Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:jos je i izdvojio samo par vozaca i tebi pustio ime iznad auta u nekom krugu gdje si ti bio najvise izvan staze uz komentar - tako je realno il nes u tom smislu..
Taj mi se put nije svađalo sa njime, ali sam mu imao i namjere tad odgovorit...naime, stavio je traktor i rekao da je on tu da spriječi siječenje. Prema tome, staza je do tog traktora...kad sam vidio da svi tamo idu do njega, odvozio sam par krugova kako treba, dakle unutar linija, i par krugova što sam mogao bliže traktoru...razlika u izlaznoj brzini je bila 229km/h vs. 237km/h, dakle 8km/h razlike...razlika u vremenu na kraju 1. sektora gotovo pola sekunde. I rekoh sam sebi, svi idu tako, traktor označava do kuda se ide...dakle, nema dvojbe, tako je ispravno i tako ćemo ić.

Ja sam mu se zamjerio jer sam tražio realnost, jer on priča nešto kontra arkada, a zapravo on sam ovo sve pretvara u jedno obično gas-kočnica-gas natjecanje gdje lik koji vozi na tipkovnicu konkurira ostalima iako nema nikakve kontrole kod dodavanja gasa.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

da pa i sam je napisao da je bilo dopusteno izlazit sire do tog traktora.. al je uzeo tu sliku s gustom jer je mislio da ce tako nesto dokazat..
a zapravo on sam ovo sve pretvara u jedno obično gas-kočnica-gas natjecanje gdje lik koji vozi na tipkovnicu konkurira ostalima iako nema nikakve kontrole kod dodavanja gasa.
pogodio si u sridu!

samo sto si fulao s ovim s tipkovnicom, jer ne da konkurira nego rasturi cijeli grid :)

sad se opet nateze s onim drugim makedoncem - onaj koji mu stalno sere, (barem mislim jer ipak makedonski ne kuzim toliko :)

vidim na hotlap listi da je svega 12 vozaca postavilo krug i sad je fiore isao prodjirat, vjerujem da mu fali voznje :)
a prije bi ih bilo vec 30-ak..

nego, pustimo sad to.. otvorio ja sad nas lvr da vidim dal nam je server jos uopce ziv :=
kad tamo neki tony odvozio krug i to posten, odmah iza fioreta.. gp3 i australija..

imamo i drm na serveru pa mozemo se zabavljat i vozit na miru "po nasi"..

ja bi da dogovorimo neku stazu i opalimo jedan race.. recimo za sljedeci tjedan negdje krajem.. petak il nedjelja recimo..
lijepo organiziramo konkretnu utrku, il 2, nekako svi vole 2 utrke.. standardnih 30 min 20 min pa da vidimo ako ce bit kakav odaziv..

i bacio pogled na statistiku posjeta stranici i ko za inat u zadnje vrijeme je redovno posjecena.. singapur, hong kong, norvezani, francuzi, cesi, nema koga nema, osim nas :)
a kad vozimo nitko da bi doletio heh..
rFactor F1 HR server Info
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

može DRM...a staza...nemam ideje...neka koju dugo nismo, a da nije baš Nurb jer mi se neda par minuta čekat da prođem pored boksa da nekog vidim :D

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cutting the track in any time on server ( free practice, qualy or race ) is not allowed!
Please return normal track, i understand the rules and will not cut. In case of error, i will lift gas pedal and not complete fastest lap.
ajd jbte.. trebalo je kilometar rasprave da konacno posustane..

iako..:
U need to read and sign here for me to change the normal track.
If only 1 active driver select I Don't understand, track will not be changed.

napisao sam da cu te cuky sad zvat pa da za inat glasas jedini kontra :)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

sorry, ali ne vraćam se, bar ne do kraja Porsche natjecanja...rekao sam nešto i iza toga stojim, a to je da dok se drastično ne promijeni način na koji se stvari tamo odrađuju mene više nema. Puno puta sam tako neke stvari rekao pa ih na kraju pogazio...mislim da je vrijeme da počnem vraćat dio kredibiliteta koji sam u svojih 20 godina pogubio usput

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cuky je napisao/la:može DRM...a staza...nemam ideje...neka koju dugo nismo, a da nije baš Nurb jer mi se neda par minuta čekat da prođem pored boksa da nekog vidim :D

da, nisam ni ja mislio odmah nurb, iako me hotto zapalio sad zadnje dane :) skinuo sam ovu koju si stavio pa cu bas probat "danas/sutra"..

