Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

moram priznat da mi je gust slikat situaciju kad mogu nabit na nos subjektu u situaciji :)

1.. prije drugog djela puza da se vidi tko je gdje

slika

2. "kocenje" pred zavoj, ti na samom apexu a jos ti je ravan bolid, jos nisi poceo "radit zavoj"..

slika

3. prije dodira, vidi polozaj tvog bolida := nit ne radis zavoj vec ti bolid ide ravno u mene.. primjeti i da imas dovoljno mjesta, i to sasvim dovoljno za bolid do pasice..

slika

4. tu se dogodio dodir, bolid ti ide ravno u mene jer si imao previse brzine..

slika

klasican tvoj pokusaj izvlacenja situacije kasnim kocenjem pa sto bude..
ja svoj dio ispostovao , nisam ti zatvorio tvoju putanju, ti ako zelis i dalje nastavit borbu i kasno kocit, tvoje pravo, al onda moras ostat uz sam apex jer normalno da ti nece bit vise mjesta..

realno poziciju si izgubio cim sam te "odlucio" napast.. jer vozio si toliko sporije da mozemo nastavit..

do tad sam vozio lagano iza tebe, ti si brzo izgubio tempo od antise, antisa je poceo bjezat, a nas su poceli lovit iza i priblizili se.. umjesto da nisi cuvao do tad poziciju od mene vec da smo zajedno ulovili natrag antisu (jer bi imao slip od mene) i vozili mirno..

a presao si me kad sam morao izbjec integralca, taman na spustu za desni flat, prolazis me, milimetar su nam krila i odmah se bacis skroz lijevo u normalnu putanju kao da ja nisam do tad bio pred.. srecom da sam "znao" da ces to napravit pa sam i na kocnicu morao i prosli smo oboje ko puzevi tamo..

a zadnji zavoj - ma taman posla da sam gledao na vas iza lol.. cijelu sam utrku vozio ko baba lagano da sacuvam to 6o mjesto, osim 2 izletanja u duplim desnim nisam imao ni jedan spin do zadnjeg kruga i zadnjeg zavoja kad sam ocajnicki probao vratit nazad poziciju od ristovskog koji me hvatao zadnjih 10 krugova i uhvatio taman drugu polovicu zadnjeg kruga..

nije mi bilo nis jasno kad sam vidio da on ide na rikverc, a vi ma taman desetinku dovoljno bili iza da ne uspjete prec.. posrala me sreca nenormalno :)

P.S. Ako je Janoshu stalo do fer utrkivanja
nazalost nis od tog.. stavi se u njegovu kozu, "otkrijes" sto i kako sa setupom, nitko ti se nemoze priblizit, taman posla da ces dat konkurenciji setup..

i meni je pun k tog setupiranja i tolike razlike koju cini, al to je sve legitimno jbga..

svaka cast na 3. mjestu i cijeloj utrci na jednim gumama!!
rFactor F1 HR server Info
slika
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Mansell je napisao/la: P.S. Ako je Janoshu stalo do fer utrkivanja i ako je on tako dobar covjek kakvim ga puno ljudi na ovom forumu zamislja, svakako ce udjelit taj svemirski setup ostatku ekipe, pa da onda svi istog konja vozimo, a onda ce se vidjeti tko je bolji vozac.

P.P.S Zamislite, covjek 2 kruga prije kraja utrke bahato odlazi u boks, uzima friške gume i radi najbrzi krug. I jos mu ostane par sekundi prednosti ispred drugoga. Mislim da sam sve rekao.
Daleko je on od dobrog čovjeka. Bahat je, umišljen, nadmen...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kakve to sve ima veze s bilo cim?
slika
MarkoD

Post Postao/la MarkoD »

Armanini je napisao/la:kakve to sve ima veze s bilo cim?
ma nema, nego mislim da se ovaj komentar dole odnosio na neke tvoje i moje postove sa prethodnih par stranica pa da nebi bilo zabune. Jer nebi htio da Mans ili neko drugi misli da sam branio Janoša zato što ga volim ili mi se sviđa.
Mansell je napisao/la: ako je on tako dobar covjek kakvim ga puno ljudi na ovom forumu zamislja

I da nebi bilo zabune ne smatram Janoša ni lošim čovjekom, samo ga ne smatram ni pretjerano dobrim :D
Mislim da ima neke karakterne mane koje su možda i potrebne da bi netko bio pravi pobjednik/prvak

EDIT: A i htio sam istaknut da vjerojatno on nije osoba koja će podijeliti takav svemirski setup.

