Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Lewis Hamilton
Lujo danas je dan za popravak jucerasnjeg dana, pobjeda se ocekuje naravno 

Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
ŠBBKBB rasparava,da li bi Ham i Nico skupno branili prva dva mjesta pred ovima iza ili se poklali i po mogučnosti još više okilavili bolide 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Prvo u McLarenu superioran bolid među najboljima pa ga kvarovi ili greske u boksu kostale naslova sad opet superioran bolid i kvarovi ga zezaju

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
Kaze sad na sky-u da su se kocnice pregrijale zbog slabijeg hladjenja jer je nicu ganjao, a nico bio u cistom zraku....
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Dani će reć da su mu shebali brake ductMcLewis je napisao/la:Kaze sad na sky-u da su se kocnice pregrijale zbog slabijeg hladjenja jer je nicu ganjao, a nico bio u cistom zraku....

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
mozda su mu stavili bubanj kocnice umjesto diskova 

- Kenny
- Legenda
hahaha, smijem se ko Ricciardo upravo, prehebena ti jeF1NAC je napisao/la:mozda su mu stavili bubanj kocnice umjesto diskova

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Očito je da je ovo prvenstvo odlučeno u timu mercedesa. Dva DNF uzrokovana tehničkim kvarom teško je nadoknaditi. Pogotovo sa ovakvim glupim sistemom bodovanja. Ostaje nada da će tim biti barem donekle fer pa priuštiti i Rosbergu koje odustajanje. Od sljedeće utrke ultimativno zahtjevati svojeg trkaćeg inženjera i prekid dijeljenja podataka. Bio je očigledno brži vozač bez mogućnosti napada " pazi što radiš Nico je pod istragom" ( moš mislit ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- McLewis
- Veteran
Pa zasto riskirat sudar ako postoji sansa da ovaj naprijed pobere kaznu?? Sezona je dugacka, moze se dogodit i nici odustajanje... A abu dhabi daje priliku da ga prestigne itekako....Dani je napisao/la:Očito je da je ovo prvenstvo odlučeno u timu mercedesa. Dva DNF uzrokovana tehničkim kvarom teško je nadoknaditi. Pogotovo sa ovakvim glupim sistemom bodovanja. Ostaje nada da će tim biti barem donekle fer pa priuštiti i Rosbergu koje odustajanje. Od sljedeće utrke ultimativno zahtjevati svojeg trkaćeg inženjera i prekid dijeljenja podataka. Bio je očigledno brži vozač bez mogućnosti napada " pazi što radiš Nico je pod istragom" ( moš mislit ).
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Daj nemoj biti smiješan. Je sezona dugačka, ali postoje uzorci kvarenja bolida. Očigledno su na strani Hamiltona . Velim još jednom, dok god će merc imati samo jednog taktičara Hamilton nema što tražiti. Prijmer su ti favorizirane taktike u Barceloni i Bahreinu. Ova fora sa vodećim da odlučuje kada će u boks je jedna naojobičnija PR glupost.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Iskreno nema smisla komentirati vise danas nista, ali neznam neko je na forumu izracunao da je Hamilton danas kroz boxsove zaradio 1sec pitam se zasto je Rosbergovo drugo zaustavljanje trajalo 4.5sec. Ja sam mišljenja da su mu podesili break bias na prednju stranu da ne skuri kocnice, dok kod Hamiltona nisu nis pehali. Ovo je moje mišljenje, jer da nisu to napravili skuril bi sigurno kocinice kao Hamilton. Lewis nema srece sad je opet 22boda razlika, opet je zuti u prednosti i to dobroj.
Sto se tice sjecanja sikane, sam se sjetim Spa Hamilton-Kimi i oduzete pobjede a tu Rosbergu nista nemoj me.
E i da ja sam dal ocjenu 4 isflustriran svim ovim.
Tolko od mene o tome
Sto se tice sjecanja sikane, sam se sjetim Spa Hamilton-Kimi i oduzete pobjede a tu Rosbergu nista nemoj me.
Tolko od mene o tome
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
Brake bias moze i vozac sam mjenjat, bio je problem s prednjom desno cini mi se. Uglavnom meni je bezveze bilo kad je NR vristao na radio koji omjer ima Lewis da je toliko brzi i ovi mu to ovako udjele bez pardona. Mada bi u drugim momcadima rijetko to kad cuo da bi mu reklielder je napisao/la:Iskreno nema smisla komentirati vise danas nista, ali neznam neko je na forumu izracunao da je Hamilton danas kroz boxsove zaradio 1sec pitam se zasto je Rosbergovo drugo zaustavljanje trajalo 4.5sec. Ja sam mišljenja da su mu podesili break bias na prednju stranu da ne skuri kocnice, dok kod Hamiltona nisu nis pehali. Ovo je moje mišljenje, jer da nisu to napravili skuril bi sigurno kocinice kao Hamilton. Lewis nema srece sad je opet 22boda razlika, opet je zuti u prednosti i to dobroj.
Tolko od mene o tome

