Monster je bio taj koji mi je presjekao put ispred pita i jos se onda zabio u zid.Armanini je napisao/la: tko je ovo nesretno izbjegao naseg u zadnjem i zavrsio u zidu na ulazu u pit?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Monster je bio taj koji mi je presjekao put ispred pita i jos se onda zabio u zid.Armanini je napisao/la: tko je ovo nesretno izbjegao naseg u zadnjem i zavrsio u zidu na ulazu u pit?
potražit ću nakon utakmicesepang, suzuka, silver, monza, brno
i meni je to nes najruznije na bolidima.. ruznije od tog su mi samo grbavi nosevi valjda..To mi je ruzno za vidjet..
kad izadje drm 3.0 mi cemo vozit pa makar vozili ti i jakaće neki drm turnir?
pa ajd prionite i skupite il uploadajte staze..Magyar Janosh Dajte samo pozurite sa te linkove da imam vise vreme da skockam mod da bude spreman za test
heh, ne biramo mi za k*r*c par mjeseci mod kojeg bi voziliali ako je mod u banani, onda uzalud, ne da mi se vozit te loše modove.
koji je to F3 mod koji će da se vozi?
na trippteam-u ih ima 15-ak verzija, F3 2012 VSR, F3Euroseries 2009, 2007_1.0_by_F3FFSCA, 2007 by Gentlemen-Racers.org_and_Lo,
F3 Reiza by sandrox, japan, german, svašta nešto ....
i onda haris napise najbolji post:To je za sad delovna tajna.
Kad zavrsi porsche dobicete link komplet sa stazama.. .to je ako se David Frančić resi da pusti linkove
zna on da mi znamode nek oni odaberu i mod, ja ne sumnjam u njihov izbor ni moda a ni staza
i finalno janoshonaj sto smo vec vozili je bio odlican glupo je sad uzimati neki drugi neprovereni
Mod je tu, toje onaj sto smo vozili, ja sam testirao jos drugi i taj je najbolji, nema sta da se bira, cekam staze da kompletiram instalaciju i da dajem link kad zavrsi porsche
mislim da to ipak nije na mjestu za rec, obzirom na broj dobrih, a i broj odlicnih vozaca..jer su za bolji nesposobni...
Ne Arma, ne moramo po 6,7 utrka zaredom osjetiti kak je toArmanini je napisao/la:ja sam se spraksirao u prezivljavanju
zao mi vas koji ste naj, al neka.. morate i vi osjetit kako je to :=
a pa jasno da ne pricam za tebeNe Arma, ne moramo po 6,7 utrka zaredom osjetiti kak je to
yep.. lik je bio super spor u prvim, mans normalno brzo i vec dosao lijevo uz lika prakticki, al ovaj kao da je sam skrenuo do kraj staze i okrenuo mansa..To kaj je Mansa izvrtel, mislim da sam ja na to naletel, ako je to bilo posle prvih zavoja.
ma predobro da, a lik bi uvijek zauzeo obrambenu putanju, a meni je trebalo samo još malo top speeda na kraju, steta sto slip ne vuce mrvicu bolje.Armanini je napisao/la:nego.. ona druga utrka.. pogledao sam i nju sinoc.. i neznam dal sam ikad gledao bolje natjeravanje
kimi kapa dole za ono stiskanje thomasa, kocenja za prvi su bila super za gledat..
importuješ model u 3ds Max i za 5 min imaš templejt