A konkretno što se tiče utrke, čestitam svima na odličnim rezultatima :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hehe karakterne mane :)

al yep.. "jasno" da se mora bit malo bezobrazan odnosno beskompromisan za bit winner..
zato ja nikad ne vidim neku "bahatost" kod nekih pobjednika kao nes lose, jer mislim da si zasluzio pravo da budes malo prgav kad si u necem najbolji..

nas mans je pak i suprotnost, on je bahat ovako po prirodi :P al je super skroman i dobar pobjednik.. i ne boji se konkurencije, sam je davao setup da se mi ostali ubrzamo i te "sitnice"..

no nemojmo opet nastavit u nekom krivom smjeru :P

banicevic starta ligu, pa nas poziva da se pridruzimo..
http://www.balkansimracing.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

neki novi wtcc mod je u pitanju, karoserija od tog nikako docekat frontlinea, a fizika.. hm.. bolje da ne kazem od kud :P
slika
MarkoD

Post Postao/la MarkoD »

Armanini je napisao/la:hehe karakterne mane :)

al yep.. "jasno" da se mora bit malo bezobrazan odnosno beskompromisan za bit winner..
zato ja nikad ne vidim neku "bahatost" kod nekih pobjednika kao nes lose, jer mislim da si zasluzio pravo da budes malo prgav kad si u necem najbolji..

nas mans je pak i suprotnost, on je bahat ovako po prirodi :P al je super skroman i dobar pobjednik.. i ne boji se konkurencije, sam je davao setup da se mi ostali ubrzamo i te "sitnice"..

no nemojmo opet nastavit u nekom krivom smjeru :P

banicevic starta ligu, pa nas poziva da se pridruzimo..
http://www.balkansimracing.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

neki novi wtcc mod je u pitanju, karoserija od tog nikako docekat frontlinea, a fizika.. hm.. bolje da ne kazem od kud :P

Mislim da je većina velikih vozača imala neku dozu bahatosti, umišljenosti, egoizma i slično. A i mislim da neko takav puno lakše stvori samopouzdanje i vjeru u sebe, odnosno vjeru da je brži od ostalih.
Nemam ja ništa protiv Mansa, naljutile su me samo neke reakcije i stavovi koje još uvijek smatram krivim, ali i razumljivim sad kad sam se ohladio od početne ljutnje, da se tako izrazim :D Svima je frustrirajuće voziti lošiji bolid od nekog za koga znaš da se možeš boriti s njim (npr. Hamilton je dosta sad u medijima aktivan što se toga tiče), kako tek onda nebi bilo frustrirajuće voziti zapravo isti bolid, te biti sekundu sporiji od vozača koji sigurno nije brži.

Ma nije mi cilj nastavit u krivom smjeru, cilj mi je udaljit se od tog smjera :D

Mislim da bi bilo ok podržat Baničevićevu ligu jer se dosta trude i zalažu oko te lige, pa nebi bilo loše dati im priliku.

