Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Antimon
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Webber

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Antimon »

Krš i lom.... :(
mi čak kad i vozimo utrku od 3-4 kruga nismo tako agresivni na startu. nemoguće je doći do prvog zavoja bez dva tri udarca
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Eto, zadnje 4 trke (Monte 1 i 2 i ova 1 i 2), nakon prvog kruga sva 4 puta boks popravljat damage od kojih 48 sekundi.
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Slabiji top speed me kostao pole-a:D
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

meni kreten wulfman 2 unistio utrku u obje utrke.. jos se poslije pravi nevin i cudi se ko pura sto i kako..
najbolje mi - pa rekao sam sry..

nakon sto me prvu utrku naguzio, a bio sam siguran da oce jer mi se svako kocenje lijepio na guzici, i onaj osjecaj da cim jednom budem ranije kocio idiot to nece moc reagirat i tako je i bilo, nakon sto me okrenuo jedino sto mi je ostalo je ic osvetit se, sto sam i napravio sljedeci krug..
al kad ti je na pameti osvecivanje onda to samo kaze koliko ima smisla utrkivanje..

druga utrka ista stvar, tako da vise nemam uopce volje ni gusta..
rFactor F1 HR server Info
slika
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Kak može MJanosh ozbiljno tvrditi da ste oba krivi?
stvarno ne kužim...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

što drugo očekivati od osobe kojoj je nemogućnost vožnje sa radijatorima na 1 bug u modu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma.. valjda kad nema pravila onda nemozes bit ni kriv..

ovaj se zaleti ko bolt, vidi da nema kamo, kocnica do kraja, izgubi naravno auto jer se usporit brze nemoze i skrene od mene.. i ja kriv..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

evo F1 1965 mod.
https://mega.co.nz/#F!GdZVwDAC!T4Qg2z_RutNV5Qs0Xki_1Q" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima i na mediafire, ali je download (neznam zašto) ograničen na 10 dnevno...

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

SELECT YOUR FAVORITE MOD FOR NEXT CHAMP!
IZBERI MOD ZA SLEDECI SAMPIONAT!

Formula 3 Euroseries
WTCC Race X
DTM Retro BMW M3 E30 & MERCEDES

racex #-o

dakle f3 il dtm..
ako je ovo dtm iz shifta skoro da bi to..

sta vi kazete?
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

RaceX :mrgreen:

:P
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

-nzm kakav je taj f3 euroseries, ovi slabiji ow modovi znaju bit vrlo zabavni, sto smo se uvjerili s gp3
-a race x haha, pa cak nebi bilo lose vratit se malo u stare dana, mod nije baš najbolji al smo se super zabavili s njim, možda i najbolja liga koju smo imali.. Al onda mora i naš raceX prvak vozit, niš bez njega, moramo ga vratit iz mirovine. :D
-a DTM nemam pojma koji je, ako je taj iz shifta onda super, to je odličan mod
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Jooj F3, pa zamisli te lomove xD.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ili najbolje ništa...bar dok se liga malo ne uozbilji :D

Mi smo inače vrlo opušteni i podložni razvlačenju i prilagođavanju...ali ovo je nadmašilo čak i nas

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

neznam koji je f3, pise f3000 euroseries, a netko je linako ovaj mod
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... MULA+3+PRO" onclick="window.open(this.href);return false;
neznam dal je to taj, al valjda je..
dtm obzirom da je retro i da je bmw vs merc onda je gotovo sigurno iz shifta..

al nebitno, jer kako sad stvari stoje racex vodi za troduplo..
ja sam mislio jedino da se zajednicki dogovorimo i zajednicki glasamo onda nam ima glas malo vise utjecaja, al nemamo ni mi iste zelje naravno..

