao/la:Privatni život slavne, pametne, normalne osobe zadržavaju za sebe.
Oni koji su umišljeni, koji u sebi osjećaju prazninu nakon svega što imaju u životu i nezadovoljstvo, koji su narcisoidni trebaju uvlakače, koji će im se diviti - bolesno.

Nije daleko ni sasvim prosječna osoba, koja se MORA naslikavati za facebook, ili stavljati što je jučer jela i tako to - bezveze.

Gdje bi te prosječne osobe završile da nema facebook-a i instagrama? Bile bi nitko i ništa.

Meni je bitno, kakav je Lewis na stazi, a ne, u koliko sati je izveo psa na pišanje. #-o
Točno to

[quote="pospani gad"Nije daleko ni sasvim prosječna osoba, koja se MORA naslikavati za facebook, ili stavljati što je jučer jela i tako to - bezveze. [/quote]

Ni sa tim nije niko i ništa samo pokazuje koliko neuživa u izlasku van, u jelu i slično jer se vani stalno naslikava i visi na fejsbuku, prvo slika jelo koje se ohladi dok ga uslika i uopće neuživa u tom jelu i tom izlasku van nego pati za nekim glupavim lajkovima i neuživa u stvarnom životu

Ova slika dobro pokazuje koliko su društvene mreže promjenile moral ljudi
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57DF08EC
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Pa sad ovaj primjer ti je totalno promašen...prvo, u prošlo vrijeme nije postojala tehnologija kojom bi se ljudi sami naslikavali...a pogotovo ne mogućnost da dijeliš fotografiju odmah ili da ju obrišeš pa pokušaš novu...

Ali opet, to što je danas nešto lakše ne znači da se prije nikad nije radilo...samo je bilo teže doći do takvog materijala jer se nije dijelio kroz 2-3 klika mišem/palcem
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Cuky je napisao/la:Pa sad ovaj primjer ti je totalno promašen...prvo, u prošlo vrijeme nije postojala tehnologija kojom bi se ljudi sami naslikavali...a pogotovo ne mogućnost da dijeliš fotografiju odmah ili da ju obrišeš pa pokušaš novu...

Ali opet, to što je danas nešto lakše ne znači da se prije nikad nije radilo...samo je bilo teže doći do takvog materijala jer se nije dijelio kroz 2-3 klika mišem/palcem
U vrjeme prije 50 godina nije, ali u vrjeme prije 10-15 godina je, pa curice nisu slale svoje slike di su gole da ih svaka budala vidi, tako da se moglo to radit, ali su ljudi bar malo normalnije razmišljali
Cuky je napisao/la:...a pogotovo ne mogućnost da dijeliš fotografiju odmah ili da ju obrišeš pa pokušaš novu...
Džabe im da brišu takve slike kad ih svaka budala vidi gole na fejsbuku

Ovo bi bio moj zadnji post u vezi ovoga u ovoj temi ipak je tema o Alonsu. Ako neko ima šta za napisat neka napiše u PM, ili neka otvori prikladnu temu
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Odgovori