A razlog zašto su svi oni ludi za tim wtcc modom mi nikad neće biti jasan :D
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Da Arma, niš ne radim prije kontakta, a inače imam i ručnu pa mogu ko Latvala kroz taj zavoj i namjestit auto između pasice i tebe ko Ken Block iz stotog pokušaja. Nisi dosta udesno manevrirao, bar po tvojim načelima ostavljanja prostora i još posebno ak se uzme u obzir ovaj zavoj, tj. nisi pazil na mene kolko ja na tebe. Vidiš, ja nisam htio uzet prije ulaska u taj drugi jače u desno da bi lakše skrenul jer sam i onda pazil na kontakt. I pasicu nemreš računat na prostor jer se lako spina, treba je izbjegavat, a i gdi da ga tu namjestiš točno između auta i pasice s tak malim lockom u takvom zavoju. A osim toga tu se pretiče tako da imaš brži izlazak, poslije tih zavoja. Ne bi na izlasku zatvarao, ostao bi na sporijoj putanji, ali bio si nestrpljiv. Trebal sam ti onda stat, a ti bi da zajedno napredujemo napred.

Videl sam te dok sam te prešel, ne znam kaj si tam očekival, početkom pasica brzog lijevog negdi si mi bio kod zadnjeg kotača i imal manju brzinu. I još si posle toga u onaj dupli desni nešt rizično kasno kočil i probal preteć, skroz van putanje.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

jbga, najblize je utrkivanje sa touring autima.. a obzirom na fwd mnogima je lakse..

ja imam malo drukcije misljenje oko raznih liga (isto zapravo kao i janosh (nemojte me razapet jbga :) i mislim da je nepotrebno da ima raznih liga na balkanu jer nema bas toliko vozaca, odnosno pada konkurencija onda u svakoj ligi..
da su svi na kupu gdje bi bio kraj..

a vozit 2 lige usporedno opet nije to to, jer da ga jebes ako se oce bit dovoljno konkurentan (naravno u vlastitim mogucnostima) onda treba malo i izvjezbat i posvetit se.. kako modu tako i stazama..

meni sad situacija pase taman.. u ove 2 prije mi nije bilo toliko napeto, jer je nekako bilo brzi i sporiji, tako da nisam imao neki gust bit ispred nekog jer sam bio brzi od te polovice ionako, a za ove brze ionako nemam sanse..

al sad ako uspjem zavrsit utrku ispred recimo integralca koji odvozi po 1000 krugova i prilicno je opasniji, a i brzi od mene, onda mi je to vec neko postignuce..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Vuksa_KC je napisao/la:Da Arma, niš ne radim prije kontakta, a inače imam i ručnu pa mogu ko Latvala kroz taj zavoj i namjestit auto između pasice i tebe ko Ken Block iz stotog pokušaja.

ma joj, pa lol.. pa upravo o tome se radi.. nemozes vozit bez da razmisljas o posljedici.. sam si kasno kocio, pa vidi nisi ni poceo radit zavoj a vec si bio na samom apexu.. nemozes ic kocit kasno, imat previse brzine i ocekivat da ce ti bit mjesta..
kad si vec odlucio nastavit borbu onda si morao vise kocit i ostat unutra.. druge nema.. osim da ti ja pustim stazu, da me odvuce siroko sto nikako nije dobro za mene i da riskriam iza fioreta i ovog makedonca lol.. pa na tebi je da mislis, sta mene vise briga.. ja sam svoje napravio, tebe presao i pustio ti minimalno mjesta da ne sjebem sebi zavoj i da tebi otezam da ne ides u lud pokusaj..

Nisi dosta udesno manevrirao, bar po tvojim načelima ostavljanja prostora i još posebno ak se uzme u obzir ovaj zavoj, tj. nisi pazil na mene kolko ja na tebe.
? pobogu pa ne preticem da tebi olaksam vec valjda da te prodjem i ostanem ispred.. a upravo sam ti pustio dovoljno mjesta da radis zavoj ispod mene.. da nisam i da sam recimo isao kao sto ti cesto pretices sa blok passom ne bi ni bili u ovoj sitaciji nego bi se odmah prebacio skroz lijevo ispred tebe i tek tada bi morao ti na kocnicu.. pa jel kuzis uopce sto je pustanje mjesta..

