plus bio je u bolnici i vjerovatno je vidio kakva je situacija. Ocito je lose stanje bilo ondaFernando AlonsoVerified account
@alo_oficial
Difficult to sleep... #ForzaJules

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
plus bio je u bolnici i vjerovatno je vidio kakva je situacija. Ocito je lose stanje bilo ondaFernando AlonsoVerified account
@alo_oficial
Malo morgen. Toto ima 10% dionica, a Lauda 30% dionica Mercedes f1 tima.elder je napisao/la:Lauda je samo Non-Executive Chairman tako da je bi rekel da se njega bas i nebu nekaj previse pitalo. Tu odlucuje toto puno viseAlonso-champ je napisao/la:Cuj Massu:katerham..lol
Alonso definitivno napusta Ferrari,pitanje ostaje kamo se seli...nadam se da je MGP,mada je Lauda to jutros onako ostro odbacio ali hej,do juce je i Vettel govorio kako ne ide iz RBR pa jutros hladan tus...citam da ce se sve znati nakon 13.10 kad onj Marcione ili sta je vec,preuzme uradno sve...izdrzimo jos malo
obrnutoDani je napisao/la:Malo morgen. Toto ima 10% dionica, a Lauda 30% dionica Mercedes f1 tima.elder je napisao/la:Lauda je samo Non-Executive Chairman tako da je bi rekel da se njega bas i nebu nekaj previse pitalo. Tu odlucuje toto puno viseAlonso-champ je napisao/la:Cuj Massu:katerham..lol
Alonso definitivno napusta Ferrari,pitanje ostaje kamo se seli...nadam se da je MGP,mada je Lauda to jutros onako ostro odbacio ali hej,do juce je i Vettel govorio kako ne ide iz RBR pa jutros hladan tus...citam da ce se sve znati nakon 13.10 kad onj Marcione ili sta je vec,preuzme uradno sve...izdrzimo jos malo
Wolff will become a 30% shareholder of Mercedes Grand Prix, Niki Lauda will hold 10%, however in a rather awkward conflict,
Da,i jos promjenio avatar na twitteru,sad ima zajednicku sliku sa Julesom...ne znam...molim Boga da se Jules izvuceF1NAC je napisao/la:ovaj twitter mi je upao u oci
@alo_oficial
Ne znam baš. 2 od 3 najveća konkurenta za naslov prvaka da budu u istom timu? To ne funkcionira a čisto sumnjam da Alonso želi dijeliti ekipu sa konkurentom za naslov, i riskirati ili dovesti se u situaciju da u istom bolidu izgubi od njega.Dani je napisao/la:Ova treca bi meni bila najdraza da sam na njegovom mjestu. Jednaki bolidi, jednaki uvjeti. Pa da vidimo tko je bolji.
Felipe Massa reckons Formula 1 rival Fernando Alonso faces a difficult choice when it comes to deciding what to do next after leaving Ferrari.
Alonso is set to leave the Scuderia with a year remaining on his current contract, after his relationship with the Maranello F1 team broke down amid the Spaniard's attempts to instigate a seat swap with Mercedes driver Lewis Hamilton for next season.
Reigning world champion Sebastian Vettel all but confirmed Alonso's exit from Ferrari when it was announced during the recent Japanese Grand Prix that he would be leaving Red Bull.
And although Alonso claimed at Suzuka that Vettel's move does not affect his own situation, the Spaniard's current 2015 options appear limited to joining McLaren or taking a sabbatical until 2016.
Massa, who raced as team-mate to Alonso at Ferrari from 2010 until the end of last year, thinks uncertainty over the likely competitiveness of the new McLaren-Honda package will make Alonso's next move difficult.
"The change is not easy for him," Massa said.
"Fernando wanted to go to Mercedes - definitely - he will try everything he can to go there, but I don't think he will get the opportunity next year, so the only place is McLaren.
"But honestly McLaren is not in the best moment, and this car is so complicated so I don't believe Honda will arrive having the best engine straightaway.
"It won't be easy for them and Fernando has no idea how it's going to be.
"He's thinking about the possibility to win the championship."
Massa said the idea of Alonso taking a year out to evaluate his options for 2016 is a serious proposition, but would be bad for Formula 1 given the double world champion's standing within the sport.
"To stay out one year is not nice, and not nice for Formula 1 as well to lose him for one year," Massa added.
"He's a top driver, very famous, very important for Formula 1.
"Having him one year out can happen - I know Fernando very well and it can happen - [but] I don't know if it will be positive for him [either]."
Svi oni imaju ugovore,i Alonso sam ima ugovor sa SF za iducu godinu,a vidi sta se desava,tako da te ugovore u F1 mozemo okaciti macku...Kenny je napisao/la:Ja nerazumijem zašto ga stavljate u Williams kad oni imaju potpisane ugoivore sa oba dva vozaža za iduću sezonu i to još umjesto Bottasa?