Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Mansell
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Mansell »

Moze onda te staze ;)
Armanini je napisao/la: tko je ovo nesretno izbjegao naseg u zadnjem i zavrsio u zidu na ulazu u pit? :D
Monster je bio taj koji mi je presjekao put ispred pita i jos se onda zabio u zid. :roll:
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

trebaju linkovi za ove?
sepang, suzuka, silver, monza, brno
potražit ću nakon utakmice
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Koje smece od moda je taj f3 euroseries ja ne vjerujem. Kao prvo, mod izmijeni potpuno cijelo sucelje rfactora tak da se uopce nemogu snalazit, i jos k tome ne radi ffb kak treba. Vjerojatno bi trebalo posebno stelat ffb kojih 20 minut da se dobije kolko tolko neki osjecaj. Nije mi jasno kak to da gume nisu slick nego imaju utore. To mi je ruzno za vidjet... nisam imao volje sprobavat mod na stazama koje bi se vozile jer treba izdvojit pol sata samo na postavljanje osnovnih postavki volana.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

:(

tog sam se i bojao.. da mod valja vec bismo mi vjerojatno culi za njega il ga vozili..

jest da nisi napisao dal si probao vozit mod, jer su ovo, osim ffba, stvari koje ne utjecu na nis..

steta za ffb, ove porsche sam nekako prezvakao, jer su ok autici, i ffb nije los, al nije ni dobar, al ako ovo bude los feeling na volanu onda k*r*c i sve..
To mi je ruzno za vidjet..
i meni je to nes najruznije na bolidima.. ruznije od tog su mi samo grbavi nosevi valjda..
rFactor F1 HR server Info
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

yu tim se slaže sa stazama, iako ni zandvoort ni zolder ne bi bile loše, pogotovo sa tim sporijim autima..
ali ako je mod u banani, onda uzalud, ne da mi se vozit te loše modove. ne znam postavke postavljati i to mi je tlaka.
kaće neki drm turnir?
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

linkovi za staze koje sam našao ne rade...pa ću uploadati sa svog kompa...

ali zato...evo nova verzija GP3 moda...uključuje neke korekcije na fizici kao i sve 3 sezone u kojima je korišten ovaj bolid (2010-2011-2012)
http://www.mediafire.com/download/k617i ... 2+v0.95.7z" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

gp3 is here.. super.. bas cekam probat da vidim razliku..
kaće neki drm turnir?
kad izadje drm 3.0 mi cemo vozit pa makar vozili ti i ja :)

btw
Magyar Janosh Dajte samo pozurite sa te linkove da imam vise vreme da skockam mod da bude spreman za test
pa ajd prionite i skupite il uploadajte staze..

ali ako je mod u banani, onda uzalud, ne da mi se vozit te loše modove.
heh, ne biramo mi za k*r*c par mjeseci mod kojeg bi vozili :)

i ostali su nesigurni..:
koji je to F3 mod koji će da se vozi?
na trippteam-u ih ima 15-ak verzija, F3 2012 VSR, F3Euroseries 2009, 2007_1.0_by_F3FFSCA, 2007 by Gentlemen-Racers.org_and_Lo,
F3 Reiza by sandrox, japan, german, svašta nešto ....
To je za sad delovna tajna.
Kad zavrsi porsche dobicete link komplet sa stazama.. .to je ako se David Frančić resi da pusti linkove
i onda haris napise najbolji post:
de nek oni odaberu i mod, ja ne sumnjam u njihov izbor ni moda a ni staza
zna on da mi znamo :) ta haris je nas :=

minic kaze:
onaj sto smo vec vozili je bio odlican glupo je sad uzimati neki drugi neprovereni
i finalno janosh
Mod je tu, toje onaj sto smo vozili, ja sam testirao jos drugi i taj je najbolji, nema sta da se bira, cekam staze da kompletiram instalaciju i da dajem link kad zavrsi porsche

i ostali su komentirali da je mod dobar, iako kazu da su mnogi tu ligu vozili na tipkovnici pa opet neznas nis..

cemo vidjet.. mozda bude solidan..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jebo ih ow sa tipkovnicom kad se tako moram izrazit...njima je odličan jer su za bolji nesposobni...

staze dižem, samo da dođem sa posla

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

jer su za bolji nesposobni...
mislim da to ipak nije na mjestu za rec, obzirom na broj dobrih, a i broj odlicnih vozaca..

problem je u neiskusnim vozacima, odnosno sto se ne vodi racuna da se nauci vozace da nemogu vozit kako oni zele..
mislim da bi se s vremenom mogla lijepo uokvirit ta liga..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

zato sam i napisao misleći na većinu, a ne na pojedince. U svakoj grupi ima boljih pojedinaca, ali su oni u ovoj grupi u manjini. I njima se sviđa što je tako jer njih nekoliko se bori za vrh, dok su drugi tu da popune broj i njima je jedino bitno da voze.