i nemoram ja pazit na tebe vise jednom kad te predjem, nego ti na mene obzirom da si ti bio taj koji je isao u preticanje u drugom djelu..
fantaziras malo..
Vidiš, ja nisam htio uzet prije ulaska u taj drugi jače u desno da bi lakše skrenul jer sam i onda pazil na kontakt.
:) pa di jace u desno kad sam ja bio u desno.. ti nesto brkas izgleda..
I pasicu nemreš računat na prostor jer se lako spina, treba je izbjegavat,
pa upravo ti pisem i slikam da si imao dovoljno mjesta bez pasice, dakle od pasice do mene je bilo vise od bolida mjesta..
a i gdi da ga tu namjestiš točno između auta i pasice s tak malim lockom u takvom zavoju.
? pa svaki je prolaz kroz zavoj osim kad se ne vozis sam zaseban i nova situacija..
pa normalno da ti je bilo tesko namjestit tocno i ne odletit u mene.. pa to je cijela poanta utrkivanja i borbi lol..
upravo se o tome radi.. znam da je zajebano i ti znas da je zajebano i to moras imat u obziru i bas zato nemozes kocit kako ti zamislis nego kako zavoj pita i mjesto kojeg ima, a ne "a jbte pa daj odi tamo skroz desno jer je meni tu ful tesko ostat uz apex".. smjesno..

A osim toga tu se pretiče tako da imaš brži izlazak, poslije tih zavoja.
:D hh.. neznam, nisam ja nikakv memo dobio kako se pretice u kojem zavoju #-o
ja sam tebe presao u prvom djelu, to sto ti ocekujes nesto drugo upravo je dio utrkivanja i preticanja..

Ne bi na izlasku zatvarao, ostao bi na sporijoj putanji, ali bio si nestrpljiv. Trebal sam ti onda stat, a ti bi da zajedno napredujemo napred.
cekao sam 5 krugova, izgubio antisu iz vida koji je vozio moj tempo i koji je brz taman ko i ja.. ti si bio toliko sporijii a odlucio si se branit od mene koliko je to god moguce.. pa cemu?
cekao sam i bio strpljiv 5 krugova, sve dok nije odomazetov dosao na guzicu i fiore koji nas je svih ulovio na hladnim gumama iz boxa.. pa necu te cekat vjecno.. mogao sam i trebao puno prije rijesit, jbga, u 3 situacije kad sam uspio izac kako sam htio i kad sam te trebao uhvatit u slip nije mi gas prihvatio do kraja nego sam se trkeljao iza tebe sa 80% gasa na ravnom..

Videl sam te dok sam te prešel, ne znam kaj si tam očekival, početkom pasica brzog lijevog negdi si mi bio kod zadnjeg kotača i imal manju brzinu. I još si posle toga u onaj dupli desni nešt rizično kasno kočil i probal preteć, skroz van putanje.
pa to i kazem.. da nisam usporio i vidio da ces ti odmah ic skroz lijevo, a jos nisi ispred cijeli, dakle da sam drzao i dalje pun gas kao sto se tamo drzi takli bi se i obojica izletili..
nemoram se ja micat il kocit ako me ti prolazis, ti valjda moras prolazit uz mene i nastavit uz mene..

