Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

78.2.74.251

il good old F1 HR :)

ajd uskoci probat ako mozes dal je u redu.. meni ce trebat dobrih 5 min da mi se pokrene drm pa..
šta nemaš ti brata???
imam, al oni ne rade :D
mladji ide u vrtic jos ovu godinu, stariji u 5. razred..
sestri je 27 :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja sam na serveru, tako da je izgleda sve ok
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

pa još malo pa ćete tim moć sastaviti :)

upadam u igru ali nema me.. vidim tebe, ali nema mene, moje tojote ne mogu četat ni niš
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

mjenjaj auto pa probaj.. mora da radi.. bar se nadam :)
slika
harrahotto

neće ni s porše
harrahotto

neće ni s bembe...
ili si stavio nešto ala janoš, da samo sa fiolom možemo protiv tebe :)????
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

fkng shit..

ma jok, sve je kako treba i kako je bilo prije.. ajd probat cu stavit mid ohio pa mozda to nes promjeni..
slika
harrahotto

pa ajd
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

promjenio pa je opet loadalo fuji :)

aj dajmi 5 min, tcp otvoreni udp ne.. pa cu ugasit server probat rjesit pa se jos malo strpi..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ajd probaj sad iako nisam bas uvjeren da sam nesto napravio..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

rjeseno! upadaj ko moze
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hotto jel ziv jos uopce server?

nikako da ga nadjem na listi, a ip neznam koji port pisat :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sve 5, "zaspao" bio server, sad se lako nadje na listi..
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

slika
Prije nekih 3 tjedna kad je Suzuka bila kao testna staza, deda je vozio negdje oko 1:49, ja sam imao 1:47.9, Kimi 1:48.9... od kad je staza ponovno podignuta na serveru, deda je krenuo sa 1:47.8, da bi nakon odvozenih 300 krugova imao 1:47.2. Ispada da se sa svakih 100 krugova ubrzava za 0.3 sekunde. =D> Ipak se ne postize vrijeme preko noci :biggrin:
Problem je ako tako nastavi, otici ce Fioretu na 2 sekunde (Kimi-ju jos i vise, a ostale da ne spominjem). Posto vidim da je Banicevic diskvalificiran za ovu utrku, sasvim lako se moze dogoditi da nam deda ovaj puta ode 3 puta u boks :lol:
Mislim da je krajnje vrijeme da kolektivno kao tim bojkotirate ovu trku, nek deda vozi sam sa svojima 8)
Javio bi se Banicevicu za ligu ali mi ne pase njihov termin utrka u subotu.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

mislim da svi vozece sljedecu utrku i nece se kaznit za ovu proslu..

bojkotirat utrku jer netko nas nije najbrzi? hah ludo :)
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Armanini je napisao/la:bojkotirat utrku jer netko nas nije najbrzi? hah ludo :)
Zato jer je muljator
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

joj mans, umjesto da vozis i pokusas ga stic, ti se samo zalis ovdje...
kako ne kuzis da se moze tolko ubrzat nakon 300 krugova (i još tko zna kolko offline)..

evo i ja: prije ono kad je bila suzuka na serveru sam isao 48.8, što si i sam napisao gore, onda sam sada nakon 50-ak krugova isao 48.4, da bi večeras nakon novih 100 krugova spustio za još pola sec i sad sam na 47.8 ;)
Ja i fiore smo se večeras dobro istrenirali, po stotinjak krugova svaki...

Mansell je napisao/la: Od sveg srca želim cjeloj ekipi da obrani ona dva naslova,neće vam biti lako,ali nemojte zaboraviti,računa se momčadski plasman,a tu ste ipak jači od makedonaca :)
dakle povlacis se iz lige zato jer je ovaj brzi, zato jer je nasao neku caku u setupu?? sry al to je pomalo kukavicki od tebe...
isto tako, napustas ekipu umjesto da idemo po taj naslov i da ih još jednom pobjedimo... pa uostalom, ove lige su nations cup, dakle najvažniji je momčadski poredak, uostalom čak i ljestvica je na forumu samo za momčadski poredak, pojedinačnog ni nema...