neznam.. ako bude racex ja necu vozit, a obzirom da ce gotovo sigurno bit, necu vozit..
ne samo zbog samog moda kojeg mi se ne vozi, nego sto mogu zamislit kakve ce utrke bit s takvim lako upravljivim modom, sa manje zahtjevnim autima + helpovi + idiot za volanom..

nema mi previse smisla odnono gusta za vozit s toliko majmuna sa kojima se raspravljam 2 dana, koji mi se prijete i koji misle da je skrenut u nekog na ravnom jer je desno auto normalna stvar i da ja nosim dio krivice jer sam vozio ravno..
bilo je zapravo samo pitanje vremena.. sa meganima je jos bio neki respect jer su vozili po prvi put vecina vozaca zajedno, pa dok je nova situacija je malo mirnije..
a promjenit se nece, nakupilo se puno puno tenzija tako da moze bit samo gore..

jedini nacin kako izbjec ta redovita sranja na pocetku utrke je kvalificirat se u top 10, al obzirom da ima dosta brzih vozaca i kad ih vecina vozi, mi sporiji bez 2 dana treniranja, na nepoznatijoj stazi tesko da cemo u top10.. nije to neki problem za samu utrku jer kroz utrku si mozes lako vratit puno pozicija, al je banana jer izvan top 10 nemozes prezivjet pocetak utrke ni da oces..

taj crni wulfman uvijek odvozi skoro najvise krugova, i to mu ne znaci nis jer na stazi uz druge aute nezna vozit i mos ga jebat, da odvozi jos 200 nis mu ne pomaze..

al kazem, meni vise manje svejedno.. ako ce bit racex ja 90% necu vozit.. kad je bilo biranje nakon megana i onda su svi vikali wtcc, i kunuli mi se kako je taj mod koji su vozili jedan od najboljih modova u rfu uopce.. ja pitam koji to mod (obzirom da smo sve osim jednog wtcc moda isprobali) a oni kazu racex.. meni mrak na oci..
nije li tom racexu jedna od vecih boljki bilo upravo cudno ponasanje kod kontakta gdje se auto znao odbit skroz neocekivano.. pa zamisli si guzvu s 30 auta u jedan zavoj, gore nego burnout i onaj takedown il kako vec kad izbacujes one aute..
Jooj F3, pa zamisli te lomove xD.
:D to je i meni bila prva pomisao, al mozda bi bilo lakse jer bi bila veca razlika medju po gridu i valjda se ne bi s formulom upustali u kasna kocenja jer malo je drukcije kad najcesce sjebes samo sebe kad si otkines prednjo krilo..
al doskocio bi janosh vjerojatno i tome, pa bi zavario krilo da nemoze otpast..

da, tocno kako sam i mislio :)
ovo je janosh okacio video, njihova liga lani..
nakon starta i prvog zavoja gdje nije bilo ni dodira pomislio sam vec da to na nesto lici, dok nisam vidio ostatak videa odnosno utrke :)
video kao skolski primjer kako ih vecina tamo vozi..
neznam ako sam vidio 2 pretjecanja u cijelom videu bez lupanja..
slika
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

što se tiče servera, kakva je situacija?
kad krećemo sa uplatama?
Haris KTM
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la Haris KTM »

Meni volan treba da stigne ali izgleda da mi nece ni trebati, jer ovaj WTCC necu voziti, koliko ste vi fer ekipa pa opet je bilo naguravanja, naguzivanja jer mod je takav, josh spominjete neku cudnu fiziku kod dodira, to je fkt onda without me cup, steta
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Evo jedan odličan mod od Enduracersa....Flat6 mod, po SS-ovima bi rekao da je to "nelicencirani" Porsche mod za koji im je Porsche zabranio da ga objave...
slika
slika

Postoji kao dodatak za Endurance Series mod, a postoji i kao zaseban mod. Evo linkova za zaseban mod, download ima oko GB
http://www.mediafire.com/download/yqyvb ... dalone.exe" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni se još skida, ali čitam na inače jako kritičnom VirtualR sajtu komentare i kažu da im je mod na razini DRM i HGTC moda

