ali nisam trenirao, nisam nis, a staza mi je anti...
takodjer tako i ja.. nikad nisam na stazi bio.. mada mi nije to uvjet jer bi opalio konkretni practice pa bi usvojio nekoliko.. a i vise manje u "pol ure" si nadjes poziciju koja je prakticki uvijek tu negdje.. sto se tice vremena.. a utrka je toliko druga prica..
neznam, nisam se vec bas dugo opustio malo za voznju, veceras ocekujem pa ako na vrijeme budem doma mozda i odem..
ali opet je tu taj gušt kad voziš mod koji ti je dobar, vremena i to pobjeđivanje je, bar meni, u drugom planu, a ovako se ipak s nekim mogu usporediti.. kad sam sam sam sam, onda jebiga ništa mi ne znače moje ni sekunde ni minute.
znaci nije ti bas toliko svejedno

al apsolutno.. u tome i je cijela poanta - da se zabavis i da gustas.. mada neosporavam zabavu na punom gridu i napredovanje na hotlap listi.. al svejedno, ako nemam svoje konkurencije u smislu par vozaca koji su tu negdje i s kojim se mogu trkat onda mi ne znaci nis sto sam ispred 20 vozaca..
mene jebe samo datum plaće, ako se možeš sa tim nositi računaj na mene.. ali ne bi volio da sam ja jedan od dvojce ili trojce koji plaćaju... pa pobogu ima nas 6-7... nije to toliko para, toliko popušite i popijete na poludnevnoj bazi...
ma par dana simo tamo nis ne znaci, samo ima vremena da skupimo sve dok ne istekne.. mjesec dana imamo vremena.. 50ak kn u mjesec dana vjerujem da svatko moze stavit na stran.. bas sto kazes - kutija cigara, kava i sok i to je to (samo je banana sto tu osim mene nitko ne pusi pa to pada u vodu hh)
boldano - da.. zato bi i volio da se izjasne svi..
vas par drzim kao "sigurne" - tebe, fioreta i antisu koji je evo za zadnji put cak 2x uplatio..
ja se zahvalim kad uplatite, iako to ispada kao da meni placate, a zadnji put je moj dio bio 200 kn, cisto da imate perspektivu
al eto, nedavno je cuky rekao da bi uplatio pa ukoliko jos ima zelju to moze bit za sljedece produzivanje, (proslo bilo pa proslo jbga)..
+ hotto, anti, fiore, kimi i nabrat cemo.. s tim da bi umjesto dosadasnjih 50, bilo bolje da se skuplja 70kn i tako nas 6ica moze rjesit..