kako ne kužiš da lik vrti po hrpetinu krugova na svakoj stazi, evo sad opet na suzuki je vec na 300 krugova (+tko zna jos kolko offline), kolko si ih ti odvozio?... najlakše se povuć i odustat...
i opet ne kužim što te to tolko pogađa, pa čak i da janos kojim slučajem vara, opet smo tu mi svi ostali s kojima se možeš borit i uživat u utrci... a kolko ja znam u ove prve dvije utrke te nije pobijedio samo janos nego i bane, tako da i tu imas sta za dokazat. ;)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

lagani potpis na sve napisano..

a jos mans pises i racunas koliko se ubrzava svakih 100 krugova, tih 3 desetinke, pomislio da si se konacno pomirio s cinjenicom da je lik brz i da ima taj lud setup i da ima debelo vise treninga od ostalih svojih konkurenata (tebe)..
kad ono i dalje je muljator..

bas kako kimi kaze, racuna se samo momcadski poredak i sve i da lik vara il neznam sta, ne varaju mu ostali iz tima i opet mozemo bit prvi..

slika

situacija je sad malo u banani, najvise zbog tog brna gdje nas je dosta usralo utrku, al do kraja je moguce i malo za promjenu meni i napetije i zabavnije da probamo svi to zajedno nadoknadit i uzet i treci naslov (btw - nije ovo zadnje natjecanje)
prva dva si ti bio dominantan koliko je sad janosh i naslov nije ni bio upitan, sad se ajmo pokazat da se mozemo i vratit i preskocit..

trebaju nam do kraja druga mjesta, a upravo si ti taj koji ce najlakse bit drugi, i uz kimija i fioreta koji takodjer mogu i trebaju imat utrke bez greske i to je sasvim sigurno podij.. (jump start i takve bedastoce jel :)

banicevic je tu jos jedini koji je brz i koji konkurira za pobjede, cak je on i uvjeren da ce pobjedit barem jednu, tako da je bas zanimljiva zapravo ta borba..

nama ostalima cilj zavrsit ispred ostalih makedonaca i uzet vise bodova od njih i do kraja je taman izvedivo..
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

K1M1 je napisao/la:joj mans, umjesto da vozis i pokusas ga stic, ti se samo zalis ovdje...
kako ne kuzis da se moze tolko ubrzat nakon 300 krugova (i još tko zna kolko offline)..

evo i ja: prije ono kad je bila suzuka na serveru sam isao 48.8, što si i sam napisao gore, onda sam sada nakon 50-ak krugova isao 48.4, da bi večeras nakon novih 100 krugova spustio za još pola sec i sad sam na 47.8 ;)
Ja i fiore smo se večeras dobro istrenirali, po stotinjak krugova svaki...

Mansell je napisao/la: Od sveg srca želim cjeloj ekipi da obrani ona dva naslova,neće vam biti lako,ali nemojte zaboraviti,računa se momčadski plasman,a tu ste ipak jači od makedonaca :)
dakle povlacis se iz lige zato jer je ovaj brzi, zato jer je nasao neku caku u setupu?? sry al to je pomalo kukavicki od tebe...
isto tako, napustas ekipu umjesto da idemo po taj naslov i da ih još jednom pobjedimo... pa uostalom, ove lige su nations cup, dakle najvažniji je momčadski poredak, uostalom čak i ljestvica je na forumu samo za momčadski poredak, pojedinačnog ni nema...

