Utrke 2013 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Re: VN Singapura, Marina-Bay Street Circuit, 20-22.09.2013.
Još jedna procesija u nizu, sačuvaj me Bože moderne Formule 1.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Moglo biti vatre od 2-8 mjesta...očigledno neki ne idu u box više
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Hoceli McLaren na podium??lol
Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
Sorry tebi i KravitzuAlonso-champ je napisao/la:Nemoj mi Kravitzove teorije molim tespeedy56 je napisao/la:Ovi koji su bili u boxu kad je SC izašao možda više neće trebati.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Neće...Alonso-champ je napisao/la:Hoceli McLaren na podium??lol

- speedy56
- Legenda
- Dero
- Profesionalni vozač
Normalno da se Webberu zapali bolid a najveci problem kojeg Vettela zadesi su vibracije na kočnicama.
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
speedy56 je napisao/la:Što je ono boljelo Kimija?
sudeći po današnjem danu, pimpač

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ako izbrišem iz sjećanja Vettela i Alonsa čak je utrka bila i zanimljiva.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
Trojka
Vise nemogu dati i da hocu
Vozac nemoze napraviti ovoliku razliku ...nema sanse. Sve je do bolida.
Vise nemogu dati i da hocu
Vozac nemoze napraviti ovoliku razliku ...nema sanse. Sve je do bolida.
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Walter je napisao/la:Još jedna procesija u nizu, sačuvaj me Bože moderne Formule 1.
pravi se da vettel nije tamo i trka je sasvim dobra

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
ybg krivi red bull riknuo
loša utrka jer zaista nije zanimljivo gledati nekoga da u 3 kruga ode na 12 sec i onda to konstatno povečava po sekund u jednom krugu.naravno da to nije do vettela nego do bolida.
ali OK ničija svijeća nije do jutra sijala pa neče ni vettelova.treba se pomiriti sa ovom sezonom i to je to
da.ocjena 1.
loša utrka jer zaista nije zanimljivo gledati nekoga da u 3 kruga ode na 12 sec i onda to konstatno povečava po sekund u jednom krugu.naravno da to nije do vettela nego do bolida.
ali OK ničija svijeća nije do jutra sijala pa neče ni vettelova.treba se pomiriti sa ovom sezonom i to je to
da.ocjena 1.

-
- Legenda
... Zadnjih par krugova su ok. Massa s katastrofalnog 12. do 6. mjesta. Utrka ne-dobra.
Nagađam da će bi u 2014. prvih 4 ili 5 utrka biti dobre, a onda lagano u procesije. Mislim da će vettelova svijeća sijati. I do sumraka idućeg dana.
Nagađam da će bi u 2014. prvih 4 ili 5 utrka biti dobre, a onda lagano u procesije. Mislim da će vettelova svijeća sijati. I do sumraka idućeg dana.
Samo neka se trkaju.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
kolega mislio sam na svijeću do australije 2014.g.dmarijon je napisao/la:... Zadnjih par krugova su ok. Massa s katastrofalnog 12. do 6. mjesta. Utrka ne-dobra.

- speedy56
- Legenda
Hoće FIA sam opet držati Alonsovo drugom mjesto pod upitnikom zbog pokupljanja dodatne mase nakon kraja utrke, kao što su nakon Španjolske?
EDIT:
Da
EDIT:

Da

-
- Legenda
Skužio sam, da. Hoću reći da se ne bi čudio da Vettelova era bude dosadnija od Schumacherove.senamozart je napisao/la:kolega mislio sam na svijeću do australije 2014.g.dmarijon je napisao/la:... Zadnjih par krugova su ok. Massa s katastrofalnog 12. do 6. mjesta. Utrka ne-dobra.
"Hoće FIA sam opet držati Alonsovo drugom mjesto pod upitnikom zbog pokupljanja dodatne mase nakon kraja utrke, kao što su nakon Španjolske?"
- dodatna masa je Webber?

Samo neka se trkaju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Reprimands for Alonso and Webber after Alonso gave him lift back to pits. Means 10-place grid penalty for Webber in Korea as third reprimand of year

- Dero
- Profesionalni vozač
- Armanini
- Svjetski prvak
gringo73 je napisao/la:Reprimands for Alonso and Webber after Alonso gave him lift back to pits. Means 10-place grid penalty for Webber in Korea as third reprimand of year
mah.. nemam volje ni komentirat.. apsurdno..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jebm bananu. Krivi red bull banano! Utrka čista dosada. Čak sam prebacio na snimku wtcc-a iz Suzuke. Zanimljiv dvoboj vozača mercedesa. Baš me zanima da li ga je smio Hamilton proći. A Rosby stvarno ima pit wall skupa sa Lewisom za onu stvar. Laganini brži od Alonsa i kimija i onda onaku usrat utrku sa kasnim odlaskom u boks.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
Ukradeno:
Očito to sve i nije bilo baš simpatično. Ako se sjetimo onog jutros, da se sudar dogodio nakon završetka trke (GP2)...valjda će pustit snimku.Adam Cooper: CCTV footage of WEB being picked up by ALO shown in media centre, have to say that the FIA has a very good case. Bit of an ambitious move by WEB to run onto track - he nearly got hit by other cars and so did the Ferrari while it was stopped. We've seen drivers stop and pick up their pals over the decades but I've never seen something quite as crazy as that...
Edd Straw: Credit to the FIA: made the effort to show the CCTV of what Webber and Alonso did, showing the reprimands were justified
Tom Cary: FIA has just replayed the Webber-Alonso 'lift back to pits' incident. Reprimand was least they deserved. Cars had to swerve out of the way
Jonathan Noble: FIA has just played video of the Webber/Alonso taxi incident. Webber hails Ferrari, who stops at Turn 7. Mercs have to go either side

