Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Lujo danas je dan za popravak jucerasnjeg dana, pobjeda se ocekuje naravno :)
Darkness rises when silence dies
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Nema covijek srece i mos ga j...
McLaren u <3
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

ŠBBKBB rasparava,da li bi Ham i Nico skupno branili prva dva mjesta pred ovima iza ili se poklali i po mogučnosti još više okilavili bolide :D
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Prvo u McLarenu superioran bolid među najboljima pa ga kvarovi ili greske u boksu kostale naslova sad opet superioran bolid i kvarovi ga zezaju
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Kaze sad na sky-u da su se kocnice pregrijale zbog slabijeg hladjenja jer je nicu ganjao, a nico bio u cistom zraku....
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:Kaze sad na sky-u da su se kocnice pregrijale zbog slabijeg hladjenja jer je nicu ganjao, a nico bio u cistom zraku....
Dani će reć da su mu shebali brake duct
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

mozda su mu stavili bubanj kocnice umjesto diskova :biggrin:
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:mozda su mu stavili bubanj kocnice umjesto diskova :biggrin:
hahaha, smijem se ko Ricciardo upravo, prehebena ti je
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Očito je da je ovo prvenstvo odlučeno u timu mercedesa. Dva DNF uzrokovana tehničkim kvarom teško je nadoknaditi. Pogotovo sa ovakvim glupim sistemom bodovanja. Ostaje nada da će tim biti barem donekle fer pa priuštiti i Rosbergu koje odustajanje. Od sljedeće utrke ultimativno zahtjevati svojeg trkaćeg inženjera i prekid dijeljenja podataka. Bio je očigledno brži vozač bez mogućnosti napada " pazi što radiš Nico je pod istragom" ( moš mislit ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ima priliku u abudhabiju itekako
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Očito je da je ovo prvenstvo odlučeno u timu mercedesa. Dva DNF uzrokovana tehničkim kvarom teško je nadoknaditi. Pogotovo sa ovakvim glupim sistemom bodovanja. Ostaje nada da će tim biti barem donekle fer pa priuštiti i Rosbergu koje odustajanje. Od sljedeće utrke ultimativno zahtjevati svojeg trkaćeg inženjera i prekid dijeljenja podataka. Bio je očigledno brži vozač bez mogućnosti napada " pazi što radiš Nico je pod istragom" ( moš mislit ).
Pa zasto riskirat sudar ako postoji sansa da ovaj naprijed pobere kaznu?? Sezona je dugacka, moze se dogodit i nici odustajanje... A abu dhabi daje priliku da ga prestigne itekako....
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Daj nemoj biti smiješan. Je sezona dugačka, ali postoje uzorci kvarenja bolida. Očigledno su na strani Hamiltona . Velim još jednom, dok god će merc imati samo jednog taktičara Hamilton nema što tražiti. Prijmer su ti favorizirane taktike u Barceloni i Bahreinu. Ova fora sa vodećim da odlučuje kada će u boks je jedna naojobičnija PR glupost.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Iskreno nema smisla komentirati vise danas nista, ali neznam neko je na forumu izracunao da je Hamilton danas kroz boxsove zaradio 1sec pitam se zasto je Rosbergovo drugo zaustavljanje trajalo 4.5sec. Ja sam mišljenja da su mu podesili break bias na prednju stranu da ne skuri kocnice, dok kod Hamiltona nisu nis pehali. Ovo je moje mišljenje, jer da nisu to napravili skuril bi sigurno kocinice kao Hamilton. Lewis nema srece sad je opet 22boda razlika, opet je zuti u prednosti i to dobroj.
Sto se tice sjecanja sikane, sam se sjetim Spa Hamilton-Kimi i oduzete pobjede a tu Rosbergu nista nemoj me.

E i da ja sam dal ocjenu 4 isflustriran svim ovim.