- McLewis
- Veteran
Frende u svim ekipama prvi bira taktiku, ali slazem se da ne trebaju dijelit informacije o telemetriji... Svaki neka vozi za sebe i tocka!Dani je napisao/la:Daj nemoj biti smiješan. Je sezona dugačka, ali postoje uzorci kvarenja bolida. Očigledno su na strani Hamiltona . Velim još jednom, dok god će merc imati samo jednog taktičara Hamilton nema što tražiti. Prijmer su ti favorizirane taktike u Barceloni i Bahreinu. Ova fora sa vodećim da odlučuje kada će u boks je jedna naojobičnija PR glupost.
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Netočno. U McLarenu je svaki imao svog taktičara, ovako ostaje da mu tim bira taktiku. A tim bira ne za Hamiltona ili Rosberga , već za sebe. Time Hamilton ne može dostići Rosberga.

- Dani
- Legenda
"The team still got 18 points so we'll move on and hope we don't have any more DNFs," said Hamilton.
"I've had a lot of work to do since race one [when he retired in Melbourne]. That's now two DNFs I've had and none for Nico.
"We'll keep pushing and I'll come back stronger."
Laudi se jednom obilo o glavu bahato ponašanje ( Zandvoort-Nurburgring ). Nadam se da će ponovo i to u vidu serije tehničkih problema za Mercedes.
"I've had a lot of work to do since race one [when he retired in Melbourne]. That's now two DNFs I've had and none for Nico.
"We'll keep pushing and I'll come back stronger."
Laudi se jednom obilo o glavu bahato ponašanje ( Zandvoort-Nurburgring ). Nadam se da će ponovo i to u vidu serije tehničkih problema za Mercedes.

- Kenny
- Legenda
U Mclarenu dok je vozio sa Alonsom svaku drugu utrku je svako od njih imao prednost sa taktikomDani je napisao/la:Netočno. U McLarenu je svaki imao svog taktičara, ovako ostaje da mu tim bira taktiku. A tim bira ne za Hamiltona ili Rosberga , već za sebe. Time Hamilton ne može dostići Rosberga.

-
- Legenda
jedini smisleni komentar na ovoj temiF1NAC je napisao/la:mozda su mu stavili bubanj kocnice umjesto diskova

Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Ne bi baš rekao. Svaki je imao svog inženjera i svoju taktiku.

- Kenny
- Legenda
Ma čini mi se da nevrjedi s tobom, najbolje da ti kažem da je Mclaren bio protiv Hamiltona od kako je došao u F1, prvo su favorizirali, Alonsa, pa su nakon toga favorizirali Kovalainena i jadni Hamilton je uspio uzet prvenstvo, ali i nakon toga svi rade protiv HamiltonaDani je napisao/la:Ne bi baš rekao. Svaki je imao svog inženjera i svoju taktiku.

- Dani
- Legenda
Komentar očekivan. Ali možeš ti i bolje. Barem ja to od tebe očekujem.

- Kenny
- Legenda
Dani nema smisla s tobom raspravljat kad se radi o Hamiltonu, neželiš ništa realno vidit i nema smisla, pa zato molim te budi u pravu, neka bude teorije zavjere, neka sam ja djetinjast i kako god želišDani je napisao/la:Komentar očekivan. Ali možeš ti i bolje. Barem ja to od tebe očekujem.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
ja sam mislio da su samo Alonsovi navijači uvjereni kako je cijeli svemir uroćen protiv njega...sad vidim da su Hamiltonovi još gori 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- ivancina
- Početnik
- Navijam za: McLaren
poslovično štedljivi njemci daju hamiltonu 20 milja godišnje kako bi ga namjerno sabotirali i dali rosbergu naslov kako bi ih ovaj kad postane prvak mogao tražit da njemu daju barem isto toliko