Ili zajedno. S obzirom da će hondin motor vjerojatno biti inferioran mercedesu biti će potrebni vrhunski vozači. Nadam se da će šasija i aerodinamika biti na vrhuncu.McLewis je napisao/la:Procitao sam i razveselio se jako, fali nam jak vozac u rkipi, al ocajno fali.... Bilo bi lijepo vidjet njega ili alonsa u ekipi...F1NAC je napisao/la:Glavesine su svapskehaha. Govori se da se McLaren sprema ponuditi ponudu za povratak Hamiltona (GPupdate)
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dani
- Legenda
"Our pitstops were generally not on the level we want them to be, also because we were conservative and didn't want to ruin it with an unsafe release."Slash je napisao/la:Točno i da ne daju sve od sebe (što isto mislim da je budalaština jer je i sam rekao da je izgubio vrijeme na 1. stopu zbog krivog pozicioniranja), on je pobjedu izgubio u subotu vlastitim greškama. Trebao je komotno uzet pole uz ROS-ove probleme i krstarit do pobjede danas...
Toliko o krivom pozicioniranju i vama koji vjerujete u to.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
LEWIS:
“They had some problem with my left-front wheel on one of them and I think on the first one I was a little bit long [in hitting his marks in Mercedes’ pit box],” the 29-year-old told reporters.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Džaba kad trebaju vozit ko po jajima, a po meni se Hamo od top vozača baš u tome najslabije snalazi.Dani je napisao/la: Ili zajedno. S obzirom da će hondin motor vjerojatno biti inferioran mercedesu biti će potrebni vrhunski vozači. Nadam se da će šasija i aerodinamika biti na vrhuncu.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
zašto je prekinuo krug?
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Vjerojatno je bila neka greška u S1 jer mu je intermediate 1 (ona crta gde režu S1 liniju, praktički speed trap, Rosebrga je imao 300 i nešto)) bio manje od 250kph (znači da je valjda već prije T4 pustio gas) ili jednostavno pustio krug iz nekog xy razloga

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
kaže toto da je u drugom sektoru zaključio da je premokro ali nije znao da je zadnji sektor suh,zajeb
- Igor18
- Veteran
još jedna greška hamiltona
zadnji pokušaj, ispred rosberga je i umjesto da se pobrine da ostane ispred njega bez obzira kakva je staza.. samo treba iskontrolirat do kraja on napravi ovakvu grešku..
Tak se ne osvaja prvenstvo
zadnji pokušaj, ispred rosberga je i umjesto da se pobrine da ostane ispred njega bez obzira kakva je staza.. samo treba iskontrolirat do kraja on napravi ovakvu grešku..
Tak se ne osvaja prvenstvo
Michael is faster than you!!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Nico je odvozio iza luje prva 4 zavoja i odvozio ih je brze, privlizio se hamiltonu, koji je dosta plesao i onda na prvoj drs zoni lewis propusta rosberga... Zasto?? Hmmm
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda
- Igor18
- Veteran
zato kaj je sam odustao od kruga,McLewis je napisao/la:Nico je odvozio iza luje prva 4 zavoja i odvozio ih je brze, privlizio se hamiltonu, koji je dosta plesao i onda na prvoj drs zoni lewis propusta rosberga... Zasto?? Hmmm
Michael is faster than you!!
- elder
- Svjetski prvak
Ko zna kaj je bilo, al rekel je da je sam napravil gresku. Ak nis drugo bar bu zanimljivo sutra, pa jedanput i rosberg mora da bu imal problema s bolidom nebude svaki put njemu kod podmazano islo
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
- Dani
- Legenda
Koji zajeb danas. Trebao je zblokirati rosberga još koju sekundu i ovaj ne bi stigao na vrijeme. I ovak je sumnjivo bilo jer se vidjelo crveno svijetlo na semaforu. E sad , da su ovi nadoknadili 4-5 sekundi u zadnjem sektoru mi je malo pretjerano. No dobro Charlie veli da je sve u redu, pa valjda i je, jer sam prvo pomislio da je neka greška sa mjerenjem vremena.