kako ne kužiš da lik vrti po hrpetinu krugova na svakoj stazi, evo sad opet na suzuki je vec na 300 krugova (+tko zna jos kolko offline), kolko si ih ti odvozio?... najlakše se povuć i odustat...
i opet ne kužim što te to tolko pogađa, pa čak i da janos kojim slučajem vara, opet smo tu mi svi ostali s kojima se možeš borit i uživat u utrci... a kolko ja znam u ove prve dvije utrke te nije pobijedio samo janos nego i bane, tako da i tu imas sta za dokazat. ;)
Kimi,stvarno se čudim što si tako naivan,a nemaš ni tako malo godina...
Ne povlačim se jer je ovaj brži,već zato jer nešto mulja.Nije on pronašao ništa u setupu,on mulja.Te hrpetine krugova on može okačiti mačku o rep,to nije normalna brzina,to je prevara.Nema tog setupa sa kojim imaš daleko najveći top speed,a auto ti leži u zavojima ko na tračnicama,bez ikakvih korekcija.I još ne koristiš cijelu stazu.Nema i amen.I nitko me ne može uvjeriti u to.
Ti si sretan što si došao na +0,6sec,ha ha,možeš to spustiti max još 0,2ili 0,3sec.A on će bez problema otići na 1.46xxx.
I onda češ utrku voziti na granici i riskirati izlijetanje,a on će voziti turistički i biti će brži 0,5-1,0 sec po krugu,zar to ne razumiješ'
Pa kakvo je to onda utrkivanje,pobogu.a meni predbacuješ kukavičluk,ako je i od tebe,previše je.
Što se pak Baničevića tiče,on je bio dvaput ispred u poretku samo zato jer sam puno riskirao da stignem muljatora,pa sam shodno tome izletio,a on me onda pretekao.I ti to dobro znaš,ali provociraš.Ništa ja tu nemam za dokazat.
I neću se više trošiti na ova silna prepucavanja,vozite,blamirajte se,sretno vam bilo.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

muljator :)

sry mans, i nhf, al jedini koji se u cijeloj prici izblamirao si ti.. pobjec kad je netko brzi i trazit i smisljat razloge, (cak si sam nasao objasnjenje i racunao i zbrajao i oduzimao ubrzanje u xxx krugova, da bi nakon toga rekao da je muljator hh ke lol..) .. nije ni cudno da se svi podsmjehavaju s tobom..

kako god, bas stvarno steta sto ti to toliko tesko pada :(
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Armanini je napisao/la:muljator :)

sry mans, i nhf, al jedini koji se u cijeloj prici izblamirao si ti.. pobjec kad je netko brzi i trazit i smisljat razloge, (cak si sam nasao objasnjenje i racunao i zbrajao i oduzimao ubrzanje u xxx krugova, da bi nakon toga rekao da je muljator hh ke lol..) .. nije ni cudno da se svi podsmjehavaju s tobom..

kako god, bas stvarno steta sto ti to toliko tesko pada :(
Mansell je napisao/la: Prije nekih 3 tjedna kad je Suzuka bila kao testna staza, deda je vozio negdje oko 1:49, ja sam imao 1:47.9, Kimi 1:48.9... od kad je staza ponovno podignuta na serveru, deda je krenuo sa 1:47.8, da bi nakon odvozenih 300 krugova imao 1:47.2. Ispada da se sa svakih 100 krugova ubrzava za 0.3 sekunde. =D> Ipak se ne postize vrijeme preko noci :biggrin:
Problem je ako tako nastavi, otici ce Fioretu na 2 sekunde (Kimi-ju jos i vise, a ostale da ne spominjem).
Mauro,krivo si shvatio ovaj moj post,a stavio sam i smajliće,čudim ti se #-o
Neznam ja tko su ti svi koji se" podsmjehavaju s tobom",valjda ti znaš.Najslađe se smije onaj koji se zadnji smije.Valjda će vam starac(muljator)dati setup na kraju prvenstva,da sprobate,nema razloga da Kimi i Fiore budu sporiji,zar ne ?pa nisu ni oni od jučer,a imaju i respektabilan broj krugova.Ako vam neda setup na kraju,ili ako vam da neko smeće od seta,sa kojim neće(Kimi i Fiore)biti
brži,onda su ispunjeni svi uvjeti da ga nazovete pravim imenom,a ono počinje sa slovom V,a završava sa A.
Gledam hotlap listu,Fiore sa otprilike istim brojem krugova zaostaje 1 sec.Postavlja se pitanje koliko krugova još mora čovjek odvoziti?Još 300,ili možda 500,ili 1000 ?Pa čovjek ne zaostaje 0,2 sec,on zaostaje jednu sekundu po krugu.I ne vozi R-factor od jučer.Ili je zaboravio voziti,vrag će ga znati .I nemoj mi sad njega uspoređivati sa Gašom ili Rašom,koji su radili tisuće krugova,nisu oni ista klasa.Opet sam se raspisao,neću više,obečajem :pogled:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ako vam neda setup na kraju,ili ako vam da neko smeće od seta,sa kojim neće(Kimi i Fiore)biti
brži,onda su ispunjeni svi uvjeti da ga nazovete pravim imenom,a ono počinje sa slovom V,a završava sa A.
Da mans, slažem se s ovim što kažeš, na kraju cemo sve vidjet i onda cemo bit sigurni dal je varao ili nije. A do tada cemo odvozit te 3 utrke do kraja, a ne se povuc i kmečat. ;)

