Lauda, pa ko još njega uzima za ozbiljno?Cuky je napisao/la:canzve je napisao/la:Po Laudi ispada da je Alonso kriv za nesposobnos da ferrari da u tim godinama kostruise koliko toliko konurentan bolid, pa sada kada nije u Ferrariju udri po Alonsu. videli smo i na predhodnoj trci kako Hamilton galami na svog inzinjera da ga ne uznemirava, a sve kao posledica njegove nemogucnosti da stigne Fetela. i to nije sirenje negativne energije! Svi vozaci imaju razlicit pristup u razvoju bolida, ali ove kritike i komentari su suvise smesni.
Ali imao je Lauda i ranije takvih izjava, tako....
Oni koji su bili nesposobni svoje su platili svojim pozicijama u toku prošle sezone. Po Laudi je upravo ono što sam i ja nedavno rekao: umjesto da ih je motivirao da se još jače bace na posao on im je svojim izjavama ubio motivaciju.
Prije će se on umiroviti nego će McLaren biti u top 3Alonso-champ je napisao/la:A on vam odgovara
"Now I'm not getting out of Q1, so it's time for many to enjoy at this moment. Those who are enjoying, they are third, one second behind.
"They're beating me, but they're not beating Mercedes, which at the end of the day is my goal. So it's time for others to enjoy, but soon it will be time for me to enjoy."
Pred dan-dva je izjavio da je McLaren njegova zadnja momčad...al opet, tako je izjavio i za Ferrari pa se predomislio...McLewis je napisao/la:Pa cojek kaze da zeli pobjedit mercedes, znaci ako bi dobio drugi mercedes u ruke opet bi imao auto sposoban da pobjedi mercedes
Ti ponovo po motivaciji?
Ni ti a još manje Lauda niste u pravu:
A kakva je ovo izjava pitam ja tebe?27/03/2014
"I believe we can fight for the championship," said the Spaniard. "We have more potential than we showed in Australia. We need to put everything in place and then we will have a better weekend. The team has the facilities and the talent to do a very good job. We can be strong and we will do better, I'm sure.
"It's not been a perfect start," he admitted. "It seems like a repetition of the last couple of years, but these are different rules and a different rate of development applies. Our hopes are perfectly intact."
Motivirajuća ili obratno?
Čarobna kugla sveznajućeg Cuky-a kaže da McLaren sigurno još koju godinu neće u top 3.
To je tako kad ti kažeš!

Alonso nešto rekao pa porekao? Sramota.
Ja bih nakon teškog mamurluka sam sebi rekao...e nikad više, pa bi slagao.

Šta je tebi tu nejasno?
Alonso mislio kako će voziti u Ferrariju do kraja karijere ali je međuvremenu dobio nogu, sporazumno otišao, (da ne nagađamo o razlozima).
Pošto se još osjeća fit, odlučio tip probati još malo zaraditi, i još malo voziti, ipak su mu 33 godine i sad radi kod drugog i vjerojatno će do penzije, ali ni to ne mora biti 100% sigurno.
Možda se ponovo vrati u Ferrari?
Kad je Kimi otišao, činilo se tad, zauvjek, pa se vratio.
Schu je otišao u mirovinu i svi ste plakali, pa se čovjek ponovo vratio.
Sanader u zatvoru, HDZ u pizdarijama, pa Kolinda osvoji izbore. HDZ se vratio,
Bandić se vratio iz zatvora eee.
Čuda su moguća
Nikad ne reci nikad.
A šta bi vi kad bi vam se RAK vratio i metastazirao?