- McLewis
- Veteran
E sad mi se vec cini da namjerno lupetas da zakuhas na forumu??? Ajmo koristit alonso style ak nemrem bit brzi idem ga zahebat na neposten nacin?? (Madjarska 2007)Dani je napisao/la:Koji zajeb danas. Trebao je zblokirati rosberga još koju sekundu i ovaj ne bi stigao na vrijeme. I ovak je sumnjivo bilo jer se vidjelo crveno svijetlo na semaforu. E sad , da su ovi nadoknadili 4-5 sekundi u zadnjem sektoru mi je malo pretjerano. No dobro Charlie veli da je sve u redu, pa valjda i je, jer sam prvo pomislio da je neka greška sa mjerenjem vremena.
Da je rosberg prosao tisucinku poslije kraja (pocetka crvenog svjetla) odma bi izbacilo kockastu zastavicu kraj njegovog vec zabiljezenog vremena.... Ili sada i Fia sabotira lewisa???
Btw zadnji sektor se na ocigled vidjelo da ga voze svi puno brze i da je staza u puno boljem stanju.... Da nije toliko vlazna...
McLaren u <3
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Lik je gotov. Pjesma, za ovu situaciju:
http://www.youtube.com/watch?v=KO9wLmP-ruk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=KO9wLmP-ruk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Dani
- Legenda
Ali još uvijek je sviježiji od Alonsa. Onakva greška mu se ne bi smijela dogoditi.pospani gad je napisao/la:Lik je gotov. Pjesma, za ovu situaciju:

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Bez obzira na ishod utrke mislim da prerano otpisujete Hamiltona.
Očito je brži vozač od Rosberga, ima još dosta utrka do kraja, a mora se i njemu posložiti koji čisti vikend. Na čisti vikend to je sigurna pobjeda, samo je pitanje da li će na kraju biti više ''čistih'' vikenda ili onakvih kao u AU i VB.
Očito je brži vozač od Rosberga, ima još dosta utrka do kraja, a mora se i njemu posložiti koji čisti vikend. Na čisti vikend to je sigurna pobjeda, samo je pitanje da li će na kraju biti više ''čistih'' vikenda ili onakvih kao u AU i VB.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak
- speedy56
- Legenda
Po meni je veće pitanje koliko će Rosberg imat DNF-ova (a kad-tad će mu se nešto dogoditi uvijek se ti problemi do kraja sezone nekako izjednače), a koliko Hamilton jer kad se zbroje DNF-ovi Hamilton de facto ima nekih 20-ak bodova prednosti, ali se ne zbraja tako.
Danas po meni Hamilton ima šanse samo u slučaju kiše ili ovoga gore kaj se tiče Rosberga. Ako je suho Rosberg ima prednost u strategiji, a s time će ga teško proći
Danas po meni Hamilton ima šanse samo u slučaju kiše ili ovoga gore kaj se tiče Rosberga. Ako je suho Rosberg ima prednost u strategiji, a s time će ga teško proći

- elder
- Svjetski prvak
Bilo suho ili kisa sve jedno, ako hamilton prođe start kako spada, na to mislim da ga ko ne pokupi ceka nas dobra borba. Po mojem hamiton bude tu agresivniji ipak mu je to homerace, a mozda i vidimo napokon postenu borbu za P1.speedy56 je napisao/la:Po meni je veće pitanje koliko će Rosberg imat DNF-ova (a kad-tad će mu se nešto dogoditi uvijek se ti problemi do kraja sezone nekako izjednače), a koliko Hamilton jer kad se zbroje DNF-ovi Hamilton de facto ima nekih 20-ak bodova prednosti, ali se ne zbraja tako.
Jos samo sat i 15 pa budemo vidli

Darkness rises when silence dies
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
speedy56 je napisao/la:Po meni je veće pitanje koliko će Rosberg imat DNF-ova (a kad-tad će mu se nešto dogoditi uvijek se ti problemi do kraja sezone nekako izjednače), a koliko Hamilton jer kad se zbroje DNF-ovi Hamilton de facto ima nekih 20-ak bodova prednosti, ali se ne zbraja tako.
kako si došao do dvadesetak?
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Neki problemi na stražnjoj desnoj kočnici na Lojzekovom bolidu...barem Ted tako veli. 15min prije starta i nije baš nešto obečavajuće za njega...