al ne kazem ti da si nes lose tad napravio.. prvi krug je i zajebano je tamo tako na "blef" znat, zato sam i usporio jer "jedini" sam ja mogao napravit nes da se ne taknemo..
pa dobrano ispod 200 smo prolazili oboje kroz taj flat, a za drugi normalno da cu probat vratit nazad lol.. pa dovoljno je tamo samo ne izjebat i malo vise brzine zadrzat na izlasku da mozes napast na hairpinu.. a i bas u hairpinu sam isao oprezno i kocio super lako da te ne bi naguzio, toliko sporije da je hotto uspio doc na kocenje i mene naguzit..
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Vuksa_KC je napisao/la:Ma neće dat, vidiš da i ovi njegovi nemaju.
Da Vuksa,u pravu si.Neće dat.Ako je setup,onda je svakako neka rupa u njemu,jer ne može čovjek imati top speed 251(za to su potrebna krila 10-10 otprilike),a u zavoju mu se auto ponaša kao da ima krila 24-24.
U slučaju da to nije stvar setupa,onda ni nema smisla da ga daje.Onda mora dati nešto drugo.
Najčudnije u svemu tome je da čovjek uopće ne vozi na limitu,usporedio sam malo njegove i moje početne krugove(kad smo imali otprilike isto goriva),on uopće ne koristi cijelu stazu,razmaci između brzina su mu veći(što bi trebalo ići meni u prilog),no unatoč svemu,on je brži.To posebno dolazi do izražaja na pravcima.Meni to jako smrdi,bez obzira na to što neki ljudi na ovom forumu misle drukčije.
Namjera ovog posta mi svakako nije otvaranje neke nove rasprave na tu temu,u njemu sam samo izrazio svoje mišljenje koje sam potkrijepio nekim činjenicama.
Žao mi je zbog Suzuke,stvarno volim tu stazu,ali u ovakvim okolnostima ne mogu nastupiti.To bi bila čista blamaža,a to mi nikako ne treba.Več sam doživio dvije,nepotrebno.
I na kraju,mislim da ovim postom nisam nikoga uvrijedio,to je najvažnije.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Katastrofa utrka za mene. Još je i super to 5. mjesto na kraju. Jednostavno mi je auto tolko nestabilan u utrci da nzm što napravit. I to ne u svim zavojima nego samo u brzim gdje treba iz 6. spustit u 5., isto kao u brnu (1. zavoj), tako i ovdje (onaj brzi desni, dvostruki)... Dakle samo taj tip zavoja, za poludit, na žalost i na suzuki je jedan takav, 130R. :x
Jbt, i još ful ranije kočim i pazim da se ne izvrtim al svejedno... i to dva puta u u trci. Srećom nisam se zabio u zid nego samo izvrtio, al izgubio sam 20-ak sec sigurno, šteta, mogla je bit borba za 2. mjesto...
Isto tako, pojma nemam gdje sam izgubio brzinu... Onaj prvi dan kad sam vozio sam vec isao 1:49.6, tako i ostale dane kad bih došao odvozit koji krug, uvijek ispod 1:50... i onda odjednom jučer nemogu ispod 1:50.2 da ga hebes. :?

Što se tiče setupa, isprobavao sam razne varijante u ovih par dana. Najbrži sam krug napravio sa max krilima, dakle 24-25, tako da sam nastavio onda s tim setupom. Probao sam i spustit krila na 20, 15, 10... al vremena su mi bila preko sec sporija, top speed je dobar al jednostavno auto nema gripa, u onom drugom zavojitom sektoru izgubiš 1.5 sec... Jednostavno mi nije jasno da netko može imat top speed 251 i imat takav grip, misterij. :?
P.P.S Zamislite, covjek 2 kruga prije kraja utrke bahato odlazi u boks, uzima friške gume i radi najbrzi krug. I jos mu ostane par sekundi prednosti ispred drugoga. Mislim da sam sve rekao.
haha da, ovo mi je bilo najsmješnije, ima 30sec prednosti i sigurnu pobjedu, al ode u boks samo po nove gume da odvozi FL, smijeh...
po ovom vidiš kolka je to dominacija, pobijedi i sa 2 prolaska kroz boks...
Najčudnije u svemu tome je da čovjek uopće ne vozi na limitu,usporedio sam malo njegove i moje početne krugove
dobro si me sjetio, na practicu sam baš gledao malo par njegovig krugova onboard...
i tako, započne on krug, prvi zavoj totalno promasi kocenje, nakon toga onaj desni nakon uzbrdice ode skroz široko, pa je u 2. sektoru isto par zavoja skroz krivo pogodio, pa onaj prije zadnje ravnice opet skroz promaši, i onda još zadnji zavoj opet ode široko od apexa za jedno 3 metra... i niš, mislim si ja: ok, ovo je bio valjda krug za zagrijavanje, bit ce negdje oko 1:53, kad ono prođe ciljem i skine me s prvog mjesta: 1:50.2 :lol: S tolkom hrpom grešaka... onda ti je jasno da treba samo odvozit čist krug, nemora ni bit na limitu i ic ce bez problema 49.5 recimo...
Mansell je napisao/la:ali u ovakvim okolnostima ne mogu nastupiti.To bi bila čista blamaža,a to mi nikako ne treba.Več sam doživio dvije,nepotrebno.
joj daj ne budi smiješan, blamaža je bit 2.?? :?
dakle tebi je sve osim 1. mjesta blamaža, kako to da onda još voziš tamo u onoj f1 ligi, pa ti se po tome onda blamiraš tamo svaku utrku, samo jednu si pobijedio u sezoni ako se ne varam... koji si u ukupnom poretku? 2., 3.?