nes da nije pretjerano zahtjevno (da mogu ovi sa tipkovnicama :badgrin: ), nes da pase uz drm, nes da ima dobrih ravnica da se propusu te mrcine i nes gdje se moze puno kratit pa da prepravljamo :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cuky je napisao/la:sorry, ali ne vraćam se, bar ne do kraja Porsche natjecanja...rekao sam nešto i iza toga stojim, a to je da dok se drastično ne promijeni način na koji se stvari tamo odrađuju mene više nema. Puno puta sam tako neke stvari rekao pa ih na kraju pogazio...mislim da je vrijeme da počnem vraćat dio kredibiliteta koji sam u svojih 20 godina pogubio usput

hh, malo si too serious sad..
kredibilitet medju ljudima koje ne poznas ne znaci nis ;)
mislim na njih tamo, ne..

a sto se tice drasticne promjene, nemoze bit jer nije takvo natjecanje..
barem ne do sljedeceg prvenstva ako zazivi uopce ta moja ideja o 2 natjecanja gdje bi jedno bilo za ove tipkarose i traction controlase i jedno za nas ostale.. ovisi koliko cemo se zaista ujedinit mi na tom balkanu ili necemo..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

znači meni ;)

a što se staze tiče...možda ova?
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... %20Circuit" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Napokon na uploadu mod koji čekam od svibnja još...skoro GB velik jer dolazi sa 2 sezone i stazama...
slika

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

dobro da si stavio link, da i mi vidio sto i kako :)

btw, vezano uz wtcc mod koji je trebao izac pred 4 dana.. kaze lik da im/mu je prdnula graficka na laptopu, kaze da on nema para, ostao bez oba roditelja pred par godina, zivi s djedom i bakom i da nemoze sad kupit i zavrsit i izdat mod..
treba mu 60€ pa sam napisao nek slozi paypal account i da ce se sigurno brzo skupit dovoljno donacija.. 20 ljudi po 5€ i dovoljno.. vrlo je brzo odgovorilo jos par ljudi, danas je napravio racun pa se mozda kroz par dana skupi..

ja cu vjerojatno kapnut 5€ (nekako cu prezivjet :) pa ako jos tko zeli neka kaze..

kad sam se vec napalio na taj mod (sve me stah da su ostat razocaran, al :) pa nek zavrsi to kad vec mod izgleda dobro..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:dobro da si stavio link, da i mi vidio sto i kako :)
Koji link?

EDIT: A za kolekcionare F1 modova, kao što sam npr. ja, evo danas objavljen i F1 1996 mod
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=38824" onclick="window.open(this.href);return false;

Sada imamo cijeli komplet od 1990. do 2013. osim 1995.

slika
Haris KTM
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la Haris KTM »

ovaj cukyev link se raspakira samo sa 7zipom a ko nije regan evo mu direktno link

http://trippteam.servegame.com:100/RFAC ... xaudio.rar
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

slika

DOWNLOAD - FileDropper
DOWNLOAD - FileFactory

TEMPLATE

2. stvari samo:
1. Kažu da neki antivirusi rfactor.exe lažno prepoznaju kao virus
2. mod je standalone, dakle raspakira se i vozi bez ubacivanja u drugu rFactor instalaciju

I ako koga interesira, DTM2013 mod
DOWNLOAD

Modeli su konvertirani iz moda za F1 Challenge, a moram priznat da je sasvim ok za vožnju. Temperatura guma ne divlja kao kod LMT-a, auto se može pritisnut, ali je i lako pretjerat....

slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

momci
ja naso neke servere sa DRM modom, solo sam, pa naletite.. trenutno sam na onom di je Kyalami 79..
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja bi ti se pridruzio, al mi je ovih dana posustao ventilator, a bez vjetra u kosi mislim da bi se srusio nakon 2 kruga..
sutra cu valjda nac neki pa sam back in action..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ja guštam ovaj Indy mod...predobar je, ima par stvari koje mi se ne sviđaju, ali momci uredno popisuju prijavljene bugove koje planiraju riješiti. Meni se ne sviđa što ima previše understeera u sporim zavojima i što gume stvarno prekratko traju.

