F2004_the_best_ever je napisao/la:Pored ovih 10 vozača iz top 5 ekipa, šta mislite, ko će još konkurirati za Q3, ja mislim da Hülkenberg i Maldonado imaju najveće šanse da izbace nekog od vozača iz top 5 ekipa iz Q3.
Pošto nema HRT-a, koliko sada vozača ispada iz Q1 i Q2

Znam da je Esteban Gutierrez bio skroman sa izjavama za početak sezone. Tj. više je bio oprezan, nije se htio hvalisati i biti nadobudan,.... Ali zato ja imam velika očekivanja naspram njega. Nadam se da ga neću ureć'.
Isto toliko, koliko očekujem od Estebana, vjerujem i nadam se da će Sauber biti na nivou, barem kao i prošle godine, tj. da će Sauber C32 biti dostojan i dosljedan nasljednik. Naravno, uvijek se želi bolje i više. Tako da, eto sada znate, koga skrivečki simpatiziram, "nauštrb" Fernanda Alonsa.
Neka Esteban prenese svoje dobre rezultate, svoje sposobnosti i podvige iz nižih serija i u F1. Sretno Esteban!!

Ti si moj treći čovjek, nakon Fernanda, i Pastora. A možda jednoga dana budeš prvi!

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.