Hvala kolega@zizi
O Dani crni Dani

nazvao si me psom?
Pretpostavljam da je pesek umiljat mali pas, oliti ga psić?
Za mene je Lujo prepotentna, nepismena seljačina koji je dva naslova osvojio bez konkurencije. Konkurent mu Rosberg koji je br. 2 u Mercedesu?
On zna da Rosberg nema nikakve šanse da ga ugrozi i usprkos svemu tom jadnom Rosbergu stavlja so na ranu i ponižava ga pred milijunima!?
To može samo DNO od čovjeka i izgleda da je Hemo baš taj.
Šupak koji je nekoliko puta na "mišiće" izgurao Niku sa staze. Nečisto i bezobrazno.
Za mene je Lujo pravi mali zločasti otrov i ova njegova dva naslova za mene i nemaju neku težinu.[/quote]
Pa jel jesi Bernardinac ili nisi?

Uostalom , lako je biti osjetljiv. A za tebe znam da si osjetljiv na Hamiltona. Treći naslov. Nije loše za nekoga tko je seronja i težak za rad sa ekipom. ili je to netko drugi?

Nisam ja osjetljiv na Hamu. Zaboli me za njega, Alonsa i ostale. Ja gledam od čega ću živjeti.
Hamo je lajao na Vettela kako ne zna vozit (kako promaši apex) i kako je šampion samo jer ima dominantan bolid.
Praktički je omalovažavao Vettelove naslove.
On sada ima još dominantniji bolid a sere kao da je oslobodio planet od zlih alien-a.
Jednostavno ne volim takve likove. Ljigav mi je previše.
Vettel je kadkad bio bezobrazan prema Webberu ali Hamo je vrh. Uživa kad vidi Niku da pati, tip je sadist.
Osvoji tip naslov u utrci koju je loše odvezo i uz puno sreće, jer jednostavno ima makinu, pa dođe u sobu gdje su Vettel i Rosberg, hoda okolo na ivici suza, dahće na koljenima u mikrofon jer je u "šoku" od spoznaje naslova i kad malo dođe do daha i pribere se, presvuče se da pokaže tetovaže, i onda ode jebavat kolegu?
Bljak, bljak...