slika
harrahotto

Da ubijem ovo mrtvilo...
počeo sam sa nekom ekipom sa SimJunkies vozit moje najdraže...
Mislim da od trke neće bit niš, jer se vozi u 3-4 ujutro :) a i traje 90 min, nemam ja još tu snagu, ali sam se dva dana prije trke dovuko do 3. mjesta sa vremenom.. jes još su 2 sec minusa, ali noć je moja :)

http://simjunkies.liveracers.info/Live? ... %20Rnd%206" onclick="window.open(this.href);return false;
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Tko se sve od vas misli pojaviti danas na utrci?
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja jos neznam.. nekih 50%.. vise izglednije da necu.. nisam jos nabavio ventilator, a i morao bi negdje otic navecer pa neznam dal cu bit tu..

koliko sam vidio nije vas se jucer skupilo bas?

Da ubijem ovo mrtvilo...
ajd nek si si konacno nasao negdje gdje se vozi :) iako vrtit krugove bez utrkivanja je :(
vidim nisu isti auti, pa su vjerojatno i vremena razlicita?

nego boys.. sutra ce valjda bit najtopliji dan i onda slijedi zahladjenje za vikend.. jos 2 tjedna i nece vise bit temp iznad 30 i vratit cemo se voznjama..
al taman pocetkom 9 mjeseca nam istice server.. da da, tako brzo to vrijeme leti.. strasno nesto.. jos nisu svi ni platili server, (nit ocekujem da ce) a vec smo odvozili 6 mjeseci..

tako da.. ja mislim da ima jos voznji u rfu, odnosno voznji s vama.. jer meni je sve ovo ostalo manje vrijedno.. ove lige s helpovima i s pocetnicima koji rade gluposti mi nisu toliko napete, vise se zabavim kad se nas tu par natezemo po stazi..
izdat ce valjda ubrzo taj wttc, novi drm.. ima se sto vozit..

pa se izjasnite dal cemo produzit i tko je za.. s jednom razlikom sto ovaj put necu uzimat sam unaprijed i cekat na uplate jer mi to ispadne iskesirat odjednom 400 kn sto mi nije bas mala cifra, a poslije mi uplate ne znace previse jer mi je taj racun uvijek prazan, pa zapravo od tog nemam nis jer moram cekat na 2 uplate da mogu isplatit 100 kn, a 100 kn se potrosi ko 10..
slika
harrahotto

Armanini je napisao/la:ja jos neznam.. nekih 50%.. vise izglednije da necu.. nisam jos nabavio ventilator, a i morao bi negdje otic navecer pa neznam dal cu bit tu..
ja veceras necu dolazit.. jednostavno mi malo dosadno, ali nikad se ne zna. imam neke goste u planu, ako odu ranije, a mogli bi imaju malu dicu, pa mozda se i zaletim, ali nisam trenirao, nisam nis, a staza mi je anti...

ajd nek si si konacno nasao negdje gdje se vozi :) iako vrtit krugove bez utrkivanja je :(
vidim nisu isti auti, pa su vjerojatno i vremena razlicita?
jesu, auti su različiti, i vremena su različita, što i je svrha :)
meni je upravo to taj gušt, svatko vozi što voli, trka je možda zbog toga "neravnopravna", ali uvjek imaš i nekog Mansela koji pobjeđuje i vožnjom unatrag, iako, nisam još baš upoznao ekipu, nisam se s nikim još sreo... druga vremenska zona.. možda noćas ustanem u 3 za trku, vidićemo...

ali opet je tu taj gušt kad voziš mod koji ti je dobar, vremena i to pobjeđivanje je, bar meni, u drugom planu, a ovako se ipak s nekim mogu usporediti.. kad sam sam sam sam, onda jebiga ništa mi ne znače moje ni sekunde ni minute.

nego boys.. sutra ce valjda bit najtopliji dan i onda slijedi zahladjenje za vikend.. jos 2 tjedna i nece vise bit temp iznad 30 i vratit cemo se voznjama..
al taman pocetkom 9 mjeseca nam istice server.. da da, tako brzo to vrijeme leti.. strasno nesto.. jos nisu svi ni platili server, (nit ocekujem da ce) a vec smo odvozili 6 mjeseci..