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Antimon je napisao/la:što se tiče servera, kakva je situacija?
kad krećemo sa uplatama?

neznam ni sam..
ako ima interesa i dalje da vozimo mozemo se dogovorit sad kroz tjedan/dva pa rjesimo..
obzirom na povelik broj nezadovoljnih oko tog racexa, mogli bi mi neku ligu opalit uz normalne uvjete, a ne ovo proseravanje i natezanje..
jer ovaj WTCC necu voziti, koliko ste vi fer ekipa pa opet je bilo naguravanja, naguzivanja jer mod je takav
nisi jedini, nit ja ga necu vozit..
da, kod nas je bilo naguravanja, al tad nas je puno bilo totalni rookie + vegi :D
janosh tvrdi kako je bmw u modu fantastican, jedan od najboljih bmwa u rfactoru jer je on pobjedio prvenstvo :/

bo, necu sudit o autu dok ne probam, al neznam ni dal cu ga probat..

Meni volan treba da stigne ali izgleda da mi nece ni trebati
ma jok, sto da ne.. ako produzimo server ima nas dovoljno za jednu ugodnu ligu..
ali čitam na inače jako kritičnom VirtualR sajtu komentare
hehe, nisu na virtualr kriticniji nego drugdje, to je tako uobicajeno.. gdje je puuno clanova ima i puno hatera odredjenih stvari.. cist normalno..

takodjer gdje sam god citao za taj flat6 su ga nahvalili strasno..
mene osobno ne dira previse obzirom da mi nisu ti gt2 auti nesto posebno napeti za vozit..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

duboko se varas ... osim DTM ko je prosecan, RACE X i F3 su veoma iznad proseka i jedni od najbolji modova online zato smo ih vozili prije i zato cemo da vozimo opet
odgovor janosha harisu..

eto, ako niste znali, steta bi bilo ne vozit mod koji je veoma iznad prosjeka..

btw, ostali vi mislite vozit?
pretpostavljam vuksa jedva ceka :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ja sam rekao: dok god se Jansohev stav prema svemu tome ne promijeni ja tamo više ne vozim...sad će uzet RaceX, pa će skužit da se ne hladi dobro, pa će skužit da ne može proć Lesmo1 na Monzi u 4. nego mora u 3. brzini i onda će ić mijenjati mod, još ga dodatno zaglupit...a to mi se neda...radije sam vrtit Test Day offline ili ako se skupimo na serveru sa vama GP3 ili DRM ili nešto već...

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

A jesam ja mali od FWD-a :D, ali jače od toga je razočaranje radi nepoštivanja pravila na stazi i udaranja koje mislim da bude još izraženije jer taj mod to dopušta. Slažem se s Cukyem. Pokorit ćemo i ovaj Porsche cup kao tim i mislim da možemo uzdignute glave lagano sankcionirati slijedeću ligu.
Sumnjam da će nešt patiti za nama, ali da će se gristi nakon pobjede jer znaju da su bolji tu postojali (prvenstveno Janosh radi Mansa) i da su mogli tu biti...nek malo razmisle o našim uvjetima.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ali jače od toga je razočaranje radi nepoštivanja pravila na stazi i udaranja koje mislim da bude još izraženije jer taj mod to dopušta.
tocno to..

mislim, mi se nismo nikad jako zamarali oko pravila, doduse neki pojedinci jeste znali malo potezat za jezik i cjepidlacit kad "nije" bilo pravila, jedino sto smo daavno rjesili je kracenje, i ne zato jer smo vozili neke staze koje onemogucavaju vec smo dovoljno "zreli" da ti to bude gay..

