Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Dani »

McLewis je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:Glavesine su svapske :D haha. Govori se da se McLaren sprema ponuditi ponudu za povratak Hamiltona (GPupdate)
Procitao sam i razveselio se jako, fali nam jak vozac u rkipi, al ocajno fali.... Bilo bi lijepo vidjet njega ili alonsa u ekipi...
Ili zajedno. S obzirom da će hondin motor vjerojatno biti inferioran mercedesu biti će potrebni vrhunski vozači. Nadam se da će šasija i aerodinamika biti na vrhuncu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Slash je napisao/la:Točno i da ne daju sve od sebe (što isto mislim da je budalaština jer je i sam rekao da je izgubio vrijeme na 1. stopu zbog krivog pozicioniranja), on je pobjedu izgubio u subotu vlastitim greškama. Trebao je komotno uzet pole uz ROS-ove probleme i krstarit do pobjede danas...
"Our pitstops were generally not on the level we want them to be, also because we were conservative and didn't want to ruin it with an unsafe release."
Toliko o krivom pozicioniranju i vama koji vjerujete u to.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

LEWIS:
“They had some problem with my left-front wheel on one of them and I think on the first one I was a little bit long [in hitting his marks in Mercedes’ pit box],” the 29-year-old told reporters.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Dani je napisao/la: Ili zajedno. S obzirom da će hondin motor vjerojatno biti inferioran mercedesu biti će potrebni vrhunski vozači. Nadam se da će šasija i aerodinamika biti na vrhuncu.
Džaba kad trebaju vozit ko po jajima, a po meni se Hamo od top vozača baš u tome najslabije snalazi.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

jel opet bila neka sabotaža prema hamiltonu
Michael is faster than you!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Razocaravajuce
Darkness rises when silence dies
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

zašto je prekinuo krug?
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Vjerojatno je bila neka greška u S1 jer mu je intermediate 1 (ona crta gde režu S1 liniju, praktički speed trap, Rosebrga je imao 300 i nešto)) bio manje od 250kph (znači da je valjda već prije T4 pustio gas) ili jednostavno pustio krug iz nekog xy razloga
slika
wolfman
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

kaže toto da je u drugom sektoru zaključio da je premokro ali nije znao da je zadnji sektor suh,zajeb
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

još jedna greška hamiltona

zadnji pokušaj, ispred rosberga je i umjesto da se pobrine da ostane ispred njega bez obzira kakva je staza.. samo treba iskontrolirat do kraja on napravi ovakvu grešku..

Tak se ne osvaja prvenstvo
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Nico je odvozio iza luje prva 4 zavoja i odvozio ih je brze, privlizio se hamiltonu, koji je dosta plesao i onda na prvoj drs zoni lewis propusta rosberga... Zasto?? Hmmm
McLaren u <3
speedy56
Legenda
Legenda

Prije nego krenete s sabotažom... Sam je rekao da je napravio grešku
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

McLewis je napisao/la:Nico je odvozio iza luje prva 4 zavoja i odvozio ih je brze, privlizio se hamiltonu, koji je dosta plesao i onda na prvoj drs zoni lewis propusta rosberga... Zasto?? Hmmm
zato kaj je sam odustao od kruga,
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ko zna kaj je bilo, al rekel je da je sam napravil gresku. Ak nis drugo bar bu zanimljivo sutra, pa jedanput i rosberg mora da bu imal problema s bolidom nebude svaki put njemu kod podmazano islo
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Sam si je spakovao danas.... E moj lujo...
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Koji zajeb danas. Trebao je zblokirati rosberga još koju sekundu i ovaj ne bi stigao na vrijeme. I ovak je sumnjivo bilo jer se vidjelo crveno svijetlo na semaforu. E sad , da su ovi nadoknadili 4-5 sekundi u zadnjem sektoru mi je malo pretjerano. No dobro Charlie veli da je sve u redu, pa valjda i je, jer sam prvo pomislio da je neka greška sa mjerenjem vremena.

slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Koji zajeb danas. Trebao je zblokirati rosberga još koju sekundu i ovaj ne bi stigao na vrijeme. I ovak je sumnjivo bilo jer se vidjelo crveno svijetlo na semaforu. E sad , da su ovi nadoknadili 4-5 sekundi u zadnjem sektoru mi je malo pretjerano. No dobro Charlie veli da je sve u redu, pa valjda i je, jer sam prvo pomislio da je neka greška sa mjerenjem vremena.
E sad mi se vec cini da namjerno lupetas da zakuhas na forumu??? Ajmo koristit alonso style ak nemrem bit brzi idem ga zahebat na neposten nacin?? (Madjarska 2007)
Da je rosberg prosao tisucinku poslije kraja (pocetka crvenog svjetla) odma bi izbacilo kockastu zastavicu kraj njegovog vec zabiljezenog vremena.... Ili sada i Fia sabotira lewisa???
Btw zadnji sektor se na ocigled vidjelo da ga voze svi puno brze i da je staza u puno boljem stanju.... Da nije toliko vlazna...
McLaren u <3
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Lik je gotov. Pjesma, za ovu situaciju:

http://www.youtube.com/watch?v=KO9wLmP-ruk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

pospani gad je napisao/la:Lik je gotov. Pjesma, za ovu situaciju:

http://www.youtube.com/watch?v=KO9wLmP-ruk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali još uvijek je sviježiji od Alonsa. Onakva greška mu se ne bi smijela dogoditi. :roll:
slika

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Bez obzira na ishod utrke mislim da prerano otpisujete Hamiltona.
Očito je brži vozač od Rosberga, ima još dosta utrka do kraja, a mora se i njemu posložiti koji čisti vikend. Na čisti vikend to je sigurna pobjeda, samo je pitanje da li će na kraju biti više ''čistih'' vikenda ili onakvih kao u AU i VB.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Neka i danas bude tako i to je to :)
speedy56
Legenda
Legenda

Po meni je veće pitanje koliko će Rosberg imat DNF-ova (a kad-tad će mu se nešto dogoditi uvijek se ti problemi do kraja sezone nekako izjednače), a koliko Hamilton jer kad se zbroje DNF-ovi Hamilton de facto ima nekih 20-ak bodova prednosti, ali se ne zbraja tako.

Danas po meni Hamilton ima šanse samo u slučaju kiše ili ovoga gore kaj se tiče Rosberga. Ako je suho Rosberg ima prednost u strategiji, a s time će ga teško proći
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

speedy56 je napisao/la:Po meni je veće pitanje koliko će Rosberg imat DNF-ova (a kad-tad će mu se nešto dogoditi uvijek se ti problemi do kraja sezone nekako izjednače), a koliko Hamilton jer kad se zbroje DNF-ovi Hamilton de facto ima nekih 20-ak bodova prednosti, ali se ne zbraja tako.

Danas po meni Hamilton ima šanse samo u slučaju kiše ili ovoga gore kaj se tiče Rosberga. Ako je suho Rosberg ima prednost u strategiji, a s time će ga teško proći
Bilo suho ili kisa sve jedno, ako hamilton prođe start kako spada, na to mislim da ga ko ne pokupi ceka nas dobra borba. Po mojem hamiton bude tu agresivniji ipak mu je to homerace, a mozda i vidimo napokon postenu borbu za P1.

Jos samo sat i 15 pa budemo vidli :) kaj bude
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

speedy56 je napisao/la:Po meni je veće pitanje koliko će Rosberg imat DNF-ova (a kad-tad će mu se nešto dogoditi uvijek se ti problemi do kraja sezone nekako izjednače), a koliko Hamilton jer kad se zbroje DNF-ovi Hamilton de facto ima nekih 20-ak bodova prednosti, ali se ne zbraja tako.

kako si došao do dvadesetak?
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Neki problemi na stražnjoj desnoj kočnici na Lojzekovom bolidu...barem Ted tako veli. 15min prije starta i nije baš nešto obečavajuće za njega...
Odgovori