mi čak kad i vozimo utrku od 3-4 kruga nismo tako agresivni na startu. nemoguće je doći do prvog zavoja bez dva tri udarca
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Jooj F3, pa zamisli te lomove xD.
Antimon je napisao/la:što se tiče servera, kakva je situacija?
kad krećemo sa uplatama?
nisi jedini, nit ja ga necu vozit..jer ovaj WTCC necu voziti, koliko ste vi fer ekipa pa opet je bilo naguravanja, naguzivanja jer mod je takav
ma jok, sto da ne.. ako produzimo server ima nas dovoljno za jednu ugodnu ligu..Meni volan treba da stigne ali izgleda da mi nece ni trebati
hehe, nisu na virtualr kriticniji nego drugdje, to je tako uobicajeno.. gdje je puuno clanova ima i puno hatera odredjenih stvari.. cist normalno..ali čitam na inače jako kritičnom VirtualR sajtu komentare
odgovor janosha harisu..duboko se varas ... osim DTM ko je prosecan, RACE X i F3 su veoma iznad proseka i jedni od najbolji modova online zato smo ih vozili prije i zato cemo da vozimo opet
tocno to..ali jače od toga je razočaranje radi nepoštivanja pravila na stazi i udaranja koje mislim da bude još izraženije jer taj mod to dopušta.
budimo fer pa recimo da ce mans kimi i fiore pokorit cupPokorit ćemo i ovaj Porsche cup kao tim i mislim da možemo uzdignute glave lagano sankcionirati slijedeću ligu.
bilo bi sasvim ok da pobjednicki tim bira modnek malo razmisle o našim uvjetima.
GP3 anyone?Armanini je napisao/la:bilo bi sasvim ok da pobjednicki tim bira mod
citas ti temu uopce?ako ima interesa i dalje da vozimo mozemo se dogovorit sad kroz tjedan/dva pa rjesimo..
obzirom na povelik broj nezadovoljnih oko tog racexa, mogli bi mi neku ligu opalit uz normalne uvjete, a ne ovo proseravanje i natezanje..
Hey guys!
The 2013 GP3 Season is coming to an end soon and maybe some of you recognized that the 2013 GP3 Season Mod by WST is nearly finished. Thats why the Admins of the R4S GP2 & GP3 leagues decided to start a new GP3 league for rFactor, using WSTs GP3 2013 Mod. Runned by experienced drivers and league owners there are some unique features that only this league offers.
+ Custom driver liveries
Every driver can paint his very own livery within the team livery. That means you still can identify with your team, but you can add your own logos and sponsors!
+ Real-life race rules and qualifying conditions
If you loose a wheel or stall your engine, your Session will be over - just as it would be in reality!
+ "Career Mode"
Start your career in the virtual GP3 here! Get in the game with your real name and become a racing legend!
+ Driving Aids for Newbies and Pros
To keep it fair for everyone, experienced and first-time starters, we offer driving aids which promise fast action and fun on the track for everyone!
+ 2013 GP3 Mod
You will be able to race with an all.new made GP3 2013 Mod!
+ And thats not all, for 2014 we have even more to come like the 2014 GP3 calendar, possible double-header events, guest starts and following the real 2014 Season at maximum level of realism!
If you are interested, register at forum.race4sim.com and apply for the league section!
There you can also find the calendar! Information about race times will follow soon.
We are looking forward to race with you!
The Race4Speed GP3 League
visit us on Facebook too: facebook.com/Race4SpeedGP3League