il good old F1 HR

ajd uskoci probat ako mozes dal je u redu.. meni ce trebat dobrih 5 min da mi se pokrene drm pa..
imam, al oni ne radešta nemaš ti brata???

mladji ide u vrtic jos ovu godinu, stariji u 5. razred..
sestri je 27

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
imam, al oni ne radešta nemaš ti brata???
Zato jer je muljatorArmanini je napisao/la:bojkotirat utrku jer netko nas nije najbrzi? hah ludo
dakle povlacis se iz lige zato jer je ovaj brzi, zato jer je nasao neku caku u setupu?? sry al to je pomalo kukavicki od tebe...Mansell je napisao/la: Od sveg srca želim cjeloj ekipi da obrani ona dva naslova,neće vam biti lako,ali nemojte zaboraviti,računa se momčadski plasman,a tu ste ipak jači od makedonaca
Kimi,stvarno se čudim što si tako naivan,a nemaš ni tako malo godina...K1M1 je napisao/la:joj mans, umjesto da vozis i pokusas ga stic, ti se samo zalis ovdje...
kako ne kuzis da se moze tolko ubrzat nakon 300 krugova (i još tko zna kolko offline)..
evo i ja: prije ono kad je bila suzuka na serveru sam isao 48.8, što si i sam napisao gore, onda sam sada nakon 50-ak krugova isao 48.4, da bi večeras nakon novih 100 krugova spustio za još pola sec i sad sam na 47.8![]()
Ja i fiore smo se večeras dobro istrenirali, po stotinjak krugova svaki...
dakle povlacis se iz lige zato jer je ovaj brzi, zato jer je nasao neku caku u setupu?? sry al to je pomalo kukavicki od tebe...Mansell je napisao/la: Od sveg srca želim cjeloj ekipi da obrani ona dva naslova,neće vam biti lako,ali nemojte zaboraviti,računa se momčadski plasman,a tu ste ipak jači od makedonaca
isto tako, napustas ekipu umjesto da idemo po taj naslov i da ih još jednom pobjedimo... pa uostalom, ove lige su nations cup, dakle najvažniji je momčadski poredak, uostalom čak i ljestvica je na forumu samo za momčadski poredak, pojedinačnog ni nema...
kako ne kužiš da lik vrti po hrpetinu krugova na svakoj stazi, evo sad opet na suzuki je vec na 300 krugova (+tko zna jos kolko offline), kolko si ih ti odvozio?... najlakše se povuć i odustat...
i opet ne kužim što te to tolko pogađa, pa čak i da janos kojim slučajem vara, opet smo tu mi svi ostali s kojima se možeš borit i uživat u utrci... a kolko ja znam u ove prve dvije utrke te nije pobijedio samo janos nego i bane, tako da i tu imas sta za dokazat.
Armanini je napisao/la:muljator
sry mans, i nhf, al jedini koji se u cijeloj prici izblamirao si ti.. pobjec kad je netko brzi i trazit i smisljat razloge, (cak si sam nasao objasnjenje i racunao i zbrajao i oduzimao ubrzanje u xxx krugova, da bi nakon toga rekao da je muljator hh ke lol..) .. nije ni cudno da se svi podsmjehavaju s tobom..
kako god, bas stvarno steta sto ti to toliko tesko pada
Mauro,krivo si shvatio ovaj moj post,a stavio sam i smajliće,čudim ti seMansell je napisao/la: Prije nekih 3 tjedna kad je Suzuka bila kao testna staza, deda je vozio negdje oko 1:49, ja sam imao 1:47.9, Kimi 1:48.9... od kad je staza ponovno podignuta na serveru, deda je krenuo sa 1:47.8, da bi nakon odvozenih 300 krugova imao 1:47.2. Ispada da se sa svakih 100 krugova ubrzava za 0.3 sekunde.Ipak se ne postize vrijeme preko noci
![]()
Problem je ako tako nastavi, otici ce Fioretu na 2 sekunde (Kimi-ju jos i vise, a ostale da ne spominjem).
Da mans, slažem se s ovim što kažeš, na kraju cemo sve vidjet i onda cemo bit sigurni dal je varao ili nije. A do tada cemo odvozit te 3 utrke do kraja, a ne se povuc i kmečat.Ako vam neda setup na kraju,ili ako vam da neko smeće od seta,sa kojim neće(Kimi i Fiore)biti
brži,onda su ispunjeni svi uvjeti da ga nazovete pravim imenom,a ono počinje sa slovom V,a završava sa A.
varaš se, imam još dosta lufta i mogao bih spustit za još pola sec samo s ovim setupom koji imam, a kako s krugovima dolazi do poboljšavanja u setupu jer svaki put nešto novo izmjeniš i ekperimentiraš, uvjeren sam da bih za nekih 200-300 krugova uspio odvozit brže vrijeme od ovog njegovog sada...Mansell je napisao/la:Ti si sretan što si došao na +0,6sec,ha ha,možeš to spustiti max još 0,2ili 0,3sec.A on će bez problema otići na 1.46xxx.
uopće mi nije bila namjera provocirat nego sam samo rekao da se imaš s kime borit...Mansell je napisao/la:Što se pak Baničevića tiče,on je bio dvaput ispred u poretku samo zato jer sam puno riskirao da stignem muljatora,pa sam shodno tome izletio,a on me onda pretekao.I ti to dobro znaš,ali provociraš