Mi smo manja grupa, ja sam bio debelo lošiji vozač kad sam se priključio nego što sam to sad. Ali, ovdje je bilo razlike: išlo se na učenje, a ne na olakšavanje...pomagali smo jedan drugome savjetima, setupovima, a pomoći su bile tabu-tema. Pa prva liga u kojoj sam bio donekle konkurentan je bila vjerojatno jedan od najtežih modova za upravljanje, HGTC...jer eto, iako je bilo teško, iako vozim sa gamepadom imao sam podršku u učenju i to je pomoglo.

Uzalud tamo poticanje na vrtnju po nekoliko stotina krugova kada čovjek nauči jednu liniju i čim je netko pored njega radi probleme, a ako samo malo promaši tu liniju vrti se na izlasku iz zavoja iako se lijepo u prolazu pored njega čuje TC kako radi..

Uglavnom....evo digao sam staze gore...Suzuka, Sepang i Monza od WCP tima, Silverstone od What21a, Brno od JPC-a
http://www.mediafire.com/?w184253sk18jhmg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/?fbi690aut114c6u" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Haris KTM
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la Haris KTM »

Pa moram reci, nisam vozio porsche jer sam ostao bez volana, ali znam da bi bio dosta bolji da ste vi birali staze, Kod Vas ne sumnjam u odabir (kalendar) staza (jer su iste dorasle modu koji se vozi) te ne sumnjam u verzije staza, jednostavno ste ekipa koja stalno vozi ali uvijek trazi jer ima bolje =D>
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pa zapravo ja ni nemam puno primjedbi oko dosadasnjih staza.. osim sto su neke bile meni nepoznate (u biti samo road america).. al istina.. nisu bile bas najsretniji izbor..
zajebano je jer su staze 90% utrke i sve sam vise misljenja da se treba vozit po stazama koje vecina pozna dobro i koje su provjerene..
jer uvijek se kaze da treba min 200 krugova da staza legne u potpunosti, a neces svaki put trenirat toliko.. osim ako nisi wulfman il gasa :)

btw
http://frontlinedigital.wordpress.com/2 ... available/" onclick="window.open(this.href);return false;

samo bmw..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Fiore, Anti, ne znam jel ste vidjeli temu za naš meet, daj ako možete, dođite...Mans i ja možemo pokupit nekog u ZG-u.

http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=28&t=4110
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

sorry dečki malo sam u gužvi ovih dana pa nekom drugom zgodom...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Eto, nakon sudara u dimnoj zavjesi u R1, popio i connection lost u R2. A obje utrke krenule solidno.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja sam se spraksirao u prezivljavanju :)
samo sve ovisi tko je iza.. tako danas drugi race i drugi zavoj.. vids lik ispred ce jedva napravit zavoj, ono li la oce li uopce ostat na stazi i nemas sta nego pustit gas i krstarit dok se ne smiri jer nemas kud, i to sve 5, ako i ostali iza to vide i prilagode..

zao mi vas koji ste naj, al neka.. morate i vi osjetit kako je to :=

mislim da ce sljedece konacno bit manje toga, jer nemoze vise ni janosh branit novajlije, vidi i on da nema smisla..

marin je morao bit lud.. neznam jel mi gore taj slucaj gdje je imao pobjedu, il kimija na bathu nakon sat vremena voznje i siguran podij..

a kad je mansa okrenuo lik sam se skoro nasmijao.. samo sto je najgore, lik je ostao na stazi i pobjegao napred i zavrsio ispred..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Armanini je napisao/la:ja sam se spraksirao u prezivljavanju :)

zao mi vas koji ste naj, al neka.. morate i vi osjetit kako je to :=
Ne Arma, ne moramo po 6,7 utrka zaredom osjetiti kak je to :/

To kaj je Mansa izvrtel, mislim da sam ja na to naletel, ako je to bilo posle prvih zavoja.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

to se meni čini ili je ovo osvojeno još dominantnije nego megane?

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1535_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1606_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

yep, mans izdominirao opet, uz jakog kimija i fioreta..
iako tko bi rekao, al janosh je 20 bodova samo iza mansa zavrsio..

a ima nas i pun k pa nije cudno.. jos + colak..
Ne Arma, ne moramo po 6,7 utrka zaredom osjetiti kak je to :/
a pa jasno da ne pricam za tebe :) ti si najveca bubalica :D
To kaj je Mansa izvrtel, mislim da sam ja na to naletel, ako je to bilo posle prvih zavoja.
yep.. lik je bio super spor u prvim, mans normalno brzo i vec dosao lijevo uz lika prakticki, al ovaj kao da je sam skrenuo do kraj staze i okrenuo mansa..

mislim.. pogledao sam utrku, i siguran sam da ce to po mnogima bit trkaci..

nego.. ona druga utrka.. pogledao sam i nju sinoc.. i neznam dal sam ikad gledao bolje natjeravanje :)
kimi kapa dole za ono stiskanje thomasa, kocenja za prvi su bila super za gledat..
steta sto poslije lik malo izgubio auto pa si ga ti jos neizbjezno taknuo pa je ispao, jer bilo je ludilo..

