frizura mu je iritantna? ovo jednostavno nemogu komentirat na nekom f1 forumu.. zalosno decki, zalosno

kazna perezu mi je na pocetku bila skroz opravdana, poslije.. a bo.. bilo bi puno bolje da se djele ti kazneni bodovi pa da je zaradio recimo 2.. jer jbga, nije to bila obrana da se mora pustit mjesta, al je bilo izguravanje, kad gledas ostale kako puste mjesta "ko ljudi" onda je definitivno na mjestu.. al mislio valjda to je grosjean, prije ce njega kaznit nego mene..
usput, bravo za grosjeanov start, opet je imao minimalno mjesta i uspio proc bez s*anja.. jedino je zeznuo kimija, al netko je morao naj..
a massa poslije utrke kaze da mu je najvise unistio utrku grosjean (al ajd, nije bio bas siguran) koji je izasao van staze pa je massa morao kocit :=
al plakanja oko nedosljednosti fie kod odluka su mi nesto najdosadnije i najiritantnije od svega u f1..
pa nije svaka situacija ista, (nije ni jedna) i nemoze se svaka situacija kaznjavat isto.. svaka je situacija zasebna i izdvojena..
utrka dosadna, koliko mi je u glavi i lani je bila super dosadna spa.. drs najvise ujebe dobre staze..
gledas nakon utrke poteze i pretjecanja i vidis kako se uhvate na ravnom samo uz pomoc slipa i vec krenu u pretjecanje i tek tada predju aktivacijsku i otvore krilo i zaobidju.. ogavno..
vettel - lewis najbolji pokazatelj koliko drs nije potreban..
od onog sto mi je bilo opako je alonsovo kocenje kad se obranio od lewisa nakon sto ga je ovaj pustio prvog za eau

i ono izguravanje vergnea gdje je ovaj ostao hladne glave i vratio istom mjerom mi je bilo top..
di resta.. heh, ovo je stvarno bad luck..