Alonsa sada može spasiti jedino onaj Ferrarijev haker koji stoji kraj staze i Vettelu na daljinu kvari elekgtroniku

Alonso, fasovao.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Samo za kvalifikacije to vrijediCaldor je napisao/la:Kakva su pravila za ne vracanje bolida u parc feme?
Nema ti parc femea nakon trke. Svi idu na vaganje i to je to.Caldor je napisao/la:Kakva su pravila za ne vracanje bolida u parc feme?
Paul Allen je stradao, FOM-ov kamerman.dmarijon je napisao/la:Dvojicu je srušila! Prvo... nekog? pa onda još na kamermana! Ružno zvuči, ali ovo podsjeća na kuglanje
ne treba znacit ako McLaren nije bio na razini da je prvenstvo bilo gotovoKing iCool je napisao/la:Ja sam nakon kvala u Australiji
stavio sam u njegovu temu, ostao mu zaglavljen bolid u 5. brziniArmanini je napisao/la: btw, wtf je bilo s massom?
Vidjet ćeš...F1NAC je napisao/la:ne treba znacit ako McLaren nije bio na razini da je prvenstvo bilo gotovoKing iCool je napisao/la:Ja sam nakon kvala u Australiji
Koliko ja vidim, guma je udarila u nesto cvrsto, tipa dizalice, odbila se i onda sastavila kamermana. Kako je ruzno izgledalo rusenje kamermana. Ovo je zaista opasan sport za sve ucesnike..dmarijon je napisao/la:Dvojicu je srušila! Prvo... nekog? pa onda još na kamermana! Ružno zvuči, ali ovo podsjeća na kuglanje