i gledas tu borbu kad evo ti i 3. crveni auto od niku dosao - mans :)
a fiore najpametniji, cekao da se to sve rjesi i legero prosao napred :)

ah da:
f3 download

http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic ... cf3b6a19af" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ma super utrke, napokon da sam zadovoljan s obje utrke, bez incidenata i gluposti, dakle cijelo vrijeme u dvobojima, okružen odličnim vozačima koji se znaju utrkivat, to je onda čisti gušt. :)
U 1. utrci se više ni ne sjećam u detalje što se događalo, al bila je dobra borba sa fioretom i na kraju 2. mjesto, pred kraj smo ja i fiore čak počeli stizat janosa pa je na kraju razlika bila samo 1.5 sec, možda da je bio još koji krug bi bila i pobjeda, ali super i 2. mjesto.
A 2. utrka ludnica, stvarno super borba, skoro cijelu utrku sam proveo u pokusaju da preteknem tamasa, al nije išlo, lik se super branio a i na pravcu je bio brži, ja sam imao krila 2-6, on je morao imat negdje 1-3 sigurno. :) I u isto vrijeme dok njega napadam iza se moram branit od fioreta, janosa, mansa.. :)
Armanini je napisao/la:nego.. ona druga utrka.. pogledao sam i nju sinoc.. i neznam dal sam ikad gledao bolje natjeravanje :)
kimi kapa dole za ono stiskanje thomasa, kocenja za prvi su bila super za gledat..
ma predobro da, a lik bi uvijek zauzeo obrambenu putanju, a meni je trebalo samo još malo top speeda na kraju, steta sto slip ne vuce mrvicu bolje. :)
Da, na kraju je lik malo pogrijesio tamo u onom lijevom nakon prve ravnice, steta. I to uopce nije bila neka greska velika, samo je malo sa staze izletio i izgubio mozda 1sec, greškica, al dovoljno da ga tri auta prođu, ludo. :)

Al odličan vozač taj tamas, i u nekim utrkama ranije sam znao imat dobre dvoboje s njim... i ti si ako se dobro sjecam imao dobar fight s njim na mid-ohiu.
Za razliku od onog drugog madjara koji je panj i uvijek neko sranje napravi, ovaj put mans nastradao nažalost..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

yep, vozio sam se iza njega cijelu utrku skoro pa mi ostao u pamcenju kao vrlo tvrd i bez ijedne greske prakticki..
zato kad sam bio jos ispred banicevica gledam iza i zakljucio da je bolje da se ne branim jer bi gubili previse vremena i kad nestane madjar cijela ta grupa bi me presla..
a i plus, nakon onih testnih utrka banicevic mi se isao poslije ispricat zbog onog jednog okretanja u zadnjem zavoju.. ti i ja smo se bili naganjali, on je bio iza i taman je neki chat bio, mene omelo pa sam malo ranije poceo kocit pa nije bila ni skroz njegova krivica.. al ono totalno nevazno, al se svejedno isao ispricat.. pa obzirom da je prakticki jedini imao neku bitniju borbu, za to trece mjesto, obecao sam mu da cu ga pustit u drugoj utrci ako se slucajno nadje iza mene.. nisam bas mislio da ce to bit za drugo mjesto, al nisam htio pregazit rijec :=
a i nebi se mogao zapravo dugo ni branit jer sam na ravnom bio katastrofa.. mislio spustit krila za drugu utrku, al naravno zaboravio..
vec je fiore pred kraj zadnjeg kruga bio skoro u poziciji, da su bila jos 2 kruga, sumnjam da bi zadrzao.. tako da je bilo dobro isplanirano.. probat vozit niske 33 i taman je bilo dosta :=

a taj drugi madjar.. jbga.. siguran sam da im je takav plan, nje prvi put da sam se nasao iza njih i uvijek taj drugi brani ledja ovom..
nis lose u tome, samo popizdis kad moras kocit u flat zavoju.. mada je to zapravo sve ok i dobro branenje, al kad tad ce se dogodit situacija ko s mansom gdje lik ne kuzi do kud moze vozit..
ja sam zapeo iza njega cijelu utrku, frustrirajuce, na svim djelovima staze brzi, al nikako proc, a na ravnici smrad odmagli.. i tako iz kruga u krug.. a kad se konacno ubacis ispod i ides prolazit on posto ne kuzi da si ispod njega radi zavoj kao da te nema i redovno dodje do kontakta gdje si ti ionako na rubu i to malo sto te drmne je dovoljno da ti sjebe taj pokusaj..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

treba raditi skin za F3? Imam ideju jednu, ful jednostavnu, još jednostavniju nego je bila ova sa Porschom....

i da...sad će tek upoznat pravog Mansella kad su na njegovom terenu, OW :D

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

radit ce se skinovi da..
samo nema templatea pa ce nesto iskombinirat
importuješ model u 3ds Max i za 5 min imaš templejt
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

naravno da treba. Nek ima zvijezdu. crvenu petokraku.
deja vu?
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

nova psovka: dabogda ti arma odgovorio na post :D
Odgovori