Ne kužim pod kakvim si pritiskom da moraš bit 1.? oće te možda sponzori napustit ili šta? :)
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Kimi,sam si naveo toliko sumnji u Janoshevu vožnju da ne trebam ništa dodati.Ako si ti zadovoljan sa drugim ili trećim mjestom,to je onda tvoja stvar.Ja nisam.I nisam tu samo da bih vozio,ja se ipak ne držim one"važno je sudjelovati"Ne želim se blamirati,ne volim kad neko radi BUDALU od mene,kad mi se smije iza leđa.
U Croteam-u sam drugi u poretku,šanse za prvo mjesto postoje,ali su minimalne..Ono je drugi svijet,probaj odvoziti sa tim modom Suzuku,koja je sad na redu.Onda usporedi tvoj hotlap sa onim na našem serveru(tamo),pa ćeš vidjeti o čemu govorim.
Da,tamo imam jednu pobjedu u sezoni i tri pobjede u mini sezoni.Ako te baš zanima.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Nisam mislio ništa loše s tim da imaš jednu pobjedu u sezoni, nego je to dokaz da očito ima par super brzih vozača tamo. Samo mi je čudno da ti tamo nije problem ako ne pobijediš, dok ti je ovdje to smak svijeta...
Mansell je napisao/la:Kimi,sam si naveo toliko sumnji u Janoshevu vožnju da ne trebam ništa dodati.
a tako je da, al opet nekako mislim da je to do setupa, a ne do nekog varanja...
al nikad ne znaš, svašta je moguće...
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

pa jel kuzis uopce sto je pustanje mjesta..
Ne moramo se vrijeđat, ovaj put mi se tu nisi iskazal jer ne želiš shvatit kolko je sjban taj zavoj. Da nemreš tu zakrenit samo tako i još napeljat auto točno između auta i pasice u prostor koji je bil jedva minimalan. Dobil si mjesta na ulasku u prvi i još ti posle njega nisam išel u desno.
kao sto ti cesto pretices sa blok passom
Rekel sam ti da to ne bi napravil, ali si uporan.

No, da ne duljim
sta mene vise briga
Sve si rekel. Želja za dokazivanjem te prevladala pa si stavil sebe ispred tima. U redu je to, tako rade Vettel i ostali šampioni.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Vuksa_KC je napisao/la:
pa jel kuzis uopce sto je pustanje mjesta..
Ne moramo se vrijeđat, ovaj put mi se tu nisi iskazal jer ne želiš shvatit kolko je sjban taj zavoj. Da nemreš tu zakrenit samo tako i još napeljat auto točno između auta i pasice u prostor koji je bil jedva minimalan. Dobil si mjesta na ulasku u prvi i još ti posle njega nisam išel u desno.
o svasta.. nije sjeban zavoj kad je tako spor.. jedino je bitno kocit dovoljno..
al ponavljam.. ja sam te odlucio prec, nisam se mislio natezat s tobom i da 3 zavoja prolazimo paralelno.. pa cemu? nije test utrka i vozimo za poziciju..
kao sto ti cesto pretices sa blok passom
Rekel sam ti da to ne bi napravil, ali si uporan.
ja ti odgovaram na pustanje mjesta i na s moje strane cist potez.. da je mjesta bilo minimalno, da naravno.. zasto bi ti olaksao?

Sve si rekel. Želja za dokazivanjem te prevladala pa si stavil sebe ispred tima.
#-o

kaze covjek koji je jebao timskog 5 krugova i kostao ga mirnog pocetka utrke, i jos rekao da nije imao namjeru pustit i odustat od borbe.. :roll:

pa kuzi da si bio toliko sporiji i da nije bilo uopce potrebe da se borimo..

mans - steta je sto tako gledas na stvari i odustat jer nisi prvi je predaja i potpisivanje poraza..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Nisam ti ja kriv za ono tam sa Integralcem, pa se malo preupitaj ko ti je kriv za tih 5 krugova.

Da, kaže čovjek koji je više pazil na tebe nego ti na mene, ali ti voliš dramatizirati pa svaki moj trzaj volana je Grosjean/Maldonado move i omg lol lol omg sa slikama ko neka predstava, kojima trpaš forum.

Neš ti brzine, završili smo unutar pola sekunde na kraju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

zbog integralca si dosao ispred..
kazem da si bio sporiji i da nije bilo potrebe da me zadrzavas..
al ti si htio bit ispred mene "pod svaku cijenu" i sad mi tu places o nekim interesima tima.. mislim daj se poslozi..

pa slike ti stavim da mi nemozes rec kako nisi imao mjesta, kako si bio na nekoj pasici il sta ja znam.. crno na belo kume.. samo tako se mogu vidjet situacije kakve jesu..

ovo tvoje - u tom zavoju se ne pretice tako, zavoj je zajeban pa cu ja kocit kasno, necu skrenut u zavoj iako sam vec u apexu, nego cu imat ravan bolid i nakon sto predjem apex, to je neznam sto..

slika

pa daj mi pls reci kakvo je ovo postavljanje bolida.. neznam od kad se to zavoj pocne radit nakon apexa.. pa ti jos ravno ides, a ja vec skoro zavrsio zavoj.. pogle poceo si skretat, al te bolid ne jebe jer si u underu od prevelike brzine..

zavrsili smo blizu da.. i odvezao si ti dobru utrku daleko od toga.. ja sam 5 krugova prije pita kojeg sam uneredio maximalno i sve do zadnjeg kruga vozio sam na stazi, ni jedan krug ispod 53, nisam mogao napredovat, a imao sam taman dovoljan luft od iza da mogu vozit samo oprezno..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Ponavljam, opet ne želiš shvatit situaciju sa lockom i oštrinom zavoja. Izgleda potpuno drukčije iz cockpit pogleda.

Da sam htel biti ispred tebe 'pod svaku cijenu' (inače znaš kak vozim dok je stvarno tak), a to nisam izjavil, ne bi dobil ni taj prvi zavoj prostora za manevar. Ja sam se samo maknul lijevo jer sam na tren u retrovizoru da si dosta blizu sa kočenjem.

Meni ne moraš stavljat slike, ja sam replay pogledao odma poslije trke, ali ti uživaš u tome ko Mamić pred novinarima pa samo nastavi sa naslađivanjima i omglolovima.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma nije nasladjivanje joj (nasladjivat se mogu samo s tim sto si se ti okrenuo zbog svog poteza, a ja uspio proc bez posljedica)
vec samo rasprava o utrkivanju.. s kim se mogu raspravljat o necemu sto volim i volimo? sa likom koji mi uzme prednost kod bille u opatiji? :)
a to nisam izjavil,
ma reko si da nisi imao cilj pustit me i odustat od borbe.. a mislim da nema previse smisla za to ukoliko nismo slicno brzi..
Ponavljam, opet ne želiš shvatit situaciju sa lockom i oštrinom zavoja. Izgleda potpuno drukčije iz cockpit pogleda.
ma kuzim naravno, al ti pises kao da je nemoguce ostat tu unutra..

i jasno da smo se takli "zbog mene", skoro smo i prosli, al ja sam okrenuo jos malo volan taman kad smo se takli jbga..
o malom i nerealnom locku necu uopce komentirat jer to nemoze bit rasprava..