Mans, ako je tako kao što ti kažeš, dakle ako on vara i praktički samo može turistički odvozit, ajd mi onda reci pobogu zašto ide radit 800 krugova, zašto jednostavno ne dodje samo na race i odere nas svih... Ajd mi samo to odgovori eto.
Pa jbt, da ja imam neki cheat s kojim bih isao sec ili dvije po krugu brze napravio bi možda 20-ak krugova i to je to, ne treba ti ni vježba ni niš... ajd malo promisli..
I pitam te jos jednom, kolko si krugova napravio na suzuki zasad i koje ti je vrijeme?
Mansell je napisao/la:Ti si sretan što si došao na +0,6sec,ha ha,možeš to spustiti max još 0,2ili 0,3sec.A on će bez problema otići na 1.46xxx.
varaš se, imam još dosta lufta i mogao bih spustit za još pola sec samo s ovim setupom koji imam, a kako s krugovima dolazi do poboljšavanja u setupu jer svaki put nešto novo izmjeniš i ekperimentiraš, uvjeren sam da bih za nekih 200-300 krugova uspio odvozit brže vrijeme od ovog njegovog sada...
jedina je stvar što mi se neda tolko krugova vrtit, i nemam ni vremena ni volje za odvozit 800 krugova po stazi... da se igra za pare možda i bi. :)
Mansell je napisao/la:Što se pak Baničevića tiče,on je bio dvaput ispred u poretku samo zato jer sam puno riskirao da stignem muljatora,pa sam shodno tome izletio,a on me onda pretekao.I ti to dobro znaš,ali provociraš
uopće mi nije bila namjera provocirat nego sam samo rekao da se imaš s kime borit...
a razlog zašto si završio iza njega ti je isto super. Zato jer si riskirao i izletio kažeš. :) Onda i ja isto tako mogu reć, u brnu sam bio ispred tebe u kvalama (dakle po tebi, trebao sam i u utrci), al sam eto u utrci završio iza tebe samo zato jer sam riskirao i izletio. U maleziji sam isto imao pace da budem 3. al jbg isto sam riskirao i izletio. :) E pa neide to baš tako.

I opet ti ponavljam, timski poredak je najvažniji i bez tebe teško da ćemo uzet naslov. Tako da ovo tvoje povlačenje definitivno nije fer ni prema nama.
A kad moram ponavljat onda da ti još jednom ponovim, pusti janosa, ne voziš samo protiv njega, ima nas još na gridu s kojima ces imat borbe i dobre utrke.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma zapravo sam i mislio da ti je taj post bio u tom drugom ozracju, al ako te brojke stoje, onda mi je jos manje jasno sto te muci u cijeloj prici..

ne mislim da ti se podsmjehavaju u stilu -"haha vidi budale i placljivca", vec u smislu -"hah vidi koliko je janosh nekog izbacio van takta"..
sva ova tuzakanja i trazenja razloga, a daleko najvise od svega tvoje odustajanje daje samo potvrdu janoshevoj brzini i dominaciju i nasladjuje ga..
zapravo najvise gusta mu dajes upravo ti..