al samo utrkivanje nije nikad bilo upitno.. u svim ligama situacije oko kojih smo raspravljali i kacili se mogu se nabrojat na 2 3 prsta..
istina, nas je malo, vozimo puno, al to ne igra ulogu jer tu rade sranja neki koji voze vec dosta i vozili su vec dosta liga tamo u tom cirkusu..
jednostavno je njima to tako sve ok, bitno da ih ima i da se naguravaju..
Pokorit ćemo i ovaj Porsche cup kao tim i mislim da možemo uzdignute glave lagano sankcionirati slijedeću ligu.
budimo fer pa recimo da ce mans kimi i fiore pokorit cup :) al da, ja se slazem..
i to bas ovo sto pises.. nema nikakvog respekta, umjesto da se cijeni nase misljenje kad je ocito da nije bilo nijednog problema zbog nas i kad je ocito da smo "ozbiljni" tim (u smislu brzine) i kad je ocito da neki k*r*c znamo kad toliko vozimo..
mans kao najbrzi nesto kaze o modu i to janoshu nema tezinu.. pa gdje je tu logika..

i bas to postavljanje janosha, uvijek kontra, kao neki autoritet (sto je ok i treba bit), al bez smisla..

i mora ga se tako prihvatit.. ko bog i batina.. opet cu bit dosadan sa zadnjom utrkom kad je janosh rekao da je podjeljena krivica sto je ovaj na ravnom skrenuo u mene, i onda taj telac to uzme kao zakon i to mu je argument da mi sere - "pa janosh je rekao da si i ti kriv, kako njemu neces vjerovat".. ostao sam miran na to, samo facepalm..
nek malo razmisle o našim uvjetima.
bilo bi sasvim ok da pobjednicki tim bira mod :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:bilo bi sasvim ok da pobjednicki tim bira mod :)
GP3 anyone? :D

a da mi sad skupimo novce za server, kupimo još pola godine i sredimo neku svoju ligu (pozovemo i njih) di neće biti olakšavanja već laganog moda, glupih promjena na stazi i slično. Pa da vide kako "profići" voze

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ako ima interesa i dalje da vozimo mozemo se dogovorit sad kroz tjedan/dva pa rjesimo..
obzirom na povelik broj nezadovoljnih oko tog racexa, mogli bi mi neku ligu opalit uz normalne uvjete, a ne ovo proseravanje i natezanje..
citas ti temu uopce? :)

taman ako sad pocnemo birat mod do 10 mjeseca pocnemo :P

btw,

6 Monster CROATIA GT3 Practice 198 1:22.744

who is that? :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Preview GP3 2013 moda

Uskoro kreće jedna GP3 liga
Hey guys!

The 2013 GP3 Season is coming to an end soon and maybe some of you recognized that the 2013 GP3 Season Mod by WST is nearly finished. Thats why the Admins of the R4S GP2 & GP3 leagues decided to start a new GP3 league for rFactor, using WSTs GP3 2013 Mod. Runned by experienced drivers and league owners there are some unique features that only this league offers.

+ Custom driver liveries
Every driver can paint his very own livery within the team livery. That means you still can identify with your team, but you can add your own logos and sponsors!

+ Real-life race rules and qualifying conditions
If you loose a wheel or stall your engine, your Session will be over - just as it would be in reality!

+ "Career Mode"
Start your career in the virtual GP3 here! Get in the game with your real name and become a racing legend!

+ Driving Aids for Newbies and Pros
To keep it fair for everyone, experienced and first-time starters, we offer driving aids which promise fast action and fun on the track for everyone!

+ 2013 GP3 Mod
You will be able to race with an all.new made GP3 2013 Mod!

+ And thats not all, for 2014 we have even more to come like the 2014 GP3 calendar, possible double-header events, guest starts and following the real 2014 Season at maximum level of realism!

If you are interested, register at forum.race4sim.com and apply for the league section!
There you can also find the calendar! Information about race times will follow soon.

We are looking forward to race with you!
The Race4Speed GP3 League

visit us on Facebook too: facebook.com/Race4SpeedGP3League

slika
Odgovori