Tolko od mene o tome
Darkness rises when silence dies
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

elder je napisao/la:Iskreno nema smisla komentirati vise danas nista, ali neznam neko je na forumu izracunao da je Hamilton danas kroz boxsove zaradio 1sec pitam se zasto je Rosbergovo drugo zaustavljanje trajalo 4.5sec. Ja sam mišljenja da su mu podesili break bias na prednju stranu da ne skuri kocnice, dok kod Hamiltona nisu nis pehali. Ovo je moje mišljenje, jer da nisu to napravili skuril bi sigurno kocinice kao Hamilton. Lewis nema srece sad je opet 22boda razlika, opet je zuti u prednosti i to dobroj.
Sto se tice sjecanja sikane, sam se sjetim Spa Hamilton-Kimi i oduzete pobjede a tu Rosbergu nista nemoj me.

E i da ja sam dal ocjenu 4 isflustriran svim ovim.

Tolko od mene o tome
Brake bias moze i vozac sam mjenjat, bio je problem s prednjom desno cini mi se. Uglavnom meni je bezveze bilo kad je NR vristao na radio koji omjer ima Lewis da je toliko brzi i ovi mu to ovako udjele bez pardona. Mada bi u drugim momcadima rijetko to kad cuo da bi mu rekli
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Daj nemoj biti smiješan. Je sezona dugačka, ali postoje uzorci kvarenja bolida. Očigledno su na strani Hamiltona . Velim još jednom, dok god će merc imati samo jednog taktičara Hamilton nema što tražiti. Prijmer su ti favorizirane taktike u Barceloni i Bahreinu. Ova fora sa vodećim da odlučuje kada će u boks je jedna naojobičnija PR glupost.
Frende u svim ekipama prvi bira taktiku, ali slazem se da ne trebaju dijelit informacije o telemetriji... Svaki neka vozi za sebe i tocka!
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Netočno. U McLarenu je svaki imao svog taktičara, ovako ostaje da mu tim bira taktiku. A tim bira ne za Hamiltona ili Rosberga , već za sebe. Time Hamilton ne može dostići Rosberga.

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

"The team still got 18 points so we'll move on and hope we don't have any more DNFs," said Hamilton.

"I've had a lot of work to do since race one [when he retired in Melbourne]. That's now two DNFs I've had and none for Nico.

"We'll keep pushing and I'll come back stronger."
Laudi se jednom obilo o glavu bahato ponašanje ( Zandvoort-Nurburgring ). Nadam se da će ponovo i to u vidu serije tehničkih problema za Mercedes.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Netočno. U McLarenu je svaki imao svog taktičara, ovako ostaje da mu tim bira taktiku. A tim bira ne za Hamiltona ili Rosberga , već za sebe. Time Hamilton ne može dostići Rosberga.
U Mclarenu dok je vozio sa Alonsom svaku drugu utrku je svako od njih imao prednost sa taktikom ;)
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

F1NAC je napisao/la:mozda su mu stavili bubanj kocnice umjesto diskova :biggrin:
jedini smisleni komentar na ovoj temi :D
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne bi baš rekao. Svaki je imao svog inženjera i svoju taktiku.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Ne bi baš rekao. Svaki je imao svog inženjera i svoju taktiku.
Ma čini mi se da nevrjedi s tobom, najbolje da ti kažem da je Mclaren bio protiv Hamiltona od kako je došao u F1, prvo su favorizirali, Alonsa, pa su nakon toga favorizirali Kovalainena i jadni Hamilton je uspio uzet prvenstvo, ali i nakon toga svi rade protiv Hamiltona
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Komentar očekivan. Ali možeš ti i bolje. Barem ja to od tebe očekujem.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Komentar očekivan. Ali možeš ti i bolje. Barem ja to od tebe očekujem.
Dani nema smisla s tobom raspravljat kad se radi o Hamiltonu, neželiš ništa realno vidit i nema smisla, pa zato molim te budi u pravu, neka bude teorije zavjere, neka sam ja djetinjast i kako god želiš
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

ja sam mislio da su samo Alonsovi navijači uvjereni kako je cijeli svemir uroćen protiv njega...sad vidim da su Hamiltonovi još gori :badgrin:
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

poslovično štedljivi njemci daju hamiltonu 20 milja godišnje kako bi ga namjerno sabotirali i dali rosbergu naslov kako bi ih ovaj kad postane prvak mogao tražit da njemu daju barem isto toliko
Odgovori