a evo, neznam koliko si pratio grupu, al sad nedavno smo se malo raspravljali oko cijele price oko setupa odnosno da je bolje za utrkivanje kada je mod ograniceniji i setup ne cini drasticnu razliku tako da bude 80% na voznji i da dodjes na server trenirat stazu, a ne trenirat inzinjerske sposobnosti i umjesto da u 100 krugova promjenis 10 varijanti setupa, pokusavas skinut koju desetinku svog vremena, preskocit koju poziciju na listi i usvojit stazu.. i nisam sam bio u tom misljenju, ima i ostalih kojima se ne svidja sto mod toliko reagira na setup.. al s druge strane, to je cisto pizdarenje i priznavanje da nemozes slozit dobar setup..

kazem, meni je jasno zasto si ti toliko ogorcen.. i daleko od toga da mislim da ti neznas napravit dobar setup.. dapace, kad god sam vozio tvoj setup bio mi je carski :=
al mislim da ipak taj janosh ima malo vise znanja, a jos vaznije - volje za stelanjem i normalno da ce imat prednost..

a fioretu je recimo prva kritika (pozitivna) za mod bila da bolid dobro reagira na promjene u setupu..

a uvijek je bilo da "alieni" imaju i "alienske" setupove.. u nasem slucaju alien si bio uvijek ti, i najcesce cale..
pa je tako jako cesto bila situacija da ste vi setupirali u extremne vrijednosti, na brzim stazama s laksim modovima to je uvijek bilo skidanje krila maximalno, spustanje auta maximalno, povecavanje cambera maximalno.. i mogli ste vozit tako bez greske, dok ja i jos neki nismo mogli bas vozit toliko extremni setup i posljedicno imali sporiji auto..

a kazem - on me stalno tjera da odemo konacno to istestirat - da ja napravim dobar krug sa nekim mojim (vasim :) setupom i onda da mi on da da vidimo koliko cu i dal cu brze odvozit da se konacno makne sumnja..

mislim neznam, al tebi je sad kimi naivan jer on ne misli da je lik muljator vec vidi da lik vozi svaki dan i vrti krugove i krugove i usporedjujuci sa sobom vidi da je normalno da se ubrzava toliko..

volio bi cut i misljenje fioreta, on zna napravit opak setup, bas me zanima kakav je njegov stav i dal je njemu nesto toliko mutno..
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Samo da mom prijatelju Kimcu odgovorim na pitanje zašto radi toliki broj krugova.Zašto?Zato jer nije samo muljator,već je i dobar glumac,ovako to izgleda uvjerljivije.
U onu tvoju priču kako bi sa odvoženih još 200-300 krugova skinuo ovo njegovo vrijeme,jednostavno ne vjerujem. [-X
Malo si ipak pretjerao,imaš još dva dana da me razuvjeriš.Treba ti samo volja i upornost(i dedin setup) :biggrin:
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Bez obzira na sve do sad napisano i dalje mislim da bi mu više "pokazao" kada bi vozio za hrvatsku pa makar za druga mjesta i pomogao osvojit naslov, više nego što si mu pokazao odustajanjem. Jer kad bi ga unatoč takvoj dominaciji svejedno skinuli timskom igrom, mislim da bi to bila veća pobjeda od one dosadašnje dvije u meganeima i porscheima.

Mislim da tim može protiv pojedinca, a ako on stvarno je muljator mislim da bi ga to pogotovo skršilo do kraja i naučilo ga pameti. A ako nije muljator i ako ništa ne skriva onda isto nema razloga za bojkot. Uglavnom hoću reći da ako je varalica/muljator/štogod ga ne treba bojkotirati nego ga treba pravedno pobijediti jer to nosi veću težinu, a ako nije ništa od toga onda isto tako ga naravno treba pravedno pobijediti.

I mislim da tvoj bojkot ove lige ima veći kontraefekt nego korist jer se on time riješio jedinog pravog konkurenta, a tvoj tim je izgubio najboljeg vozača. Može se na sve gledati na više načina, al moje viđenje situacije je ovakvo i iskreno se nadam da ćeš pomoći timu u ovih par preostalih utrka. Isto tako mislim da se ne sramotiš time što si trenutno sporiji od Janoša jer je svima jasno da je setup ili nešto drugo posrijedi jer si u dosadašnje dvije lige pokazao kako stojite vas dvojica što se tiče odnosa brzine.
Odgovori