tako da.. ja mislim da ima jos voznji u rfu, odnosno voznji s vama.. jer meni je sve ovo ostalo manje vrijedno.. ove lige s helpovima i s pocetnicima koji rade gluposti mi nisu toliko napete, vise se zabavim kad se nas tu par natezemo po stazi..
izdat ce valjda ubrzo taj wttc, novi drm.. ima se sto vozit..

pa se izjasnite dal cemo produzit i tko je za.. s jednom razlikom sto ovaj put necu uzimat sam unaprijed i cekat na uplate jer mi to ispadne iskesirat odjednom 400 kn sto mi nije bas mala cifra, a poslije mi uplate ne znace previse jer mi je taj racun uvijek prazan, pa zapravo od tog nemam nis jer moram cekat na 2 uplate da mogu isplatit 100 kn, a 100 kn se potrosi ko 10..
mene jebe samo datum plaće, ako se možeš sa tim nositi računaj na mene.. ali ne bi volio da sam ja jedan od dvojce ili trojce koji plaćaju... pa pobogu ima nas 6-7... nije to toliko para, toliko popušite i popijete na poludnevnoj bazi...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ali nisam trenirao, nisam nis, a staza mi je anti...
takodjer tako i ja.. nikad nisam na stazi bio.. mada mi nije to uvjet jer bi opalio konkretni practice pa bi usvojio nekoliko.. a i vise manje u "pol ure" si nadjes poziciju koja je prakticki uvijek tu negdje.. sto se tice vremena.. a utrka je toliko druga prica..
neznam, nisam se vec bas dugo opustio malo za voznju, veceras ocekujem pa ako na vrijeme budem doma mozda i odem..
ali opet je tu taj gušt kad voziš mod koji ti je dobar, vremena i to pobjeđivanje je, bar meni, u drugom planu, a ovako se ipak s nekim mogu usporediti.. kad sam sam sam sam, onda jebiga ništa mi ne znače moje ni sekunde ni minute.
znaci nije ti bas toliko svejedno :P
al apsolutno.. u tome i je cijela poanta - da se zabavis i da gustas.. mada neosporavam zabavu na punom gridu i napredovanje na hotlap listi.. al svejedno, ako nemam svoje konkurencije u smislu par vozaca koji su tu negdje i s kojim se mogu trkat onda mi ne znaci nis sto sam ispred 20 vozaca..
mene jebe samo datum plaće, ako se možeš sa tim nositi računaj na mene.. ali ne bi volio da sam ja jedan od dvojce ili trojce koji plaćaju... pa pobogu ima nas 6-7... nije to toliko para, toliko popušite i popijete na poludnevnoj bazi...
ma par dana simo tamo nis ne znaci, samo ima vremena da skupimo sve dok ne istekne.. mjesec dana imamo vremena.. 50ak kn u mjesec dana vjerujem da svatko moze stavit na stran.. bas sto kazes - kutija cigara, kava i sok i to je to (samo je banana sto tu osim mene nitko ne pusi pa to pada u vodu hh)

boldano - da.. zato bi i volio da se izjasne svi..
vas par drzim kao "sigurne" - tebe, fioreta i antisu koji je evo za zadnji put cak 2x uplatio..
ja se zahvalim kad uplatite, iako to ispada kao da meni placate, a zadnji put je moj dio bio 200 kn, cisto da imate perspektivu :)

al eto, nedavno je cuky rekao da bi uplatio pa ukoliko jos ima zelju to moze bit za sljedece produzivanje, (proslo bilo pa proslo jbga)..

+ hotto, anti, fiore, kimi i nabrat cemo.. s tim da bi umjesto dosadasnjih 50, bilo bolje da se skuplja 70kn i tako nas 6ica moze rjesit..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ja na Porsch ne dolazim...nemojte više ni računati na mene...

Što se servera tiče, 50kn je spremljno pa kad se bude uplaćivalo samo skoknem na 2 minuta do banke...

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ja sam gore.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

nema ni mene večeras, nisam ni jedan krug odvozio, a bez barem male pripreme mi nema smisla dolazit.. a ni stazu ne poznam da bi se sad mogao brzo prilagodit, vozio sam je jednom samo prije jedno 3 god u nekoj f1 ligi, tako da je se vise ni ne sjecam...
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Jel to znaci raspad Croatia tima?
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP