Vuksa_KC je napisao/la:Da Arma, niš ne radim prije kontakta, a inače imam i ručnu pa mogu ko Latvala kroz taj zavoj i namjestit auto između pasice i tebe ko Ken Block iz stotog pokušaja.
ma joj, pa lol.. pa upravo o tome se radi.. nemozes vozit bez da razmisljas o posljedici.. sam si kasno kocio, pa vidi nisi ni poceo radit zavoj a vec si bio na samom apexu.. nemozes ic kocit kasno, imat previse brzine i ocekivat da ce ti bit mjesta..
kad si vec odlucio nastavit borbu onda si morao vise kocit i ostat unutra.. druge nema.. osim da ti ja pustim stazu, da me odvuce siroko sto nikako nije dobro za mene i da riskriam iza fioreta i ovog makedonca lol.. pa na tebi je da mislis, sta mene vise briga.. ja sam svoje napravio, tebe presao i pustio ti minimalno mjesta da ne sjebem sebi zavoj i da tebi otezam da ne ides u lud pokusaj..
Nisi dosta udesno manevrirao, bar po tvojim načelima ostavljanja prostora i još posebno ak se uzme u obzir ovaj zavoj, tj. nisi pazil na mene kolko ja na tebe.
? pobogu pa ne preticem da tebi olaksam vec valjda da te prodjem i ostanem ispred.. a upravo sam ti pustio dovoljno mjesta da radis zavoj ispod mene.. da nisam i da sam recimo isao kao sto ti cesto pretices sa blok passom ne bi ni bili u ovoj sitaciji nego bi se odmah prebacio skroz lijevo ispred tebe i tek tada bi morao ti na kocnicu.. pa jel kuzis uopce sto je pustanje mjesta..
i nemoram ja pazit na tebe vise jednom kad te predjem, nego ti na mene obzirom da si ti bio taj koji je isao u preticanje u drugom djelu..
fantaziras malo..
Vidiš, ja nisam htio uzet prije ulaska u taj drugi jače u desno da bi lakše skrenul jer sam i onda pazil na kontakt.

pa di jace u desno kad sam ja bio u desno.. ti nesto brkas izgleda..
I pasicu nemreš računat na prostor jer se lako spina, treba je izbjegavat,
pa upravo ti pisem i slikam da si imao dovoljno mjesta bez pasice, dakle od pasice do mene je bilo vise od bolida mjesta..
a i gdi da ga tu namjestiš točno između auta i pasice s tak malim lockom u takvom zavoju.
? pa svaki je prolaz kroz zavoj osim kad se ne vozis sam zaseban i nova situacija..
pa normalno da ti je bilo tesko namjestit tocno i ne odletit u mene.. pa to je cijela poanta utrkivanja i borbi lol..
upravo se o tome radi.. znam da je zajebano i ti znas da je zajebano i to moras imat u obziru i bas zato nemozes kocit kako ti zamislis nego kako zavoj pita i mjesto kojeg ima, a ne "a jbte pa daj odi tamo skroz desno jer je meni tu ful tesko ostat uz apex".. smjesno..
A osim toga tu se pretiče tako da imaš brži izlazak, poslije tih zavoja.

hh.. neznam, nisam ja nikakv memo dobio kako se pretice u kojem zavoju
ja sam tebe presao u prvom djelu, to sto ti ocekujes nesto drugo upravo je dio utrkivanja i preticanja..
Ne bi na izlasku zatvarao, ostao bi na sporijoj putanji, ali bio si nestrpljiv. Trebal sam ti onda stat, a ti bi da zajedno napredujemo napred.
cekao sam 5 krugova, izgubio antisu iz vida koji je vozio moj tempo i koji je brz taman ko i ja.. ti si bio toliko sporijii a odlucio si se branit od mene koliko je to god moguce.. pa cemu?
cekao sam i bio strpljiv 5 krugova, sve dok nije odomazetov dosao na guzicu i fiore koji nas je svih ulovio na hladnim gumama iz boxa.. pa necu te cekat vjecno.. mogao sam i trebao puno prije rijesit, jbga, u 3 situacije kad sam uspio izac kako sam htio i kad sam te trebao uhvatit u slip nije mi gas prihvatio do kraja nego sam se trkeljao iza tebe sa 80% gasa na ravnom..
Videl sam te dok sam te prešel, ne znam kaj si tam očekival, početkom pasica brzog lijevog negdi si mi bio kod zadnjeg kotača i imal manju brzinu. I još si posle toga u onaj dupli desni nešt rizično kasno kočil i probal preteć, skroz van putanje.
pa to i kazem.. da nisam usporio i vidio da ces ti odmah ic skroz lijevo, a jos nisi ispred cijeli, dakle da sam drzao i dalje pun gas kao sto se tamo drzi takli bi se i obojica izletili..
nemoram se ja micat il kocit ako me ti prolazis, ti valjda moras prolazit uz mene i nastavit uz mene..
al ne kazem ti da si nes lose tad napravio.. prvi krug je i zajebano je tamo tako na "blef" znat, zato sam i usporio jer "jedini" sam ja mogao napravit nes da se ne taknemo..
pa dobrano ispod 200 smo prolazili oboje kroz taj flat, a za drugi normalno da cu probat vratit nazad lol.. pa dovoljno je tamo samo ne izjebat i malo vise brzine zadrzat na izlasku da mozes napast na hairpinu.. a i bas u hairpinu sam isao oprezno i kocio super lako da te ne bi naguzio, toliko sporije da je hotto uspio doc na kocenje i mene naguzit..