-
- Veteran
Sramota !!!!gringo73 je napisao/la:Reprimands for Alonso and Webber after Alonso gave him lift back to pits. Means 10-place grid penalty for Webber in Korea as third reprimand of year
- gringo73
-
- Veteran
ok,povlačim riječ,nisam znao da su ovako glupo ovo "izveli"...još su i dobro prošli sa kaznama...
- speedy56
- Legenda
Dao sam 7micu.
Na kraju niti nije ispalo tako loše kako sam negdje oko 20. kruga mislio da će ispasti.
Ricciardo spasio utrku.
Najbolje bi bilo da se ostale utrke uopće ne voze i da se priroda poštedi s manje zagađenja. Mislim stvarno, bio bih sretniji da nisam live timing ni gledao. Ono ganjanje na početku, najbrži za najbržim krugom i onda pred kraj stinta osobno najbolje vrijeme u jednome sektoru. Pa ono pravljenje razmaka nakon safety cara... LUDO!
Ostala dvojica na postolju su zaslužila to postolje više nego bilo tko drugi na stazi.
Kimijeva probijanje (već 3. utrku za redom to govorimo) su dosta donijela zanimljivosti utrke, a njegovo pretjecanje Buttona mi je potez utrke. Iako je Kimi bio brži, proći nekoga u tom zavoju s vanjske strane nije mala stvar. Dao bih ruku u vatru da na tom mjestu u F1 nitko nikoga nije tako prešao.
di Resta bolje da zadnje utrke nije ni vozio. Brundle je tokom prijenosa govorio da treba podsjetiti velike igrače što može i zna, a on 2. utrku za redom završi na isti način.
Hulkenberg pak potpuno suprotno. Opet je dobro odvozio i pokupio vrijedna 2 boda.
Kad sam već kod Hulka, prebaciti ću se na FIA-u.... Ono kazna za Hulka kojom treba "vratiti" Perezu mjesto je jedan od najglupljih u sezoni
Svim odgovornim za ovo toplo preporučam ovaj site. Siguran sam da će pronaći nešto za sebe.
Njegova reakcija na kaznu je potpuno opravdana i ne bih se iznenadio da je u nekoj drugoj poruci bila i koja fina riječ Hulkenberga FIA-i.
Kad sam kod FIA-e, htio bih pitati, dali je na ulazu u onaj 5. zavoj dozvoljeno ići sa svih 4 kotača preko bijele linije i dali ima negdje popis tih zone gdje je dozvoljeno?
Na kraju niti nije ispalo tako loše kako sam negdje oko 20. kruga mislio da će ispasti.
Ricciardo spasio utrku.
Najbolje bi bilo da se ostale utrke uopće ne voze i da se priroda poštedi s manje zagađenja. Mislim stvarno, bio bih sretniji da nisam live timing ni gledao. Ono ganjanje na početku, najbrži za najbržim krugom i onda pred kraj stinta osobno najbolje vrijeme u jednome sektoru. Pa ono pravljenje razmaka nakon safety cara... LUDO!
Ostala dvojica na postolju su zaslužila to postolje više nego bilo tko drugi na stazi.
Kimijeva probijanje (već 3. utrku za redom to govorimo) su dosta donijela zanimljivosti utrke, a njegovo pretjecanje Buttona mi je potez utrke. Iako je Kimi bio brži, proći nekoga u tom zavoju s vanjske strane nije mala stvar. Dao bih ruku u vatru da na tom mjestu u F1 nitko nikoga nije tako prešao.
di Resta bolje da zadnje utrke nije ni vozio. Brundle je tokom prijenosa govorio da treba podsjetiti velike igrače što može i zna, a on 2. utrku za redom završi na isti način.
Hulkenberg pak potpuno suprotno. Opet je dobro odvozio i pokupio vrijedna 2 boda.
Kad sam već kod Hulka, prebaciti ću se na FIA-u.... Ono kazna za Hulka kojom treba "vratiti" Perezu mjesto je jedan od najglupljih u sezoni

Njegova reakcija na kaznu je potpuno opravdana i ne bih se iznenadio da je u nekoj drugoj poruci bila i koja fina riječ Hulkenberga FIA-i.
Kad sam kod FIA-e, htio bih pitati, dali je na ulazu u onaj 5. zavoj dozvoljeno ići sa svih 4 kotača preko bijele linije i dali ima negdje popis tih zone gdje je dozvoljeno?