ja ti nisam pustio vise mjesta jer nisam mislio da ces nastavit borbu i da ces htjet bit ispod mene..
al ti kad si vec htio i odlucio, na tebi je da to izvedes, a ne da ocekujes da ce ti onaj kojeg pretices olaksat..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

A dobro, ja se ponadal da buš ti meni, kolko i ja tebi, pošto to nije neko iz drugog tima. No dobro, rejsamo se.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

i bi da nisam morao kocit u flat zavoju da izbjegnem dodir jer te zaboli za tog tvog timskog..

i daj mi reci - kad toliko spominjes tim.. zasto toliko zelis ostat naprijed na samom pocetku utrke kad si sporiji? jebes i sebe i mene..
daj mi reci kako bi to izgledalo da smo nastavili jos taj krug, fiore iza nas i odomazetov iza.. dakle ja i ti se laganini trkamo, preslazemo kroz zavoje, paralelno izlazimo, a puno brzi iza nas? stvara se nepotrebna situacija u kojoj jedini moze profitirat odomazetov..

i kazem, nema smisla da se natezemo medjusobno kad nas iza netko prati.. samo njemu olaksamo..
a pozicije su nam bile sasvim u redu.. samo je trebalo nastavit i ulovit nazad antisu koji je bio pobjegao.. a pobjegao jer je vozio brze od tebe.. kuzis da nema smisla..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

i bi da nisam morao kocit u flat zavoju da izbjegnem dodir jer te zaboli za tog tvog timskog..
Pa osvetilo mi se to očito kasnije, da. Ne mislim da si namjerno, ali karma is a bitch.

Antiša nije ništ posebno bil brži. Dva kruga sam bil bliže njemu nego ti meni, a poslije si se približil skroz. Kolko su ovi bili iza tebe nisam videl. Odomazetov je na kraju najviše radi tebe profitirao, da.
Fiore

Post Postao/la Fiore »

dobra utrka. cetvrto mjesto na kraju. na startu sam dobio drive through jer sam valjda malo pomaknuo bolid prije nego sto se upalilo zeleno. tako da sam nakon treceg kruga morao u box odradit drive through nakon cega se vracam na zacelje i onda se polako probijam do P4. steta. moglo je i bolje:)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa osvetilo mi se to očito kasnije, da. Ne mislim da si namjerno, ali karma is a bitch.
pa da.. neminovno je da ce doc do kontakta ako sporiji ne zeli popustit nikako.. :=
Antiša nije ništ posebno bil brži. Dva kruga sam bil bliže njemu nego ti meni, a poslije si se približil skroz.
not true, prva 2 kruga si samo bio blizu antise, a poslije je poceo odmicat.. ja se nisam lijepio jer sam vozio lagano iza tebe to vrijeme dok se ne "poslozi" situacija.. al kad sam vidio da antisa bjezi, a ovi se iza priblizavaju nije vise bilo sto cekat nego te ic prestic.. a nisam se priblizivao dovoljno do tad zbog tog iritantnog gasa..

a bas to sto sam te uhvatio odmah trebalo ti je upalit lampicu da sam toliko brzi i da nema smisla da se borimo.. to smo jos prvi dan dogovorili i to ni manje ni vise nego ti :)
Kolko su ovi bili iza tebe nisam videl.
znaci ti se samo fokusirao na mene :=
vidi gore sliku, a stizali su nas jos 2 kruga prije..
Odomazetov je na kraju najviše radi tebe profitirao, da.
hh, neznam sto je s vama bilo i kakav si ti plan imao, al na izlazu je on bio ispred.. finish je blizu, slip nije dovoljan da preteknes nekog do finisha..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Pa bil sam fokusiran na Antišu.

Pogledaj samo finiš, slipal bi ga da nije nikog bilo ispred, ali ko bi se snašel u tom metežu kad čujem da je neko na rikverc išel u cilj ili kaj xD
Odgovori